Καγιάκ στην Ουάσιγκτον, DC

Κωπηλασία κατά μήκος του ποταμού Potomac, του καναλιού C & O και Περισσότερα

Το καγιάκ είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα στην πρωτεύουσα της Ουάσινγκτον. Οι ντόπιοι αθλητικοί τεχνίτες και οι οργανώσεις κωπηλασίας οδηγούν ημερήσιες εκδρομές και εξορμήσεις σε μια σειρά από όμορφους προορισμούς στην Ουάσινγκτον, Μέριλαντ, Βιρτζίνια και Δυτική Βιρτζίνια. Μέσα στα όρια της πόλης, ο ποταμός Potomac , ο ποταμός Anacostia και το κανάλι Chesapeake και Ohio Canal (Canal C & O) προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία σκηνικών και παραθεριστικών συνθηκών.

Μέσα σε μία ή δύο ώρες με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα του έθνους, θα βρείτε πολλές λίμνες, ποτάμια και ρυάκια που προσφέρουν ευκαιρίες καγιάκ σε επίπεδη και καφέ θάλασσα. Παρακάτω είναι ένας οδηγός για τους πόρους που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την επόμενη περιπέτεια σας.

Ενοικιάσεις καγιάκ, πωλήσεις, μαθήματα και ξεναγήσεις

Kayak Clubs και Συλλόγους

Η Rachel Cooper είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Quiet Water: Mid Atlantic, AMC's Canoe και οδηγός καγιάκ για τις καλύτερες λίμνες, λίμνες και εύκολη ποτάμια . Το προφίλ βιβλίων περιλαμβάνει 60 προορισμούς για το κυνήγι στο Νιου Τζέρσεϋ, Πενσυλβανία, Ντέλαγουερ, Μέριλαντ, Ουάσινγκτον, Βόρεια και Βιρτζίνια. Περιλαμβάνει λεπτομερείς περιγραφές με κωπηλατικές διαδρομές, τοπική χλωρίδα και πανίδα, οδήγηση, στάθμευση και οδηγίες εισόδου και άλλες συμβουλές.