Πώς να φτάσετε από το Παρίσι στη Βαλένθια

Μπορείτε να φτάσετε από τη Βόρεια Γαλλία στην Ανατολική Ισπανία σε μια μέρα;

Αν δεν είστε πρόθυμοι να φτάσετε σε ένα αεροπλάνο, η μετάβαση από τη Βαλένθια στο Παρίσι δεν θα είναι εύκολη, αν και δεν είναι αδύνατο. Οι δύο πόλεις απέχουν περίπου 1.400 χιλιόμετρα (870 μίλια) και δεν υπάρχουν απευθείας τρένα, αλλά αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ τους για οποιονδήποτε λόγο, έχετε ακόμα μερικές επιλογές. Εδώ είναι οι καλύτερες συμβουλές μας για να φτάσετε από τη Γαλλία στην Ισπανία (ή αντίστροφα) με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Αν ανησυχείς για το χρόνο, πάρτε το τρένο

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απευθείας τρένα, το ταξίδι με το σιδηρόδρομο εξακολουθεί να είναι πολύ πιο γρήγορο και ευκολότερο από το λεωφορείο.

Καθώς θα χάσετε μια ολόκληρη μέρα ταξίδι, θα συνιστούσα να πάρετε τη νυχτερινή υπηρεσία: μπορείτε να εξοικονομήσετε διανυκτέρευση και να κοιμηθείτε σε μεγάλο μέρος του ταξιδιού.

Έχετε υπόψη ότι ο συνολικός χρόνος ταξιδιού μέσω της αμαξοστοιχίας εξακολουθεί να είναι περίπου το ήμισυ του χρόνου του λεωφορείου, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τις μεταφορές. Συνήθως θα χρειαστεί να μεταφέρετε στη Βαρκελώνη, αν και υπάρχει νυχτερινή υπηρεσία που απαιτεί μια επιπλέον αλλαγή στην Τουλούζη. Μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια ευρωπαϊκών σιδηροδρόμων εδώ .

Εξοικονομήστε κάποια μετρητά, πάρτε το λεωφορείο

Το λεωφορείο από το Παρίσι στη Βαλένθια διαρκεί περίπου 19 ώρες και κοστίζει περίπου 119 ευρώ. Η υπηρεσία εκτελείται από το Linebus , αν και η ALSA πωλεί το ίδιο εισιτήριο για περισσότερα χρήματα! Χρησιμοποιήστε τη Movelia για να πάρετε την καλύτερη τιμή.

Ενοικιάστε αυτοκίνητο και χτυπήστε στο δρόμο

Χρειάζονται περίπου 12 ώρες για να ταξιδέψετε στα 1.400 χιλιόμετρα από το Παρίσι στη Βαλένθια. Πάρτε τα A71, A75, A9 και E15. Ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια στάση στην Τουλούζη ή τη Βαρκελώνη.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ισπανία, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα εδώ .

Ένας είστε έτοιμοι, μπορείτε να κάνετε κράτηση του αυτοκινήτου σας εκ των προτέρων εδώ .

Όταν ο άλλος αποτύχει, πηγαίνετε στον ουρανό

Αν είστε πρόθυμοι να απολαύσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο, είναι πραγματικά ο πιο γρήγορος τρόπος να φτάσετε από το Παρίσι στη Βαλένθια. Μπορείτε να βρείτε φτηνά εισιτήρια μέσω της Priceline , ειδικά εάν κάνετε κράτηση για περισσότερες από έξι εβδομάδες πριν (ο οποίος είναι γενικά ένας καλός κανόνας).

Είμαι εδώ, τώρα τι;

Συγχαρητήρια! Τα κατάφερες. Τίποτα δεν είναι ένα καλό οδικό ταξίδι για να προσθέσετε λίγο μπαχαρικό στις διακοπές σας!

Εάν βρίσκεστε στο Παρίσι, διαβάστε τον οδηγό μας στο Παρίσι με το διαμέρισμα για να βρείτε τους καλύτερους τρόπους για να περάσετε τη διαμονή σας στην πόλη των φώτων.

Εάν έχετε ταξιδέψει στη Βαλένθια, σας έχουμε επίσης καλύψει. Εδώ είναι 25 πράγματα να κάνουμε στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων όλων από εξαιρετικά μουσεία, νόστιμο φαγητό, ψώνια και γραφικά ημερήσια ταξίδια. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου εκ των προτέρων αρκετά εύκολα χρησιμοποιώντας το TripAdvisor, και για τους πρώτους χρονομετρητές, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας.