Πριν και μετά το Bowen Pro Phoenix και το Super Bowl

Μέρη και ειδικές δραστηριότητες που οδήγησαν στο Super Bowl XLIX

Ακόμα κι αν δεν παρακολουθείτε το πραγματικό Pro Bowl ή το Super Bowl , μπορείτε να απολαύσετε πολλές δραστηριότητες εκτός από το ίδιο το μεγάλο παιχνίδι.

Δεκάδες εκδηλώσεις διοργανώνονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Pro Bowl / Super Bowl καθώς και κατά τους μήνες που προηγήθηκαν. Ορισμένα από αυτά αντιμετωπίζονται από το NFL, όπως η εμπειρία NFL, η γεύση του NFL και η φιλοξενία της ημέρας παιχνιδιών, ενώ μερικά φιλοξενούνται τοπικά από την επιτροπή υποδοχής Super Bowl XLIX της Αριζόνα.

Υπάρχουν ακόμη και κάποια γεγονότα που υποστηρίζονται από άλλους φορείς και ιδιωτικούς φορείς.

Αυτό αφορά τόσο το επίσημο NFL όσο και ανεπίσημα γεγονότα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Θα ανακαλύψετε επίσης άλλα ειδικά γεγονότα που έχουν προγραμματιστεί για αυτή τη συναρπαστική περίοδο στην περιοχή Phoenix, αν και ίσως να μην είναι τόσο πολύ για το ποδόσφαιρο!

Πριν και μετά το Pro Bowl και τα Super Bowl Parties και Ειδικά Γεγονότα

Πρόκειται για πάρτυ, δραστηριότητες και ειδικές εκδηλώσεις που θα οδηγήσουν στο 2015 Pro Bowl και το Super Bowl 49 που θα διεξαχθεί στο Glendale της Αριζόνα την 1η Φεβρουαρίου 2015. Όλες οι εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται εδώ είναι ανοιχτές στο κοινό.

Pro Bowl Fan Fest

Το Westgate Entertainment District ( χάρτης ), σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο, θα έχει ζωντανή μουσική από το The Reality Band και το Ryan Sims Band, μαζί με διαδραστικά παιχνίδια, δραστηριότητες fan, ζωγραφική προσώπου και πολλά άλλα. Περισσότερα από 20 μπαρ και εστιατόρια βρίσκονται εδώ. Δεν χρειάζεστε εισιτήριο στο Pro Bowl για να παρακολουθήσετε και η είσοδος είναι δωρεάν.

Από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου.

Η εμπειρία NFL

Το επίσημο "Θεματικό Πάρκο" του Super Bowl, η εμπειρία NFL θα πραγματοποιηθεί στο Downtown Phoenix. Θα υπάρξουν ποδοσφαιρικοί αγώνες και δραστηριότητες για τα παιδιά, επίσημα ψώνια NFL, εμφανίσεις διασημοτήτων και ένας χώρος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συζητήσεις στα ΜΜΕ ... για το ποδόσφαιρο!

Πρόκειται για μια εκδήλωση που ξεκινά από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Ημέρα μέσων ενημέρωσης Super Bowl

Εγκεκριμένοι επαγγελματίες του κλάδου της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των τυπογραφικών και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης θα βρεθούν στο πάτωμα του γηπέδου στο US Airways Center στο Downtown Phoenix (όχι στο γήπεδο ποδοσφαίρου) που θα συνομιλήσει με τους παίκτες. Οι φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν το θέαμα, να τραβήξουν φωτογραφίες από τις θέσεις τους και να ακούσουν συνεντεύξεις.

Σούπερ παίκτες ποδοσφαίρου

Πού πηγαίνουν οι παίκτες και οι VIPs στο Sunday Super Bowl; Στα καταστήματα Tanger, σε απόσταση λίγων τετραγώνων από το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium. Περισσότεροι από 25 ενεργούς παίκτες NFL, σεφ διασημότητες, όλα τα μενού όλων των ειδών διατροφής και ένα ανοιχτό μπαρ. Οι παίκτες του NFL θα αναμιγνύονται με τους επισκέπτες και θα υπογράφουν αυτόγραφα, ενώ η κάλυψη πριν από το παιχνίδι θα εμφανίζεται σε περισσότερες από 25 τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης. Αυτό το πάρτι έχει σχεδιαστεί για να έχει ένα πολυτελές σαλόνι. Το ESPN Anchor Lindsay Czarniak επιστρέφει ως Δάσκαλος Τελετών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τα εισιτήρια στους παίκτες Super Bowl Tailgate είναι $ 600 το καθένα.

Verizon Super Bowl Κεντρική

Το Verizon Super Bowl Central θα είναι ο κόμβος του ανεμιστήρα, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της χορηγίας, καθώς και η ψυχαγωγία από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 1 Φεβρουαρίου 2015 στο Downtown Phoenix. Βρίσκεται δίπλα στην εμπειρία NFL, η οποία κατασκευάστηκε από την GMC και το Media Center Super Bowl που παρουσιάστηκε από τη Microsoft, είναι μια φιλική προς τους πεζούς, σχολή με θέμα το ποδόσφαιρο, εξωτερική πανεπιστημιούπολη που θα αποτελέσει το κέντρο των δραστηριοτήτων και γεγονότων του Super Bowl XLIX .

Δεν υπάρχει χρέωση εισόδου και είναι μια περιοχή φιλική προς την οικογένεια. Οι καθημερινές δραστηριότητες περιλαμβάνουν ελεύθερες, υπαίθριες εμφανίσεις από τους καλλιτέχνες και τους ντόπιους μουσικούς, μια σκηνή autograph, νυχτερινά πυροτεχνήματα, το σούπερ ρωμαϊκό νούμερο Super Bowl XLIX, καθώς και το πρόσφατα αποκαλυμμένο ποδόσφαιρο 20 ποδιών και έναν κήπο μπύρας . Το Verizon Super Bowl Central θα είναι το κεντρικό κέντρο εκπομπών σε εθνικά και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Bud Light House οτιδήποτε

Το Bud Light φέρνει την απόλυτη εμπειρία "Up For Any" στο Phoenix για το Σαββατοκύριακο Super Bowl με το πρώτο House of Whatever. Δεν μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια. Αντίθετα, ο Bud Light προσελκύει εκατοντάδες κατοίκους της Αριζόνα, οι οποίοι είναι 21 χρονών μεγαλύτεροι για να είναι μέρος του Bud Light House του οποιου δήποτε εμπειρία δωρεάν. Υπάρχουν δύο τρόποι για τους κατοίκους της περιοχής Φοίνιξ να αποκτήσουν πρόσβαση στο Bud Light House of Whatever:

  1. Bud Light Brand Ambassadors θα είναι σε διάφορα μπαρ και εστιατόρια του Phoenix στην περιοχή τον Ιανουάριο, ενθαρρύνοντας τις ηλικίες των 21+ να αποδείξουν την ομορφιά τους για οτιδήποτε.
  2. Όπως φαίνεται στο Instagram του Bud Light, οι συμμετέχοντες μπορούν επίσης να εισέλθουν υποβάλλοντας μια ετικέτα βίντεο 15 δευτερολέπτων με ετικέτα @budlight και #UpForWhatever. Το βίντεο θα πρέπει να εξηγεί πώς θα ζήσουν τη φράση που παρουσιάζεται σε ένα μπουκάλι Bud Light "Whatever".

Bud Light House of Whatever θα ξεκινήσει την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου. Θα υπάρχουν τρεις μέρες για πάρτι, συναυλίες και μοναδικές δραστηριότητες. Το Bud Light House οπουδήποτε βρίσκεται στη γωνία της οδού East Jefferson και της Ανατολικής 1ης οδού. είναι προσβάσιμο από το METRO Light Rail .

Αφιέρωμα στους ήρωες, ένα παιχνίδι τιμής

Το Humana, το οποίο παρέχει οφέλη για την υγεία σε τρία εκατομμύρια Αμερικανούς άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στην περιοχή της νότιας περιφέρειας του TRICARE, θα φιλοξενήσει ένα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι σημαίας μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας Wounded Warrior Amputee και περισσότερων από 40 σημερινών και αποσπασμένων αστέγων της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τους καρδιναλούς της Αριζόνα. Οι Rocky Bleier, Jake Plummer και Danny White, μεταξύ άλλων, προγραμματίζονται να παρακολουθήσουν.

Τα εισοδήματα από το παιχνίδι ωφελούν την πολεμική ομάδα Amputee Warrior Football (WWAFT) και διάφορες οργανώσεις βετεράνων με ειδικές ανάγκες στην Αριζόνα. Θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2015 από τις 6 έως τις 9 το βράδυ στο Shadow Mountain High School, 2900 E. Shea Blvd. στο Φοίνιξ. Τα εισιτήρια είναι $ 10 για ενήλικες. Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά και φοιτητές 18 ετών και κάτω.

Το ESPN Roast του Friars Club του Terry Bradshaw

Hall of Famer, ο NFL quarterback και ο τηλεοπτικός σχολιαστής, Terry Bradshaw, θα πάρουν την πλήρη κωμωδία Friars ως τιμητική προσφορά στο επόμενο Friars Club Roast την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 στο μεσημεριανό γεύμα στο Arizona Biltmore Hotel στο Φοίνιξ, Αριζόνα. Ο Terry Bradshaw ήταν ο πρώτος παίκτης που επιλέχθηκε στο σχέδιο του 1970 και έγινε ένας από τους πιο παραγωγικούς αγωνιστές στην ιστορία, οδηγώντας τους Steelers σε τέσσερα πρωταθλήματα Super Bowl.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα επωφεληθούν από το Πρόγραμμα Δωρεών Γυμνού Τραυματισμένου Πολεμιστή , ένα έργο του Ιδρύματος Friars που παρέχει αναβαθμισμένη ψυχαγωγία για την ενίσχυση και αύξηση της ευημερίας και της θετικής στάσης των τραυματιών στρατευμάτων στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και την Make-A-Wish Αριζόνα , το τοπικό και ιδρυτικό κεφάλαιο της διεθνούς οργάνωσης που ευχόμαστε να αποδίδει τις επιθυμίες των παιδιών με απειλητικές για τη ζωή ιατρικές καταστάσεις για να εμπλουτίσουν την ανθρώπινη εμπειρία με την ελπίδα , δύναμη και χαρά. Τα εισιτήρια ξεκινούν από $ 500.

Εκδηλώσεις του Hall of Fame (HOF)

Το ίδρυμα HOF Players είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις στο Scottsdale που ωφελούν τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Το HOF Players Golf Classic φιλοξένησε το 32 Pro Pro Football Hall of Famers στο Talking Stick Resort στις 29 Ιανουαρίου 2015 που ακολούθησε το βράδυ με ένα VIP φιλανθρωπικό όφελος στο Scottsdale, που φιλοξένησε ο Randall McDaniel, η Pro Football Hall of Famer και ο NFL Legend Kurt Warner , καθώς και πάνω από 40 άλλους θρύλους HOF και NFL και καλλιτέχνες διασημοτήτων. Το Chalk Talk Brunch , όπου μιλάτε ποδόσφαιρο με θρύλους του παιχνιδιού, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου.

Περισσότεροι από 40 παίκτες HOF και NFL Legends φιλοξενούν τα Eats, Beats & Cleats , ένα πάρτι με tailgate για τους βετεράνους με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους. Επίσης, την 1η Φεβρουαρίου στο Scottsdale μπορείτε να παρακολουθήσετε το τελικό party tailgate, το Chilling & Grilling With Jimmy Mac που φιλοξενείται από τον Jim McMahon και πάνω από 30 από τους φίλους του από το NFL. Εδώ αγοράζετε εισιτήρια για αυτά τα γεγονότα. Επίσης, την 1η Φεβρουαρίου, η 5η Avenue Football Frenzy, οι 5th Avenue Merchants και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες στις πίσω πόρτες την ευκαιρία να συνεχίσουν τη διασκέδαση και το κατάστημα. θα υπάρξουν εκπτώσεις για τους οπαδούς πάνω και κάτω στην 5η Λεωφόρο.

Μπλε Thunder - Η Γραμμή Drum του Seahawks του Σιάτλ

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου από τις 10:30 έως τις 11 το πρωί συμμετέχουν στην Blue Thunder, τη γραμμή τυμπάνου του Seattle Seahawks, για μια γιορτινή εκδήλωση του Super Bowl στο MIM στο North Phoenix . Όχι η τυπική γραμμή τυμπάνου σας, το Blue Thunder χρησιμοποιεί μια ποικιλία ρυθμών και εικονοληψιών και ενσωματώνει ροκ και ρολό τύμπανο μαζί με το τύμπανο σώμα στυλ, προσδίδοντας τους σε ανεμιστήρες Seahawks-και λάτρεις τύμπανο-όλων των ηλικιών. Η παράσταση συμπεριλαμβάνεται με την είσοδο στο μουσείο.

Super Bowl δέρμα και δαντέλες

Δύο διανυκτερεύσεις διασημοτήτων, αθλητών και γοητευτικών supermodels. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 638 δολάρια το καθένα και περιλαμβάνουν πρόσβαση σε όλες τις περιοχές με εξαιρετικά ανοιχτό μπαρ, σούσι, σαμπάνια και επιδόρπια ειδικότητας. Τα συμβαλλόμενα μέρη θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στη Γκαλερί Bentley στο Downtown Phoenix. "οι καλύτεροι DJ του κόσμου παίρνουν μια εγκοπή που μεταφράζεται σε ζεστά σώματα, αδύνατα ρούχα και πολλά λάμψη καθώς οι άνθρωποι σμήθουν το πάτωμα του χορού σε μια φρενίτιδα χορού και τραγουδιού.Οι καλλιτέχνες Cirque, οι μάγοι και οι χορευτές όλα προστίθενται στοιχεία που προορίζονται για να ενισχύσει την εμπειρία με μερικές πρόσθετες εκπλήξεις για το 2015. " 21+ μόνο.

Η γεύση Super Bowl του NFL - Το κόμμα με σκοπό

Μια εκδήλωση βροχής ή λάμψη το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου. Πραγματοποιήθηκε στο WestWorld του Scottsdale , η μη κερδοσκοπική Γεύση του γεγονότος NFL χαρακτηρίζει την κουζίνα των αξιοσημείωτων σεφ από τις 32 πόλεις NFL. Οι σεφ σερβίρουν τα πιάτα με την υπογραφή τους με έναν παίκτη NFL τρέχοντος ή αποφοίτων από τις πλευρές τους. Το Little Big Town θα εμφανιστεί. Τα καθαρά έσοδα από τις εκδηλώσεις Γευσιγνωσίας προσφέρονται σε καθορισμένες τράπεζες τροφίμων που τροφοδοτούνται από την Αμερική σε κάθε μία από τις πόλεις της ομάδας NFL, καθώς και σε άλλες επιλεγμένες οργανώσεις ανακούφισης της πείνας. Τα ατομικά εισιτήρια είναι $ 700 συν αμοιβή, εισιτήρια VIP επίσης διαθέσιμα. Αν πρέπει να ρωτήσετε, δεν μπορείτε να τα αντέξετε οικονομικά!

Westgate Entertainment District 5-Day Σειρά συναυλιών Super Music

Το WaterDance Event Plaza της Westgate θα φιλοξενήσει υπαίθριες συναυλίες στις ημέρες που οδηγούν στο Super Bowl. Η είσοδος είναι δωρεάν, δεν απαιτείται εισιτήριο. Το Westgate Entertainment District βρίσκεται στο Glendale , περίπου ένα τετράγωνο μακριά από το στάδιο όπου θα διεξαχθεί το Κυριακάτικο παιχνίδι. Στις 28 - 31 Ιανουαρίου, οι τοπικές μπάντες θα ανοίξουν τις συναυλίες στις 18:00 και το headliner στο πρόγραμμα θα εκτελέσει από τις 8:30 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Υπογραφή Autograph στο πάρκο Patriots στο CityScape Phoenix

Οι πρώην παίκτες θα υπογράφουν αυτόγραφα για τους οπαδούς στο πλαίσιο της Verizon Super Bowl Central Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου έως Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου. Είσοδος ελεύθερη.

Επιστήμονες μαζορέτες στο Κέντρο Επιστήμης της Αριζόνα

Στις 30 Ιανουαρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. τρέχουσες και πρώην NFL και NBA cheerleaders που επιδιώκουν την επιστήμη και την τεχνολογική σταδιοδρομία, θα είναι στο Κέντρο Επιστήμης της Αριζόνα . Οι επιστήμονες μαζορέτες από πολλαπλές ομάδες NFL θα γιορτάσουν τις σταδιοδρομίες STEM και θα βοηθήσουν να σπάσουν αυτά τα στερεότυπα των γυναικών επιστημόνων και μαζορέτες στην επόμενη γενιά επιστημόνων. Πολλοί γνωστοί μαζορέτες θα παρευρεθούν στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων δύο από τους μαζορέτες που συνδέονται με το Super Bowl και την καζίνο της Arizona Cardinals της καριέρας Kelly, υποψήφια διδακτορικού στη Νευροεπιστήμη της Βρετάνης, πτυχιούχος της Ψυχολογίας και της Catie, πρόσφατης πτυχιούχος της Graphic Σχέδιο. Επίσης, θα είναι πρώην Cheerleader του Houston Texans, Summer, ένας μηχανικός αεροδιαστημικής της NASA, η Melissa, ένας νευρολόγος που φώναξε για τους Τιτάνες του Τενεσί και δύο ήρωες της πατρίδας: η Samantha και η Marcie, οι μηχανικοί που φώναξαν για τους καρδιναλούς της Αριζόνα.

Χρονοδιάγραμμα εκδηλώσεων: 11π.μ. Ρεάλ στο Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς & Επιστημών (έξω από το Επιστημονικό Κέντρο της Αριζόνα). 11:30 π.μ. - 4 μ.μ. Επιστήμονες μαζορέτες θα πραγματοποιούν περιηγήσεις εμπειρογνωμόνων στο Κέντρο Επιστημών ανάλογα με το υπόβαθρο της επιστήμης τους σε καθορισμένες γκαλερί και θα συναντήσουν και θα χαιρετήσουν με τους επιστήμονες μαζορέτες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις για: τα πεδία της νευροχειρουργικής και της φυσικής? μια παρουσίαση από την Force Impact Technologies, μια ερευνητική ομάδα που ιδρύθηκε από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, θα παρουσιάσει την περιστροφή τους στα εργαλεία ασφαλείας. Η επίδειξη της διαδικασίας μηχανικής για την ανάπτυξη εξοπλισμού ασφαλείας και πρακτικών δραστηριοτήτων επιτρέπει στους επισκέπτες να βρεθούν στα παπούτσια ενός μηχανικού για να μάθουν για τις δοκιμές πρόσκρουσης. Στις 2:30 μ.μ. θα υπάρξει ένα Cheer Science με Επιστήμονες Cheerleaders. Συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο μουσείο. Το Κέντρο Επιστημών της Αριζόνα βρίσκεται στο Downtown Phoenix και είναι προσβάσιμο από το METRO Light Rail.

Puppy Bowl Café

Το Animal Planet αναλαμβάνει τη Γωνιά στο CityScape στο Downtown Phoenix και φιλοξενεί το Puppy Bowl XI. Ελάτε να παρακολουθήσετε τη δράση Ruff vs. Fluff για να μάθετε ποια ομάδα θα νικήσει με κουτάβια από την Αγιουρνέζικη κοινωνία της Αριζόνα. Τα κουτάβια AHS θα πάρουν στο πεδίο καθημερινά στις 10 π.μ. από την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου έως την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στη Γωνιά, στην οδό 50 W. Jefferson, Phoenix, AZ 85003.

CitySkate στο CityScape Phoenix

Το μεγαλύτερο υπαίθριο παγοδρόμιο της κοιλάδας είναι ανοιχτό στο CityScape στο Downtown Phoenix μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.cityskatephx.com για να αγοράσετε εισιτήρια και για έναν κατάλογο ωρών και τιμών (μεταξύ $ 6 και $ 12 ανά άτομο). Η είσοδος περιλαμβάνει ενοικίαση σκαφών και απεριόριστη πατινάζ όλη την ημέρα.

Γέφυρα διασημοτήτων πλέγματος XVII: Το σχέδιο

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, αυτή η συναρπαστική εκδήλωση επιλογής δημόσιων παικτών είναι το προοίμιο του κύριου φιλανθρωπικού γεγονότος (βλέπε παρακάτω) και μια ευκαιρία για τους οπαδούς να δουν από πρώτο χέρι τις επιλογές δύο ιδιοκτήτες και καπετάνιοι της ομάδας διασημοτήτων. Κάθε επικεφαλής της ομάδας διασημοτήτων θα επιλέξει συμπαίκτες της ομάδας και παίκτες από μια ομάδα προσκεκλημένων διασημοτήτων - όλοι "Παίζοντας με έναν Σκοπό" - να επωφεληθούν και να εμπλουτίσουν τις ζωές των πιο ευάλωτων παιδιών και εφήβων που έχουν κακοποιηθεί, εγκαταλειφθεί, παραμεληθεί και άστεγοι στην Αριζόνα.

Το Σχέδιο θα παρουσιάσει την Countdown, μια εκδήλωση όπου οι αθλητικοί αναλυτές και οι διασημότητες θα μιλήσουν για τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις, θα ανακεφαλαιώσουν το Pro Bowl, θα συζητήσουν τις προβλέψεις του Super Bowl, θα δώσουν μια σε βάθος ματιά στα Gridiron Celebrity Hoops, που ωφελούν τις φιλανθρωπικές οργανώσεις - το Ίδρυμα Checkered Flag, τα παιδιά του Juli, τα κίνητρα για επιτυχία, το Ίδρυμα Voice της Sophie, το Τμήμα Παιδικής Ασφάλειας της Αριζόνα και πολλά άλλα. Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Whisky Row στο Scottsdale, AZ. 21+ μόνο. Το κόστος είναι $ 40 γενική είσοδος / $ 100 VIP θέσεις (περιορισμένη ποσότητα).

Σκάλες διασημοτήτων πλέγματος XVII

Με το Dallas Cowboys Pro Bowler και το Wide Receiver, ο Dez Bryant στις 31 Ιανουαρίου στις 13:00 στο γυμναστήριο μπάσκετ του Phoenix College. Αυτό το έτος σηματοδοτεί το 17ο έτος αυτού του πρώτου και μοναδικού παιχνιδιού μπάσκετ που έχει ποτέ επισημανθεί επίσημα από την Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπου οι παίκτες NFL, οι υποψήφιοι NFL, οι πρωταθλητές πυγμαχίας, οι παγκοσμίου φήμης παλαιστές, οι παίκτες του δρόμου και οι προσωπικότητες από τη μουσική, η τηλεόραση και η ταινία θα είναι "Παίζοντας με έναν Σκοπό."

Το Gridiron XVII προσφέρει στους οπαδούς ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών και επιπέδων ενδιαφέροντος την ευκαιρία να δουν τους αγαπημένους τους ήρωες ποδοσφαίρου να παίζουν σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μπάσκετ παράλληλα με τους διασκεδαστικούς, Μέρος των εσόδων από το Gridiron Celebrity Hoops ωφελεί τα παιδιά του Juli's Motivated to Succeed και τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν την κακοποίηση, την εγκατάλειψη, την παραμελημένη και την άστεγη νεολαία στην αναδοχή που περιμένουν να υιοθετηθούν σε αγάπες "για πάντα οικογένειες".

Valor & Victors 5k Run

Στις 31 Ιανουαρίου το τελικό γεγονός της σειράς Super Bowl Run της Αριζόνα λαμβάνει χώρα στο Downtown Scottsdale. Μπορείτε να συμμετάσχετε ακόμα και αν δεν έχετε τρέξει σε άλλα γεγονότα. Η προετοιμασία πακέτων και η προ-κούρσα ξεκινούν στις 6:30 π.μ., αγώνα στις 8:30 π.μ. Το μάθημα είναι γρήγορο και επίπεδο, μια πορεία έξω και πίσω κατά μήκος της διαδρομής του καναλιού της Αριζόνα. Εξοικονομήστε 10 δολάρια, εγγραφείτε εκ των προτέρων μέχρι τις 28 Ιανουαρίου. Οι στρατιωτικοί και οι βετεράνοι ενεργητικού έχουν έκπτωση. Οι παροχές ωφελούνται από το Ίδρυμα Pat Tillman. Ο Pat Tillman, πρώην καρδινάλιος της Αριζόνα, εγκατέλειψε την επαγγελματική του ποδοσφαιρική σταδιοδρομία για να υπηρετήσει στο στρατό. Πέθανε ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν το 2004.

NFL Super Bowl Διασημότητα Γκολφ Κλασικό

Στις 31 Ιανουαρίου μπορείτε να συμμετάσχετε σε 25 μέλη της αίθουσας ποδοσφαίρου ποδοσφαίρου Pro at στο Wildfire Golf Club στο θέρετρο JW Marriott στο Desert Ridge της Αριζόνα . Αυτό συμβαίνει στο Βόρειο Φοίνιξ και κοντά στο North Scottsdale. Ομάδες ερασιτεχνών γκολφ θα είναι καπετάνιος από το Hall of Famers, καθώς και πρώην και τρέχοντες παίκτες NFL σε αγώνες ομαδοποίησης 18 οπών.

Οι καπετάνιοι των διασημοτήτων περιλαμβάνουν το Pro Football Hall of Famers Dick Butkus, τον Randall McDaniel, τον Carl Eller, τον Lawrence Taylor, τον Richard Dent, τον Dermontti Dawson, τον Ted Hendricks, τον Lem Barney, τον Willie Lanier, τον Paul Warfield, τον Paul Krause, τον John Randle, τον Dave Wilcox, Leroy Kelly, Rickey Jackson, Kenny Houston, Jimmy Taylor, Elvin Bethea, Tom Mack, James Lofton, Tom Mack, Mel Renfro, Dave Robinson και Jan Stenerud. Επίσης επιβεβαιώνονται οι πρώην αστέρες Super Bowl Ed "Too Tall" Jones, Thomas "Χόλιγουντ" Χέντερσον, Τζέρι Κράμερ, Φρεντ "Το Σφυρί" Ουίλιαμσον, Ρίκι Χάνλεϊ, Γκάρο Υεπρεμιάν, Τσάκ Φόρεμαν, Μαρκ Κλέιτον, .

Το ποσό συμμετοχής στο τουρνουά είναι δωρεά $ 1.500 ανά παίκτη γκολφ στο Ίδρυμα NFL. Εκτός από το γκολφ, κάθε συμμετέχων θα λάβει ενδυμασία NFL Super Bowl καθώς και αναμνηστική φωτογραφία με τη φωτογραφία του με τον καπετάνιο της διασημότητας που έχει πάρει στην πορεία και παρουσιάζεται στο τέλος του τουρνουά. Το πρωινό θα προηγηθεί με ένα τεμάχιο καραβιδιού 9 π.μ. Τρόφιμα και ποτά θα σερβίρονται στα μαθήματα και ένα πάρτι βραβείων θα ακολουθήσει αμέσως γκολφ. Κάθε μέλος των ομάδων πρώτης, δεύτερης και τρίτης θέσης σε κάθε μάθημα - καθώς και οι νικητές των ειδικών διαγωνισμών για τα μαθήματα - θα λάβουν ειδικά κατασκευασμένα τροχιά Super Ball από το Wilson. Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες εγγραφής.

Εορτασμός του Ευαγγελίου Super Bowl

Μεγάλα ονόματα στη μουσική βιομηχανία και μαρτυρίες από τους κορυφαίους παίκτες NFL. Το Super Bowl Gospel Celebration είναι το μοναδικό γεγονός του Ευαγγελίου που εγκρίθηκε από την Εθνική Λέσχη Ποδοσφαίρου για το Σαββατοκύριακο Super Bowl. Χρησιμεύει επίσης ως έρανο με ένα μέρος των εσόδων που ωφελούν τοπικές και εθνικές φιλανθρωπικές οργανώσεις. Θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου 2015 στο ASU Gammage στο Tempe, στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Το Super Bowl Gospel Celebration είναι ένα επίσημα εγκεκριμένο γεγονός της επιτροπής Super Bowl της Αριζόνα. Οι τιμές των προσφορών κυμαίνονται από περίπου $ 42 έως περίπου $ 120 το καθένα.

Σούπερ Μπολ Rolling Stone Magazine Κόμμα

Το Venue Scottsdale είναι ο τόπος, το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου είναι η ημερομηνία. Η γενική είσοδος είναι $ 1.450 και VIP και επιτραπέζιες κρατήσεις είναι διαθέσιμες και στην εκλεπτυσμένη εκδήλωση του Rolling Stone. Οι διάσημοι μουσικοί προσελκύονται ιδιαίτερα σε αυτό το πάρτι, με επικεφαλής τον Στίβεν Τάιλερ. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν ανοιχτό μπαρ και περασμένα ορεκτικά.

DIRECTV Super Fan Festival

Αυτό είναι ένα εναρκτήριο γεγονός! Θα πραγματοποιηθούν 12 συναυλίες καθημερινά στις 5 μ.μ. Τετάρτη 28 Ιανουαρίου έως Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο Οικογενειακό Αγρόκτημα Pendergast στην οδό 91st Avenue και στο Bethany Home Road στο Glendale. Αυτό είναι περίπου 1/2 μίλια νότια του Πανεπιστημίου του Φοίνιξ Στάδιο. Το φεστιβάλ πολλαπλών σκηνών θα έχει συναυλία κάθε βράδυ με headcards Zac Brown Band, Calvin Harris, Imagine Dragons και Snoop Dogg. Πριν από την κύρια εκδήλωση μουσικές πράξεις όπως ο Thomas Rhett, ο Jason Derülo, ο Sam Hunt, το Cadillac Three και το Magic! θα εκτελέσει. Θα υπάρχουν επίσης άλλοι επισκέπτες διασημοτήτων και διαδραστικά αξιοθέατα.

Μαγειρική Kickoff

Οι βραβευμένοι σεφ Charlie Palmer και Michael Mina θα φιλοξενήσουν την εναρκτήρια Super Bowl Culinary Kickoff την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 στο Bourbon Steak του Michael Mina, που βρίσκεται στην πριγκίπισσα του Fairmont Scottsdale στο North Scottsdale. Η ειδική εκδήλωση θα είναι μια αποκλειστική βραδιά για 150 άτομα, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών αθλητών, διασημοτήτων, μουσικών, γευμάτων, κορυφαίων αμπελώνων και χορηγών. Ξεκινάει με μια κοκτέιλ υποδοχής μίας ώρας που φιλοξενείται από παίκτες του NFL, αποφοίτους και διασημότητες που εμπορεύονται και ρίχνουν κρασί για τους επισκέπτες.

Η δεξίωση κοκτέιλ θα παρουσιάσει τα κρασιά του Dick Vermeil, την κόκκινη βελονιά από τον Rich Aurilia, το Twenty Four από τον Charles Woodson και το Doubleback από τον Drew Bledsoe. Η ρεσεψιόν θα διαθέτει επίσης ένα κοκτέιλ Bourbon υπογραφής. Μετά την υποδοχή, οι επισκέπτες θα σερβίρουν ένα καθισμένο δείπνο τριών πιάτων ειδικά προετοιμασμένο από τους σεφ Palmer και Mina που συνδυάζονται με ελίτ κρασιά από το Sonoma County, την κοιλάδα Napa και την Walla Walla της Ουάσιγκτον, επισημαίνοντας ειδικά την Kosta Browne, τις Realm Cellars. Το βράδυ θα ολοκληρωθεί με ένα πάρτι μετά από ένα εκπληκτικό καλλιτέχνη και DJs. Ένα μέρος των εσόδων από το βράδυ θα υποστηρίξει το The Culinary Institute of America, όπου ο Chef Palmer είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και η Chef Mina είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου. 2.000 δολάρια ανά άτομο.

Fan Fest Scottsdale

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου έως Κυριακή 1 Φεβρουαρίου το ποδόσφαιρο συναντά τρόφιμα, μόδα και διασκέδαση! Το ESPN θα μεταδώσει ζωντανά όλη την εβδομάδα που θα οδηγήσει στο Big Game από την Fan Fest Scottsdale στο χώρο της υπαίθριας εκδήλωσης μεταξύ της Goldwater Boulevard και της Scottsdale Road, βόρεια της Scottsdale Fashion Square .

Η εβδομαδιαία γιορτή ανεμιστήρων είναι δωρεάν είσοδος και ανοιχτή στο κοινό. Η εκδήλωση θα αναδείξει τα μοναδικά στοιχεία του Scottsdale, συμπεριλαμβανομένου του Culinary Quest, με μαγειρικές διαδηλώσεις και διαγωνισμούς, demo mixology και τρόφιμα και ποτά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Συναυλίες ανεμιστήρων και αθλητικές διοργανώσεις, παιχνίδια, ψυχαγωγία και παρουσιάσεις μόδας. Η Scottsdale Fashion Square θεωρείται ο πρώτος προορισμός για αγορές, φαγητό και διασκέδαση στην Αριζόνα. Οι έμποροι λιανικής πώλησης θα διοργανώνουν ειδικές εκδηλώσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Το ESPN θα μεταδίδει ζωντανά τις 4 π.μ. Το Fan Fest Scottsdale θα είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 4 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Σάββατο από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Κυριακή από τις 8 π.μ. έως το μεσημέρι.

Εκτός από την έκθεση γυναικείων γυναικών των γυναικών

Φιλοξενείται από το Biltmore Fashion Park, το Kierland Commons και την Scottsdale Fashion Square στις 11 π.μ. την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στη σκηνή φιλοξενίας του Fan Fest Scottsdale. Αυτή η 15η ετήσια εκδήλωση δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τοπικές και εθνικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζονται από τη φιλανθρωπική οργάνωση NFL Wives 'Off the Field. Περισσότεροι από 40 συζύγοι θα περπατήσουν στο διάδρομο με την άνοιξη μόδες. Οι διάσημοι ποδοσφαιριστές του NFL αναμένεται να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στο φινάλε, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους κάτω από το διάδρομο. Η επίδειξη μόδας NFL Wives είναι ανοιχτή στο κοινό και τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από τα οφέλη των τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων. Έκπτωση για μεμονωμένα εισιτήρια που διατίθενται εάν αγοράζονται στο διαδίκτυο έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Super Moments, Superstars, Super Game - Μια Φωτογραφική Έκθεση Συνδεδεμένης Τύπου

Βρίσκεται στην Gallery Glendale και λειτουργεί από τις 18:00 έως τις 21:00 τις Παρασκευές και τα Σάββατα τον Ιανουάριο. Θα είναι επίσης ανοιχτό για την ημέρα του παιχνιδιού Pro Bowl, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και στο Super Bowl την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, 10 π.μ. έως 7 μ.μ. Η πόλη της Γκλέντεϊλ παρουσιάζει με υπερηφάνεια αυτή την έκθεση με 50 συναρπαστικές εικόνες AP, κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος από το πρώτο παιχνίδι το 1967.

Το κοινό καλείται στην εναρκτήρια γιορτή την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, από τις 6 έως τις 9 μ.μ. Η AP Images είναι ο αποκλειστικός εμπορικός συνεργάτης φωτογραφίας για την Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η οριστική πηγή φωτογραφιών NFL. Το Gallery βρίσκεται δίπλα στο Cold Stone Creamery στην περιοχή ψυχαγωγίας Westgate, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium στο Glendale. Η είσοδος στη γκαλερί είναι δωρεάν και ανοικτή στο κοινό.

Gridiron Glory στο επιστημονικό κέντρο της Αριζόνα

Το Επιστημονικό Κέντρο της Αριζόνα εκθέτει μερικά από τα πιο εικονικά ποδοσφαιρικά τεχνουργήματα όλων των εποχών στο Gridiron Glory: Το καλύτερο της επαγγελματικής αίθουσας ποδοσφαίρου της φήμης . Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό μεταξύ 24 Ιανουαρίου και 3 Μαΐου 2015. Τα εισιτήρια είναι $ 12 ($ 8 για τα μέλη ASC) για την ειδική έκθεση, εκτός από τη γενική αποδοχή για ενήλικες, ηλικιωμένους και παιδιά. Αυτή είναι η πιο εκτεταμένη και ολοκληρωμένη έκθεση που έγινε ποτέ στο πιο δημοφιλές άθλημα της Αμερικής. Η έκθεση των 5.000 τετραγωνικών ποδών διαθέτει μερικά από τα σπανιότερα ιστορικά αντικείμενα από τη συλλογή Pro Football Hall of Fame. Η έκθεση καλύπτει τα πάντα, από τον πολιτιστικό αντίκτυπο του ποδοσφαίρου στην επιστήμη πίσω από το παιχνίδι. Οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν βίντεο NFL Films και να μάθουν για τους πρωτοπόρους του αθλήματος. Αυτή η διαδραστική εμπειρία πολυμέσων περιλαμβάνει επίσης εμπειρίες εμπνευσμένων ανεμιστήρων και μια ειδικά σχεδιασμένη ενότητα "Hometown Tribute" για προβολή των Cardinals της Αριζόνα. Το Κέντρο Επιστημών της Αριζόνα βρίσκεται στο Downtown Phoenix και είναι προσβάσιμο από το METRO Light Rail.

Κόκκινο, Λευκό και Μαύρο Κόμμα

Ο Jordin Sparks είναι νικητής και ποδοσφαιριστής του American Idol. Κάθε χρόνο, η Jordin χρησιμοποιεί την εβδομάδα Super Bowl για να κρατάει εκδηλώσεις και έρανοι για τις αιτίες της που είναι κοντά και αγαπητοί της. Μουσική, χορός, βραβεία. Τα εισιτήρια για το Red, White & Black Party στις 28 Ιανουαρίου 2015 ξεκινούν από $ 100. Ξεκινά στις 7 μ.μ. μετά τις 9:30 μ.μ. μόνο 21+. Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, Scottsdale

Είναι έξοχο στην Πεόρια

Δυτικά της Glendale, στην Peoria, AZ υπάρχουν σχέδια για αρκετά προσιτά, οικογενειακά γεγονότα που οδηγούν στο Pro Bowl και το Super Bowl.

Avondale Bowl Bash

Γιορτάστε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο ποδοσφαίρου με μουσική παράσταση από την JC & Juke Rockers, μερικά πικάντικα πτερύγια και αθλητικές δραστηριότητες για όλους την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 από τις 18:00 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο Hilton Garden Inn & Avondale. Αυτό είναι νοτιοδυτικά του Φοίνιξ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η δημόσια βιβλιοθήκη Tailgate @ Phoenix

Οικογενειακά προγράμματα με θέμα το ποδόσφαιρο. Όλοι είναι ελεύθεροι να παρακολουθήσουν, αλλά η εγγραφή απαιτείται, δεδομένου ότι ο χώρος είναι περιορισμένος.

Μεγάλο παιχνίδι Artwalk

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου από το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ., η εβδομαδιαία Πέμπτη Scottsdale ArtWalk προσθέτει μια έκδοση το Σάββατο, το Big Game Artwalk, με δεξιώσεις γκαλερί, ζωντανή μουσική, διαδηλώσεις καλλιτεχνών, αθλητικά συλλεκτικά αντικείμενα κ.α. Δεν υπάρχει χρέωση. Είναι ένα περιστασιακό γεγονός, όπου οι πεζοπόροι μπαίνουν στις γκαλερί και τα καταστήματα που τους ενδιαφέρουν και περιηγούνται. Συνήθως δεν υπάρχει πίεση να αγοράσετε.

Super Bowl XLIX Pre-Party

Προσοχή μαθητές 7ης έως 12ης τάξης! Φορέστε τα αγαπημένα σας jersey ή αναμνηστικά της ομάδας και ετοιμαστείτε για διασκέδαση. Θα υπάρξουν βραβεία πόρτας, εμπνευσμένες ομάδες, παιχνίδια και αναψυκτικά. Μην ξεχάσετε να φέρετε το σχολικό σας αναγνωριστικό! Παρασκευή 30 Ιανουαρίου από τις 6-9 μ.μ. στο Tumbleweed Recreation Center στο Chandler. Ελεύθερος. Απαιτείται προεγγραφή.

Παγκόσμια πρόκληση σημαίας ποδοσφαίρου

31 Ιανουαρίου 2015 από τις 2 μ.μ. έως 5 μ.μ. Gates θα ανοίξει στις 1 μ.μ. Αυτό το έτος άγκυρα NFL Αποφοίτων Quarterback Doug Flutie θα λάβει onThis έτος άγκυρα και NFL Αποφοίτων Quarterback Doug Flutie θα αναλάβει τον αποφοίτη NFL Αγαπημένο Daunte Culpepper και μάχη έξω για τα καυχησιακά δικαιώματα . Θα υπάρξουν πάνω από 14 τρέχοντες παίκτες NFL παρόντες εκτός από τον εγκιβωτισμό θρύλο Evander Holyfield, Hip Hop μουσικούς Ray J και YG, πολλοί φορείς του Χόλιγουντ όπως ο Patrick Warburton από τους κανόνες της εμπλοκής και Hill Harper από CSI. Η σύνθεση του συνόλου ενδέχεται να αλλάξει. Τα διαθέσιμα εισιτήρια θα προσφερθούν στο Surprise Recreation Campus Box Office. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από περίπου 25 δολάρια. Αυτό είναι ένα από τα πιο φιλόξενα γεγονότα Super Bowl Σαββατοκύριακο. Το Surprise Stadium θα κουνιστούν με ζωντανή ψυχαγωγία, παιχνίδια, δραστηριότητες, παρουσιάσεις χαρακτηριστικών και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Έκπληξη, την Αριζόνα στο διαδίκτυο.

Γυαλα ΨΑΡΙΩΝ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου από τις 8 π.μ. έως τις 11 π.μ. στην Pioneer Community Park Lake, 8755 N. 83rd Ave. στην Πεόρια. Φορέστε τη φανέλα της αγαπημένης σας ομάδας και ψάρια για μερικά μεγάλα βραβεία από το Cabela's . Οι ελεύθεροι πόλοι αλιείας θα παραχωρηθούν στα πρώτα 100 άτομα που θα εγγραφούν. Η Αριζόνα και το ψάρι της Αριζόνα θα έχουν πόλους διαθέσιμους στο χώρο του ξενοδοχείου για να δανειστούν δωρεάν. Ένα εισιτήριο εισόδου $ 5 θα περιλαμβάνει φαγητό, μπλουζάκι και λοταρία. Η αλιεία είναι δωρεάν για όλους. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν μια διαδραστική προβολή από τα Radical Reptiles και τα παιχνίδια. Οι προβλέψεις για τα ζώα θα πραγματοποιηθούν στις 9:30 π.μ. Ενώ κάθε ποδοσφαιριστής θα πάρει έναν νικητή, ο Elvis, ένα πουλάκι 3 ουγκιών μαύρου Αβισσινίου, από το Wildlife World Zoo, το Aquarium και το Safari Park, θα κερδίσει τον νικητή του Super Bowl. Μια κούρσα χελώνα θα επιβεβαιώσει ή θα αντιταχθεί στην επιλογή του πουλιού. θα υπάρχει ένας αγώνας χελώνα για κάθε ομάδα. Μαζί με την εκδήλωση Fish Bowl, η σειρά εκδηλώσεων περιλαμβάνει επίσης ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σημαίας, Super 10K Run και ένα Συμπόσιο Υγείας και Απόδοσης Αθλητισμού. Η προθεσμία για την εγγραφή στο Συμπόσιο Υγείας και Απόδοσης είναι η Δευτέρα 19 Ιανουαρίου. Η εκδήλωση Fishbowl υποστηρίζεται από την Αριζόνα Παιχνίδι και Ψάρια, το Cabela's και την πόλη Peoria.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.