Αριστοτέχνη Καλών Τεχνών στην Σκτστς

Για περισσότερες από 70 μέρες από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο, οι ντόπιοι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αριζόνα καλούνται να απολαύσουν το έργο περισσότερων από 100 καλλιτεχνών παγκόσμιας κλάσης στην έκθεση Fine Art Expo της Αριζόνα, οι περισσότερες από τις οποίες είναι τοπικές ή από τις νοτιοδυτικές.

Εκτός από τις επιδείξεις φανταστικών έργων τέχνης (έλαια, γυαλί, γλυπτά από πέτρα, μεταλλικά έργα, κοσμήματα, κεραμικά κ.α.), υπάρχουν εργαστήρια, διαδηλώσεις, γευσιγνωσίες κρασιών, ψυχαγωγία και άλλα γεγονότα καθ 'όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Προηγούμενες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν κοκτέιλ πάρτι, βιβλίο υπογραφές και κοινωνίες παγωτού, για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Πολλοί καλλιτέχνες δημιουργούν πραγματικά έργα τέχνης καθώς παρακολουθείτε. Υπάρχουν διάφοροι γλύπτες σε αυτή την εκδήλωση και μπορεί να τους χρειαστεί ολόκληρο το ραντεβού για να ολοκληρώσουν ένα έργο τέχνης. Ζητήστε άδεια πριν φωτογραφήσετε κάποια από την τέχνη ή τους καλλιτέχνες.

Ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε την έκθεση Fine Art Expo της Αριζόνα είναι πιθανώς την εβδομάδα και το απόγευμα. Τα σαββατοκύριακα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι διάδρομοι είναι απασχολημένοι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον καιρό . οι περισσότεροι από τους εκθέτες βρίσκονται μέσα σε ανθεκτικές μεγάλες σκηνές.

Μόνο ο κήπος γλυπτικής των δύο στρεμμάτων, στο κέντρο των σκηνών, είναι σε εξωτερικούς χώρους. Εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε μέσα σε περισσότερα από 100 γλυπτά χάλκινων και μικτών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μπορεί επίσης να δείτε χώρους εργασίας για να παρατηρήσετε τους καλλιτέχνες που φυσάει γυαλί, ψήσιμο Raku, συγκόλληση μεταλλικής τέχνης ή πέτρα γλυπτικής.

Ημερομηνίες και ώρες

Η έκθεση Fine Art Expo της Αριζόνα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 6 το βράδυ. Το 2018 οι ημερομηνίες για την έκθεση είναι 12 Ιανουαρίου έως 25 Μαρτίου.

Κόστος

Υπάρχει χρέωση εισόδου $ 10 για ενήλικες, $ 8 για ηλικιωμένους και στρατιωτικούς και παιδιά κάτω των 12 ετών είναι ελεύθερα. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν. Με την έγκυρη είσοδό σας, θα λάβετε ένα πέρασμα εποχής, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την έκθεση Fine Art Expo της Αριζόνα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της έκθεσης.

Αναψυκτικά

Μπορείτε να αγοράσετε ελαφριά αναψυκτικά στην εκθεσιακή έκθεση Fine Art Expo της Αριζόνα και να χαλαρώσετε σε τραπέζια που βρίσκονται στον κήπο γλυπτικής.

Τα Σαββατοκύριακα, η ζωντανή μουσική ψυχαγωγία χρησιμεύει ως υπόβαθρο στην εμπειρία της τέχνης.

Κατάστημα δώρων

Το κατάστημα δώρων στην έκθεση Fine Art Expo της Αριζόνα είναι σαν μια μικρή γκαλερί τέχνης από μόνη της. Πάρτε ένα σουβενίρ ή ένα νοτιοδυτικό δώρο για έναν φίλο. Θα βρείτε κάρτες, πουκάμισα, αφίσες και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι σας. Τα προσφερόμενα προϊόντα αλλάζουν κάθε χρόνο, οπότε μην ξεχάσετε να σταματήσετε.

Τοποθεσία

Η έκθεση Fine Art Expo της Αριζόνα βρίσκεται στην οδό Scottsdale και το Jomax στο North Scottsdale. Η διεύθυνση είναι 26540 N. Scottsdale Road.

Από το Loop 101 Pima Freeway στο βόρειο Scottsdale, βγείτε στην οδό Scottsdale Road (Έξοδος # 34) και οδηγείτε βόρεια στην οδό Scottsdale. Η διασταύρωση των δρόμων Scottsdale Road και Jomax απέχει μόλις 4,5χλμ. Από την εθνική οδό. Η έκθεση τέχνης θα είναι στα αριστερά σας. Είναι δίπλα στο MacDonalds Ranch.

Δείτε αυτήν την τοποθεσία στους Χάρτες Google.

Επιπλέον πληροφορίες

Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την έκθεση Fine Art Expo της Αριζόνα ή θέλετε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές σχετικά με την έκθεση στο μέλλον, παρακαλώ επισκεφθείτε την Αριζόνα Fine Art Expo online.