Χρειάζεστε μια λήψη γρίπης;

Τα γυρίσματα της γρίπης στην Αριζόνα είναι διαθέσιμα Αρχίζοντας τον Οκτώβριο

Τον Οκτώβριο οι τοποθεσίες της κλινικής γρίπης άρχισαν να ξεφυτρώνουν σε όλη την περιοχή του Μεγάλου Φοίνικα και σε όλη την Αριζόνα. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για τη γρίπη και πώς να βρείτε ένα μέρος για να πάρετε μια γρίπη πυροβόλησε στο Φοίνιξ.

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι συνήθως οι καλύτεροι μήνες για να πάρετε μια γρίπη. Από την εποχή της αιχμής της γρίπης στην Αριζόνα ξεκινάει τον Φεβρουάριο, μπορείτε ακόμα να πάρετε μια γρίπη πυροβολισμό τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο

Κάθε χρόνο στη χώρα αυτή, μεταξύ 5% και 20% του πληθυσμού παίρνει τη γρίπη.

Σύμφωνα με το Τμήμα Υπηρεσιών Υγείας της Αριζόνα, σε ένα μέσο έτος στην Αριζόνα, περισσότερα από 4.000 άτομα νοσηλεύονται από επιπλοκές της γρίπης και περίπου 700 άνθρωποι πεθαίνουν από τη γρίπη.

Οι άνθρωποι που κινδυνεύουν περισσότερο να αναπτύξουν τη γρίπη είναι:

Αυτό δεν είναι μια ολοκληρωμένη λίστα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να διαπιστώσετε αν κινδυνεύετε από επιπλοκές που σχετίζονται με τη γρίπη.

Υπάρχουν πολλά απλά πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει για να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο να πάρει και / ή να εξαπλωθεί η γρίπη. Εάν είστε άρρωστος, μείνετε στο σπίτι και μείνετε μακριά από μεγάλες συγκεντρώσεις, όπως πάρτι διακοπών. Πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και ζεστό νερό συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καλύψτε το στόμα σας με έναν ιστό μιας χρήσης όταν φτερνίζετε ή βήχετε.

Φυσικά, ο προσωπικός σας γιατρός μπορεί να χειριστεί το γρίπη για εσάς και πιθανότατα θα είναι δωρεάν αν έχετε ιατρική ασφάλιση. Εάν εργάζεστε με μια μεγάλη επιχείρηση, ο εργοδότης σας μπορεί να προσφέρει κλινικές για τη βία κατά της γρίπης. Φαρμακεία όπως το Walgreen's και το CVS και τα φαρμακεία σε καταστήματα όπως το Fry's, το Safeway και το Costco γύρω από την πόλη έχουν συνήθως κλινικές για την αντιμετώπιση της γρίπης, όπου οι walk-ins μπορούν να πάρουν γρίπη σε συγκεκριμένες ώρες.

Τα κοινοτικά κέντρα υγείας συχνά προσφέρουν επίσης πλάσματα γρίπης.

Ένας μεγάλος πόρος για να σας βοηθήσει να βρείτε μια κλινική γρίπης στην περιοχή Phoenix είναι κοινοτικές πληροφορίες και παραπομπή.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τη λήψη γρίπης, αυτά τα βασικά στοιχεία σχετικά με τα εμβόλια της γρίπης θα πρέπει να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε για τη γρίπη σας, βεβαιωθείτε ότι καλείτε πρώτα για να διαπιστώσετε αν η ασφαλιστική σας κάλυψη είναι αποδεκτή εκεί ή εάν υπάρχει χρέωση.

Θα μπορούσατε επίσης να ενδιαφέρεστε για ...