Πού να δείτε ταυρομαχίες στη Βαλένθια

Μπορείτε ακόμα να ζήσετε μια αυθεντική ταυρομαχία στις ισπανικές διακοπές σας

Υπάρχει ελάχιστη παράδοση ταυρομαχίας στη Βαλένθια, αλλά με το δαχτυλίδι ταύρων σε τόσο εξέχουσα κεντρική θέση, βλέποντας ένα ταυρομαχίες φαίνεται σαν ένα προφανές πράγμα για τους τουρίστες που θέλουν να βιώσουν κάποια περιφερειακή ισπανική κληρονομιά ενώ στη Βαλένθια. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βαλένθια, η ταυρομαχία είναι ένα μεγάλο μέρος της πολιτιστικής ταυτότητας στην Ισπανία και συχνά θεωρείται λιγότερο ως άθλημα και περισσότερο ως τελετή.

Εάν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για ταυρομαχίες στην Ισπανία .

Η πλατεία Plaza de Toros είναι όπου όλα πηγαίνουν κάτω

Η κύρια αρένα ταυρομαχίας στη Βαλένθια, που ονομάζεται Plaza de Toros , βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Βόρειο Σταθμό, ο οποίος είναι ο κύριος σιδηροδρομικός σταθμός για όλη τη Βαλένθια. Και τα δύο μνημεία έχουν ξεκάθαρο μαυριτανικό στυλ αναγέννησης, με εκπληκτικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Η αρένα ταυρομαχίας φιλοξενεί επίσης το Μουσείο Ταύρων της Βαλένθια, στο οποίο στεγάζεται μια μόνιμη συλλογή καλλιτεχνών και ταυρομαχίες που διερευνούν τη μυθική σχέση μεταξύ του ταύρου και του ταρέαν. Το μουσείο είναι ακόμη στο σπίτι ο μόνος γεμάτος ζωή ταύρος σε όλη την Ισπανία.

Παρακολούθηση τοπικών φεστιβάλ είναι το καλύτερο στοίχημά σας

Σε γενικές γραμμές, μερικές από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφθείτε τη Βαλένθια είναι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ του Ιουλίου ( Feria de Julio ) και του Φεστιβάλ Fallas τον Μάρτιο. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εκδηλώσεων, θα υπάρχουν γυαλιά ανοιχτά στο κοινό στην πλατεία Plaza de Toros και θα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις σκηνές φαγητού και νυχτερινής διασκέδασης που σχετίζονται με τα φεστιβάλ.

Πώς μπορώ να κλείσω εισιτήρια σε ταυρομαχία στη Βαλένθια;

Μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω διαδικτύου (αυτός ο ιστότοπος εξυπηρετεί επίσης και τα αρένα της Σεβίλλης, της Μάλαγα και της Μαδρίτης). Εάν είναι η εποχή του, μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισιτήρια εδώ . Εναλλακτικά, πηγαίνετε στο ίδιο το αρένα ταυρομαχίας ή καλέστε στο +34 963 519 315. Οι περισσότερες ταυρομαχίες γίνονται στις 5 μ.μ., αλλά περιστασιακά θα ξεκινήσουν στις 11:30 πμ (λίγο στην πρώιμη πλευρά, αν μας ζητήσετε).

Οι τιμές ποικίλουν πολύ, από περίπου 11 ευρώ έως 140 ευρώ, ανάλογα με το πού βρίσκεται η έδρα σας (συνήθως οι θέσεις στη σκιά είναι ακριβότερες).