Δωρεάν ανοσοποιήσεις για παιδιά της Αριζόνα

Κλινικές Βεβαιωθείτε ότι κάθε παιδί μπορεί να πάρει τα στιγμιότυπα που χρειάζονται

Είναι σημαντικό τα παιδιά να λαμβάνουν εμβολιασμούς για την προστασία τους από πολλές ασθένειες που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τους νέους. Λίγο πριν αρχίσει το σχολείο είναι η πιο πολυσύχναστη ώρα για εμβολιασμούς, αλλά υπάρχει ανάγκη όλο το χρόνο - όταν οι γονείς προετοιμάζονται να εισέλθουν στα παιδιά τους ή φροντίζουν να αρχίσουν τα παιδιά τους όταν μετακομίσουν εδώ - να βρουν κλινικές όπου τα παιδιά μπορούν να λάβουν τους εμβολιασμούς τους, ακόμη και αν το κόστος της επίσκεψης ενός ιδιωτικού ιατρού είναι απαγορευτικό.

Το Τμήμα Πυρκαγιάς του Φοίνιξ χορηγεί τέτοιες κλινικές μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται Baby Shots . Όλες οι εμβολιασμοί μέσω του Baby Shots είναι δωρεάν και όλες οι ανοσοποιήσεις που απαιτούνται για τη φροντίδα της ημέρας, HeadStart, προσχολική, στοιχειώδη και γυμναστική προσφέρονται σε άτομα ηλικίας από 6 εβδομάδων έως 18 ετών.

Baby Shots προστατεύουν την προστασία του παιδιού σας από 13 σοβαρές παιδικές ασθένειες:

  1. Ιλαρά
  2. Παρωτίτιδα
  3. Ρουβέλ (Γερμανική ιλαρά)
  4. Διφθερίτιδα
  5. Τετάνου (Lockjaw)
  6. Καρκίνος (κοκκύτης)
  7. Πολιομυελίτις
  8. Haemophilus Influenza Type Β
  9. Pneumococcus
  10. Ηπατίτιδα Α
  11. Ηπατίτιδα Β
  12. Αραχιδέλες (ανεμοβλογιά)
  13. Ροταϊός

Οι κλινικές εμβολιασμού και εμβολιασμού βρίσκονται σε όλη την περιοχή Phoenix. Το Τμήμα Πυροσβεστικής Mesa επίσης χορηγεί τακτικά κλινικές ανοσοποίησης για άτομα των οποίων τα παιδιά δεν καλύπτονται από ιδιωτικές πολιτικές υγειονομικής περίθαλψης για τις βολές.

Συμβουλές σχετικά με τις ελεύθερες κλινικές ανοσοποίησης

1. Οι άνθρωποι σερβίρονται με τη σειρά με την οποία φθάνουν. Επειδή οι ανοσοποιήσεις στις κλινικές είναι ελεύθερες, μπορεί να υπάρξει ένας αρκετά μεγάλος χρόνος αναμονής, ειδικά τον μήνα πριν από την έναρξη του σχολείου.

Προσπαθήστε να φτάσετε νωρίς. Μπορεί να χρειαστεί μισή ώρα, μία ώρα ή περισσότερο για να δει κάποιος νοσοκόμα.
2. Από τη στιγμή που βλέπετε, θα χρειαστούν περίπου 20 λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να λάβετε τα πλάνα.
3. Φέρτε νερό και υλικό ανάγνωσης για τον εαυτό σας και τα παιδιά για να βοηθήσετε να περάσετε το χρόνο.
4. Βεβαιωθείτε ότι ενημερώνετε τα αρχεία ανοσοποίησης για το παιδί σας.

Όσο καλύτερη είναι η τεκμηρίωσή σας, τόσο λιγότερο χρόνο θα χρειαστείτε για να πάρετε το παιδί σας τις λήψεις που χρειάζονται. Οι γονείς ενθαρρύνονται έντονα να έρχονται σε επαφή με προηγούμενους εμβολιαστές (νοσοκομεία, νοσοκομεία, σχολεία, παιδικές κλπ.) Για να αποκτήσουν αντίγραφα προηγούμενων αρχείων.

Μπορείτε να βρείτε τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες των κλινικών ανοσοποίησης κοντά σας στο δικτυακό τόπο The Partnership for Immunization της Αριζόνα για περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Κοινοτική Πληροφόρηση & Παραπομπή για βοήθεια σχετικά με την εξεύρεση υγειονομικής περίθαλψης τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες στην Αριζόνα.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.