Μάθηση Ισπανικά στη Βαλένθια Ισπανία

Μάθετε πώς είναι να μάθετε ισπανικά στη Βαλένθια. Είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση όταν επιλέγετε ένα μέρος για να μάθετε ισπανικά στην Ισπανία.

Τι γλώσσα μιλούν στη Βαλένθια;

Αυτό το ερώτημα δεν είναι τόσο ανόητο όσο μπορεί να ακούγεται, καθώς υπάρχουν πολλές γλώσσες που ομιλούνται στην Ισπανία .

Στη Βαλένθια μιλούν μια μορφή καταλανικών (οι ντόπιοι το αποκαλούν «Βαλεντσιάνο», αλλά αυτό δεν αναγνωρίζεται επίσημα εκτός Βαλένθια.

Όλοι στη Βαλένθια μιλούν Καστιλιανή Ισπανικά, αλλά πολλοί θα μιλούν ο ένας στον άλλο στην Καταλανική στο δρόμο. Αυτό θα είναι λίγο εμπόδιο στην εκπαιδευτική σας εμπειρία.

Η έμφαση και η διάλεκτος θα ακούσετε στη Βαλένθια

Θα ακούσετε κυρίως Καταλανικά στους δρόμους της Βαλένθια, όχι στα ισπανικά της Καστίλλης. Ακόμη και τα οδικά σήματα και οι διαφημίσεις είναι στην Καταλανική. Θα βρείτε εφημερίδες, τηλεόραση και ραδιόφωνο και στις δύο γλώσσες.

Όταν οι Βαλένθια μιλούν ισπανικά από την Καστιλιάνη, μιλάνε με μια καλή προφορά. Αλλά αν δεν μπορείτε να ακούσετε να μιλάει στους δρόμους, χάνετε ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της εκμάθησης ισπανικών στην Ισπανία.

Ο τρόπος ζωής στη Βαλένθια

Η Βαλένθια είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, οπότε διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε από μια μεγάλη μητρόπολη. Αλλά το κέντρο της παλιάς πόλης είναι μικρό, οπότε δεν θα νιώσετε συγκλονισμένοι από το μέγεθος της πόλης.

Η Βαλένθια έχει μεγάλο φοιτητικό πληθυσμό και υπάρχει μια καλή νυχτερινή ζωή για να την συνοδεύει. Ως μια μεγάλη πόλη, η Βαλένθια έχει πολλές εκθέσεις, παραστάσεις και συναυλίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο κοντά όσο η Μαδρίτη ή η Βαρκελώνη.

Κλίμα στην Βαλένθια

Η Βαλένθια, που βρίσκεται πιο νότια από τη Βαρκελώνη, παίρνει ελαφρώς θερμότερες καιρικές συνθήκες από την πρωτεύουσα της Καταλονίας το καλοκαίρι, αλλά είναι πιο δροσερή από τη Μαδρίτη. Το χειμώνα, η θάλασσα διατηρεί εύκρατα ήπια.

Γλωσσικά σχολεία όπου μπορείτε να μάθετε ισπανικά στη Βαλένθια

Γλωσσική σχολή Don Quijote στη Βαλένθια

Estudio Hispanico Βαλένθια

Babylon Idiomas Βαλένθια

Enforex Valencia

Cactus Γλώσσα Βαλένθια

Ισπανικά μελέτες διακοπές Βαλένθια