Κύπελλο Ιδρυτών LPGA: Κυρίες Pro Golf στο Φοίνιξ

Επαγγελματίες παίκτες γκολφ Παίξτε στο Φοίνιξ της Αριζόνα

Το αρχικό Κύπελλο Ιδρυτών LPGA πραγματοποιήθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα το Μάρτιο του 2011 με την RR Donnelley ως χορηγό ονόματος. Το τουρνουά δημιουργήθηκε από το LPGA για να τιμήσει τις 13 γυναίκες που ίδρυσαν το LPGA, αναγνωρίζουν εκείνους που υποστηρίζουν το άθλημα και γιορτάζουν τα μελλοντικά αστέρια του LPGA. Αυτό το τουρνουά δεν ήταν χωρίς αμφιβολία, καθώς δεν υπήρχε πορτοφόλι, που σημαίνει ότι οι παίκτες δεν έπαιζαν χρηματικά έπαθλα, μόνο για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και να δημιουργήσουν πιο θετική έκθεση για το άθλημα.

Εναρκτήρια εκδήλωση

Η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη, αποδεικνύοντας ότι η περιοχή Phoenix μπορεί να υποστηρίξει με επιτυχία ένα επαγγελματικό γυναικείο τουρνουά γκολφ (είχαμε ένα για πολλά χρόνια - το Διεθνές Safeway). Το 2012 το LPGA ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο Phoenix, με ορισμένες σημαντικές βελτιώσεις. Το Κύπελλο Ιδρυτών αποτίει σήμερα φόρο τιμής στους ανθρώπους που είχαν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του LPGA. Οι σημερινοί παίκτες θα αγωνιστούν για ένα πορτοφόλι αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων, και $ 500,000 υποστηρίζουν το Πρόγραμμα Γκολφ LPGA-USGA Girls.

Ο Karrie Webb κέρδισε το εναρκτήριο τουρνουά Cup Donnersley LPGA Founders Cup το 2011 και ο Yani Tseng πήρε τον τίτλο το 2012. Ο Stacy Lewis ήταν ο πρωταθλητής του 2013. Ο μακροχρόνιος επαγγελματίας Karrie Webb από την Αυστραλία πήρε τον τίτλο το 2014. Το 2015, ο νεοσύλλεκτος Hyo Joo Kim πυροβόλησε 67 στον τελικό γύρο για να νικήσει τον Stacy Lewis για το πρώτο βραβείο.

Στα τέλη του 2013, το LPGA ανακοίνωσε ότι η RR Donnelley δεν θα είναι πλέον ο χορηγός του τίτλου του LPGA Founders Cup.

Το 2014, η JTBC, μια κορυφαία εταιρεία ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών στη Νότια Κορέα, έγινε ο χορηγός τίτλου για το νεοδημιουργημένο Κύπελλο Ιδρυτών JTBC. Το 2017, ένας νέος χορηγός τίτλου, The Bank of Hope, τοποθετεί το όνομά του στο τουρνουά. Το LPGA επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του να κρατήσει το τουρνουά στην κοιλάδα του ήλιου .

Πότε είναι το Κύπελλο Ιδρυτών της Τράπεζας της Ελπίδας;

13 - 18 Μαρτίου 2018.

Πρόκειται για μια μορφή διάρκειας τεσσάρων ημερών, 72 οπών. Η Δευτέρα είναι η ημέρα των προκριματικών. Η Τρίτη είναι για γύρους πρακτικής άσκησης. Η Τετάρτη είναι η Pro-Am, και ο πραγματικός ανταγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη. Οι πύλες ανοίγουν στις 8 το πρωί για περιόδους πρακτικής άσκησης την Τρίτη, στις 7 το απόγευμα την Τετάρτη έως την Κυριακή.

Τοποθεσία

Το Wildfire Golf Club στο JW Marriott Phoenix Desert Ridge Resort και Spa, 5350 East Marriott Drive. Αυτό συμβαίνει στο Βόρειο Φοίνιξ, πολύ κοντά στο North Scottsdale. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ωστόσο, ΔΕΝ θα σταθμεύσετε εκεί. Παρέχεται χώρος στάθμευσης στο Horse Lovers Park, 19224 N. Tatum Blvd. , με υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο. Τα περάσματα στάθμευσης είναι διαθέσιμα online εκ των προτέρων ή φέρνουν 5 $ μετρητά για στάθμευση. Το parking για άτομα με ειδικές ανάγκες θα βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία.

Στοιχεία εισιτηρίου

Τα εισιτήρια είναι $ 20 συν το φόρο για την περασμένη ημέρα. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια εκ των προτέρων, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, στο διαδίκτυο ή στην πύλη ($ 5 επιπλέον στην πύλη). Ένα δελτίο για κάθε μέρα, από Τρίτη έως Κυριακή είναι $ 50 συν εκ των προτέρων, $ 65 στην πύλη. Τα εισιτήρια είναι καλά κάθε μέρα, οπότε δεν χρειάζεται να αποφασίσετε εκ των προτέρων ποια ημέρα θα παρακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε διάφορους τύπους εισιτηρίων για περίπτερα και σουίτες που παρέχουν πρόσβαση σε ειδικά καθίσματα και σε μερικές περιπτώσεις περιλαμβάνουν φαγητό και ποτά.

Τηλεόραση

Ναί. Το Golf Channel θα καλύψει το τουρνουά όλες τις τέσσερις ημέρες.

Εκπτώσεις

Τα παιδιά ηλικίας 17 ετών και κάτω εισάγονται δωρεάν (περάσουν από το έδαφος μόνο) με έναν ενήλικα που εισάγεται με εισιτήριο, μέγιστο τέσσερις ελεύθερες κατώτερες εισαγωγές ανά ενήλικα που εισάγεται με εισιτήριο.

Καλό να ξέρω

Υπάρχουν δύο μαθήματα πρωταθλήματος 18 οπών στο Wildfire Golf Club. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι κυρίες θα παίξουν ένα συνδυασμό των δύο μαθήματα, 9 τρύπες του καθενός.

Σε κάθε ημέρα του τουρνουά, οι κυρίες θα αποχωρήσουν τόσο από το 1ο όσο και το 10ο κουτί.

Οι κάμερες επιτρέπονται μόνο την Τρίτη και την Τετάρτη.

Δεν επιτρέπονται θήκες μεταφοράς φωτογραφικής μηχανής, σακίδια και άλλοι μεγαλύτεροι σάκοι. Οι καρέκλες είναι ωραία, αλλά όχι οι τσάντες καρέκλας. Τα κινητά τηλέφωνα επιτρέπονται, αλλά πρέπει να είναι απενεργοποιημένα ή σιγασμένα όταν βρίσκεστε οπουδήποτε κοντά στο πεδίο του παιχνιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το LPGA Founders Cup online.