Τα σχέδια επέκτασης του Miraval Spa

Ο Miraval Group ξεκινά ένα πανελλαδικό πρόγραμμα επέκτασης με το άνοιγμα του Miraval Life in Balance Spa στο 5 αστέρων Monarch Beach Resort στο Dana Point της Καλιφόρνια. Είναι μια ενδιαφέρουσα κίνηση που παίρνει τις υπηρεσίες spa, τις εμπειρίες και τα μαθήματα προορισμών σε ιαματικά λουτρά πέντε αστέρων. Η επέκταση θα περιλαμβάνει επίσης πλήρεις υπηρεσίες Miraval θέρετρα σε βασικές αγορές προορισμού.

Υπέροχες επιλογές Spa

Το Miraval Life στο Balance Spa στο Monarch Beach Resort προσφέρει περισσότερα από 70 από τις θεραπείες υπογραφής που αναπτύχθηκαν στο Miraval Resort & Spa, κοντά στο Tucson, στην Αριζόνα, με στόχο να «ξυπνήσει τις αισθήσεις, να δημιουργήσει ισορροπία και να προωθήσει την αίσθηση της ευημερίας . "

Το Spa at διαθέτει 24 δωμάτια θεραπείας, σουίτες spa, μπουτίκ, Drybar, Salon Naor Deborah Lippmann και ζώνες χαλάρωσης και ηρεμίας. Πρόκειται για ανακαίνιση 40 εκατομμυρίων δολαρίων των 400 δωματίων και δημόσιων χώρων του θέρετρου που εισάγει πέντε νέες έννοιες για φαγητό και μια διευρυμένη πισίνα και pool bar. Στο εστιατόριο του Monarch Beach Resort, που περιλαμβάνει το νέο Miraval Spa Café, προσφέρονται υγιεινά μενού με έντονη υφή.

"Το Miraval Life in Balance Spa στο Monarch Beach Resort προσφέρει τις πιο δημοφιλείς θεραπείες και προγράμματα υπογραφής του Miraval Tucson", λέει ο Steven A. Rudnitsky, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Miraval Group.

Αυτό περιλαμβάνει τις θεραπείες NÂGA και Shamana-Karma του Miraval Tucson . Αγιουρβέδα, ενέργεια και τελετουργίες ανανέωσης του σώματος. Η ελπίδα είναι ότι μια επίσκεψη στην παραλία Monarch θα εμπνεύσει τους επισκέπτες να επισκεφτούν τον Tucson για την πλήρη εμπειρία του Miraval.

Το Monarch Beach και τα μελλοντικά ιαματικά λουτρά Miraval θα αξιοποιήσουν την τοπική ατμόσφαιρα για να δημιουργήσουν μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες.

Οι νέες θεραπείες στην παραλία Monarch ενσωματώνουν συστατικά που εμπνέονται από την ακτή, όπως το θαλάσσιο αλάτι, οι πέτρες αλάτων κρυστάλλων, τα φύκια και οι θαλάσσιες λάσπες.

Το Monarch Beach Resort στο Orange County είναι ένα πολυτελές θέρετρο με πανοραμική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και 400 εξαιρετικά εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες. Κτισμένο κατά μήκος της ακτής στο Dana Point, αυτό το θέρετρο διαθέτει τα σχεδιασμένα από τον Robert Trent Jones Monarch Beach Golf Links, πρόσβαση σε μία από τις πιο αποκλειστικές παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας, τρεις πισίνες και έξι εστιατόρια με θέα στον ωκεανό, όπως η αυθεντική ταβέρνα Stonehill του Chef Michael Mina.

Επιλεγμένα προγράμματα Miraval Tucson υπογράψουν ευεξία προσφέρονται, συμπεριλαμβανομένης της Mindful Stress Mastery, Wingful Eating, και Ευαισθησία στο Miraval. Τα προσαρμοσμένα στούντιο γιόγκα και σωματικά κίνητρα στο νέο κέντρο ευεξίας του spa διαθέτουν το καρδιοσυσκευές του Miraval, το μυαλό κλώσης, τα εναέρια γιόγκα και τα επιπλέοντα προγράμματα διαμεσολάβησης.

Τα νέα προγράμματα που εμπνέονται από τα παράλια περιλαμβάνουν το διαλογισμό στην παραλία, το Zen Boot Camp στην παραλία, τη γιόγκα ηλιοβασιλέματος και τις αυθεντικές συνδέσεις. Καθένας εκμεταλλεύεται την τοποθεσία του θέρετρου στον ωκεανό.

Τι είναι το ειδικό για την παραλία Monarch;

Οι ειδικοί από την Miraval Tucson , συμπεριλαμβανομένης της Συμβουλευτικής Ευημερίας Anne Parker, του Φυσιολόγου Άσκησης Andrew Wolf και των Θεραπευτών Pam Lancaster και του Δρ Tim Frank, θα κάνουν τακτικές επισκέψεις στο νέο σπα για να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερο αριθμό προγραμμάτων Miraval υπογραφής. Οι ιδιότητες του Spa προσφέρονται στους κατοίκους της περιοχής.

Η Miraval Group, με έδρα το Ντένβερ, είναι παγκόσμιος ηγέτης πολυτελών προορισμών θέρετρου, spa και ευεξίας. Το Miraval Resort & Spa κοντά στο Tucson, Αριζόνα, πρωτοστάτησε στην κατηγορία πολυτελών θέρετρων ευεξίας προορισμού με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, εμπειριών και προσωπικών θεραπειών.

Το θέρετρο του Tucson έχει αναγνωριστεί από τέτοιες φωνές σε πολυτελή ταξίδια και ευεξία, όπως το Condé Nast Traveler , το Travel + Leisure και το Zagat .