Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Μόντε Κάρλο στο Λας Βέγκας

Τι να δείτε, να κάνετε, να ζήσετε και να απολαύσετε σε αυτό το Vegas Hotel

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το MonteCarlo Las Vegas υφίσταται σήμερα μια τεράστια μεταμόρφωση και αλλαγή επωνυμίας. Το ξενοδοχείο είναι ακόμα ανοιχτό, αλλά η πισίνα έχει ανακαινιστεί και κάποια εστιατόρια δεν λειτουργούν πλέον. Εκτός μπροστά το ακίνητο εξακολουθεί να λειτουργεί και κατά μήκος του πάρκου Las Vegas μπορείτε ακόμα να ζήσετε ένα μεγάλο μέρος του γιατί αγαπάτε αυτό το θέρετρο. Στο εσωτερικό τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα και σύντομα θα εισαχθείτε σε μια ολοκαίνουργια ιδιοκτησία, μάρκα και δυστυχώς, σημείο τιμής.

Το Monte Carlo Las Vegas, που βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το NY / NY Hotel, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αν θέλετε πολλές επιλογές για διασκέδαση, φαγητό και αξιοθέατα. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε πράγματα να κάνετε στο Monte Carlo Las Vegas υπάρχουν περισσότεροι από αρκετοί τρόποι για να κρατήσετε απασχολημένοι χωρίς να αφήσετε το ακίνητο.

Το Monte Carlo Las Vegas είναι ένα ξενοδοχείο μέτριας τιμής στη λωρίδα του Λας Βέγκας, το οποίο είναι ιδανικό για οικογένειες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αλλά εξακολουθεί να είναι κατάλληλο για τους ενήλικες που αναζητούν διακοπές στο Λας Βέγκας χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα για καταλύματα. Με ποικίλες επιλογές φαγητού και αρκετές τοποθεσίες για να πιείτε ένα ποτό, το ακίνητο θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη νύχτα σας. Ωστόσο, δεν υπάρχει νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Monte Carlo Las Vegas. Μην ανησυχείτε, πάρτε το τραμ και είστε λίγα λεπτά από τη νυχτερινή ζωή στο ARIA ή το HYDE Bellagio.

Έτσι, υπάρχουν αρκετά πράγματα να κάνουμε στο Monte Carlo Las Vegas;

Εσύ είσαι ο δικαστής.

Τι να κάνετε στο Μόντε Κάρλο του Λας Βέγκας;

Τι να δείτε στο Μόντε Κάρλο του Λας Βέγκας

Εστιατόρια στο Μόντε Κάρλο του Λας Βέγκας

Το Monte Carlo του Λας Βέγκας διαθέτει ένα δικαστήριο τροφίμων για προσιτές επιλογές φαγητού και οικογένειες που θέλουν να μειώσουν το κόστος των γευμάτων. Ο μπουφές και το Café βρίσκονται επίσης δίπλα στο πάτωμα του καζίνο.

Περισσότερα για να κάνουμε στο Λας Βέγκας

Χρειάζεστε ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο Λας Βέγκας;

Το Hotel 32 είναι μέρος του Μόντε Κάρλο του Λας Βέγκας και είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να μείνετε στη λωρίδα. Βρίσκεται στον 32ο όροφο και προσφέρει στους επισκέπτες μια εμπειρία μπουτίκ ξενοδοχείου με όλες τις ανέσεις ενός μεγάλου θέρετρου του Λας Βέγκας. Βοηθοί σουίτα βοηθούν με το check-in, τις κρατήσεις και τυχόν ερωτήσεις που μπορείτε να σκεφτείτε.

Ξενοδοχεία κοντά σε Monte Carlo: