Έκπτωση Οδοντιατρική φροντίδα στα τοπικά οδοντιατρικά σχολεία

Δεν υπάρχει ασφάλιση, δεν αποτελεί πρόβλημα

Όταν τα χρήματα είναι σφιχτά, φαίνεται εύκολο να αφήσεις κάποια πράγματα. Η οδοντιατρική περίθαλψη φαίνεται να είναι ένα από αυτά τα πράγματα. Επειδή δεν φαίνεται τόσο κρίσιμο, εκτός αν υπάρχει πρόβλημα, και η οδοντιατρική περίθαλψη είναι δαπανηρή - ειδικά χωρίς ασφάλιση - μια επίσκεψη στον οδοντίατρο μπορεί να παραλείψει ορισμένους ανθρώπους για χρόνια.

Το Τμήμα Υπηρεσιών Υγείας της Αριζόνα παρείχε τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την στοματική υγεία της Αριζόνα στην Αριζόνα Σχολή Οδοντιατρικής & Στοματική Υγεία στο Mesa:

Οι Αριζόνα έχουν υψηλότερο ποσοστό στοματικής νόσου από τον εθνικό μέσο όρο. Και τα δύο παιδιά της Αριζόνα και οι ηλικιωμένοι αποτελούν μέρος της αυξανόμενης υποβόσκησης που υποδηλώνεται από ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία, όπως:
  • Το 30% των παιδιών της Αριζόνα δεν έχει οδοντιατρική ασφάλιση
  • Το 52% των παιδιών της Αριζόνα έχει ιστορικό τερηδόνας. Ο εθνικός μέσος όρος είναι 36%.
  • Τα σχολεία με χαμηλότερο εισόδημα (σχολεία με υψηλό ποσοστό μαθητών που είναι επιλέξιμα για το εθνικό σχολικό πρόγραμμα γεύματος) έχουν σημαντικά υψηλότερο επιπολασμό της εμπειρίας από τη φθορά και της μη επεξεργασμένης αποσύνθεσης σε σύγκριση με τα σχολεία υψηλότερων εισοδημάτων.
  • Τα αμερικανικά ινδικά και ισπανόφωνα παιδιά έχουν μια σημαντικά υψηλότερη επικράτηση της εμπειρίας της αποσύνθεσης και της μη επεξεργασμένης αποσύνθεσης σε σύγκριση με τα μη ισπανικά λευκά παιδιά.
  • Το 29% των ηλικιωμένων που λάμβαναν γεύματα στο σπίτι και έτρωγαν σε χώρους γευμάτων στην Αριζόνα δήλωσαν ότι είχαν κάνει οδοντιατρικές εργασίες εκτός των ΗΠΑ. Σχεδόν το ένα τέταρτο (73%) είχε κάνει το έργο στο Μεξικό.

Οι στατιστικές παρέχονται από το 2015.

Τα σχολεία και οι κλινικές

AT Still University
Η πρώτη οδοντιατρική σχολή της Αριζόνα άνοιξε το 2003. Όποιος δεν έχει συνυπολογιζόμενη κατάσταση υγείας (για παράδειγμα, ασυνήθιστα υψηλή αρτηριακή πίεση) είναι κατάλληλη για οδοντιατρική φροντίδα. Μια επίσκεψη με έναν φοιτητή οδοντίατρο κοστίζει περίπου το μισό κόστος για μια κανονική οδοντιατρική επίσκεψη.

Ειδικά τέλη θα περιγράφονται για κάθε ασθενή πριν από τη θεραπεία. Οι εξουσιοδοτημένοι γιατροί και ειδικοί εκτελούν ακτινογραφίες, εξετάσεις στο στόμα και αναθεωρούν το ιστορικό της στοματικής υγείας. Οι διαδικασίες εκτελούνται από φοιτητές οδοντιάτρων του 3ου και 4ου έτους υπό στενή παρακολούθηση των εξειδικευμένων ειδικευμένων οδοντιάτρων.

Οδοντιατρική κλινική Bob & Renee Parsons
Η οδοντιατρική κλινική Bob & Renee Parsons, που στεγάζεται στο Boys & Girls Clubs του μητροπολιτικού Phoenix στο Νότιο Κεντρικό Φοίνιξ, παρέχει οδοντιατρική περίθαλψη με πολύ χαμηλό κόστος σε παιδιά ηλικίας 5 έως 18 ετών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για οδοντιατρική ασφάλιση. Η κλινική είναι μια εγκατάσταση πλήρους εξυπηρέτησης που παρέχει ολοκληρωμένες προφορικές εξετάσεις, ακτινογραφίες, καθαρισμοί, φθοριούχα σκευάσματα, στεγανοποιητικά, γεμίσματα, εκχυλίσεις, ριζικά κανάλια και θεραπείες έκτακτης ανάγκης. Η κλινική είναι ανοιχτή από την Τρίτη έως την Παρασκευή.

Mesa Community College Οδοντιατρική Υγιεινή Κλινική
Το Mesa Community College Dental Hygiene clinic προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών οδοντικής υγιεινής με αμοιβές μικρότερες από τις περισσότερες ιδιωτικές οδοντιατρικές πρακτικές. Η κλινική Οδοντικής Υγιεινής βλέπει ασθενείς από τα τέλη Αυγούστου έως τα μέσα Μαΐου το βράδυ, από Δευτέρα έως Πέμπτη. Ανατολικό Μέσα.

Midwestern Πανεπιστημιακό Οδοντιατρικό Ινστιτούτο
Το Midwestern University Dental Institute παρέχει ποιοτική φροντίδα ενώ εκπαιδεύει την επόμενη γενιά των οδοντιάτρων.

Η ομάδα των πανεπιστημιακών σχολών και των φοιτητών χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και τη θεραπεία για την παροχή ποιοτικής φροντίδας σε περίπου μισή τιμή. Οι οδοντίατροι που επιβλέπουν την περίθαλψη των ασθενών έχουν κατά μέσο όρο 20 χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική πρακτική. Το Midwestern University διαθέτει τρεις κοινοτικές κλινικές στο Glendale της Αριζόνα: το Οδοντιατρικό Ινστιτούτο, το Ινστιτούτο Μάτι και την Πολυτεχνική Κλινική.

Κλινική οδοντιατρικής υγιεινής κολλεγίου Phoenix
Εάν είστε νέος ασθενής ή έχει περάσει πάνω από δύο χρόνια από την τελευταία επίσκεψή σας, η πρώτη επίσκεψή σας θα είναι μόνο για σκοπούς εξέτασης. Σε αυτό το ραντεβού, ένας επιβλέπων φοιτητής οδοντικής υγιεινής θα συλλέξει στοιχεία για να καθορίσει την καταλληλότητά σας για να λάβετε φροντίδα οδοντικής υγιεινής στην κλινική. Η εγκατάσταση κλείνει περίπου πέντε μήνες το χρόνο (διαλείμματα χειμώνα, άνοιξη και καλοκαίρι και όλες οι άλλες διακοπές που παρατηρούνται).

Κεντρικό Φοίνιξ.

Κλινική οδοντιατρείου κολλεγίου Rio Salado
Το σχολείο προσφέρει μειωμένες τιμές οδοντιατρικών καθαρισμών. Δευτέρα έως Παρασκευή. Tempe.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.