Πλατεία μόδας Scottsdale

Το Best Mall στην Αριζόνα; Μπορεί!

Η Scottsdale Fashion Square βρίσκεται στην καρδιά του Scottsdale, καθιστώντας το προορισμό τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες της περιοχής που θέλουν να έχουν μια εσωτερική εμπειρία αγορών.

Αποθηκεύει στην πλατεία μόδας του Scottsdale

Με περισσότερα από 250 καταστήματα και εστιατόρια, η Scottsdale Fashion Square είναι όπου μπορεί κανείς να ψωνίσει. Οι πλούσιοι και διάσημοι θα τρίβουν τους ώμους τους με τους καθημερινούς ντόπιους στο εμπορικό κέντρο που διαθέτει περισσότερους από 40 αποκλειστικούς λιανοπωλητές που δεν αντιπροσωπεύονται πουθενά αλλού στην Αριζόνα.

Άγκυρα ή κύρια καταστήματα στη πλατεία μόδας της Scottsdale

Macy's, Dillard's, Nieman Marcus, Nordstrom, Νέα Υόρκη του Barney.

Τα αγαπημένα μου καταστήματα στη Scottsdale Fashion Square

Η Tiffany & Co., η Louis Vuitton, η Burberry, η Gucci, η Kate Spade New York, οι Fossil, Oakley, Abercrombie & Fitch, Gymboree, Johnston & Murphy, Swarovski, Crate and Barrel Κατάστημα.

Εστιατόρια στην πλατεία μόδας του Scottsdale

Εκτός από τα εστιατόρια του εστιατορίου, θα βρείτε Kona Grill, Johnny Rockets, Z Tejas και Yard House.

Αξίζει να αναφερθεί

Το Enchanted Kingdom Play Area είναι ένας ελεύθερος χώρος παιχνιδιού για μικρά παιδιά κοντά στο Nordstrom στον τρίτο όροφο. Scottsdale Fashion Square είναι επίσης όπου θα βρείτε κινηματογραφικές αίθουσες Harkins Camelview . Αν υπάρχει εμπορικό κέντρο στο οποίο είναι πιθανό να δείτε προσωπικότητες, αυτό είναι αυτό.

Το Scottsdale Desert Stages Theater είναι ένα μη κερδοσκοπικό κοινοτικό θέατρο που βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του εμπορικού κέντρου.

Scottsdale Fashion Square Τοποθεσία

Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά του δρόμου Scottsdale Road και Camelback Road.

Διεύθυνση
7014 E. Camelback Road
Scottsdale, ΑΖ 85251

Τηλέφωνο 480-941-2140

GPS 33.502837, -111.92942

Οδηγίες οδήγησης

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.

Πάρτε το τρόλεϊ
Το Scottsdale Downtown Trolley είναι ελεύθερο να οδηγήσει και σταματά στη Scottsdale Fashion Square. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν καροτσάκι που σταματά σε διάφορα θέρετρα του Paradise Valley (Sanctuary, Camelback Inn, Montelucia και Chaparral Suites) πριν σταματήσει τον προορισμό του στη Scottsdale Fashion Square. Τέλος, το καρότσι Talking Stick ταξιδεύει από την περιοχή ψυχαγωγίας Stick Talking Stick ( Talking Stick Hotel και Καζίνο , Salt River Fields, Topgolf ) στην Scottsdale Fashion Square. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τα ελεύθερα καροτσάκια μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο, με την ευγένεια της σύμβασης του Scottsdale και του γραφείου επισκεπτών.

Το τρόλεϊ είναι υπέροχο αν ταιριάζει με το πρόγραμμά σας ή εάν μένετε στο Scottsdale και δεν έχετε αυτοκίνητο στη διάθεσή σας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι οδηγούν. Υπάρχει τόσο κλειστός όσο και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης σε αυτό το εμπορικό κέντρο.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά
Το εμπορικό κέντρο βρίσκεται κοντά στα καταστήματα της 5ης Λεωφόρου του Scottsdale, στην περιοχή Arts District της Scottsdale, στην παλιά πόλη Scottsdale και στο κέντρο της Performing Arts του Scottsdale .

Το Camelback Road είναι ένα έργο μικτής χρήσης που ονομάζεται The Waterfront, με περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης (Urban Outfitters, Sur La Table) και άλλα εστιατόρια (PF Chang's, Olive & Ivy, μαγειρική απόρριψη, Wildfish). Το μουσείο Bowie Fiesta είναι επίσης εκεί.

Πως μοιάζει
Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες της Scottsdale Fashion Square στη συλλογή φωτογραφιών του Shopping Mall .

Σημειώσεις
Τα καταστήματα και τα εστιατόρια ανοίγουν και κλείνουν, ενώ τα προγράμματα εμπορικού καταστήματος και άλλα χαρακτηριστικά αλλάζουν από καιρό σε καιρό. Με συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το εμπορικό κέντρο, επισκεφθείτε τη Scottsdale Fashion Square online ή τηλεφωνήστε στο 480-949-0202.