Οι ημερομηνίες του 2018 NAIAS Ντιτρόιτ Auto Show

Η εκδήλωση του 2018 θα ξεκινήσει στις 14 Ιανουαρίου, κοντά στις 28 Ιανουαρίου.

Το Διεθνές Auto Show της Βόρειας Αμερικής (NAIAS) είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο γεγονός του Ντιτρόιτ. Στην πραγματικότητα, τα πολλά εθνικά και παγκόσμια πρωταθλήματα του show βοηθούν να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της αυτοκινητοβιομηχανίας επίσης. Μια μέρα μετά τις πόρτες της εκδήλωσης του 2017 που έκλεισε τον Ιανουάριο, το NAIS είχε ανακοινώσει τις μεγάλες ημερομηνίες για την εκπομπή του 2018. περαιτέρω λεπτομέρειες θα πρέπει να είναι διαθέσιμες αργότερα το 2017.

2018 ΝΑΙΑΣ Ημερομηνίες

Προβολή Τύπου: 14 Ιανουαρίου έως 16 Ιανουαρίου

Βιομηχανία Προεπισκόπηση: 17 έως 18 Ιανουαρίου

Προβολή φιλανθρωπίας: 19 Ιανουαρίου

Δημόσια προβολή: 20 Ιανουαρίου έως 28 Ιανουαρίου

Εισιτήρια

Αναμένουμε ότι τα εισιτήρια θα απαιτηθούν, όπως συνήθως, για τη Φιλανθρωπική Πρόβλεψη, τη Βιομηχανική Προεπισκόπηση και το Δημόσιο Σαλόνι. Όσον αφορά την προεπισκόπηση φιλανθρωπίας, οι τιμές των εισιτηρίων θα πρέπει να συνεχίσουν να ανέρχονται σε εκατοντάδες δολάρια για την εκδήλωση, η οποία οι διοργανωτές λένε ότι είναι ο μεγαλύτερος ετήσιος εορτασμός μιας μέρας στον κόσμο. Από το 1976, η φιλανθρωπική προβολή έφερε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις παιδιών του νοτιοανατολικού Μίτσιγκαν, σύμφωνα με την NAIAS.

2018 Πρόεδρος της ΝΑΙΑΣ

Η NAIAS ανακοίνωσε επίσης ότι ο πρόεδρος του 2018 θα είναι ο Ryan LaFontaine, του μεγαλύτερου ομίλου LaFontaine Automotive της Detroit, με έδρα το HIghland, Michigan. Η LaFontaine, η οποία ήταν αντιπρόεδρος της εκπομπής του 2017, αντικαθιστά τον πρόεδρο NAIAS Sam Slaughter του 2017, των Sellers Buick, GMC και Subaru.

2018 Focus

"Στρέψουμε το επίκεντρό μας στο 2018 και κοιτάξουμε την ηγετική θέση του Ryan στην προώθηση του show, καθώς η βιομηχανία συνεχίζει τη μετατροπή της στον αναδυόμενο χώρο της κινητικότητας", λέει ο εκτελεστικός διευθυντής της NAIAS Rod Alberts.

"Η σκληρή δουλειά και η δέσμευση του Σαμ κατά το παρελθόν έτος είχαν ως αποτέλεσμα την εκπληκτική παρουσίαση προϊόντων και τεχνολογιών που απολάμβανε ο κόσμος τον Ιανουάριο του 2017."

Περισσότεροι από 800.000 συμμετείχαν στην εκπομπή του 2017, χάρη σε μεγάλο βαθμό σε μια ισχυρή εμφάνιση την τελευταία ημέρα, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 98.000.