Συνταγή με αιματηρή συνταγή του Καίσαρα

9 μοναδικά καναδικά ποτά 10 τρόφιμα που πρέπει να δοκιμάσετε στο Κεμπέκ Καναδική μπύρα

Ξάδελφος στην αιματηρή Μαρία, ο αιματηρός Καίσαρας (πιο συχνά ονομάζεται μόνο "Καίσαρας") είναι ένα καναδικό φαγητό με βότκα, χυμό Clamato, καρυκεύματα και γαρνιτούρες.

Ο χυμός Clamato, το κύριο συστατικό ενός αιματηρού Καίσαρα, είναι ένα μείγμα χυμού ντομάτας, μπαχαρικών και ζωμού αχιβάδας, που μπορεί να ακούγεται γεμάτο, αλλά είναι πραγματικά νόστιμο και γευστικό.

Σε σύγκριση με μια αιματηρή Μαρία, ένας Καίσαρας είναι ελαφρώς πιο αλάτι, με μεγαλύτερο βάθος γεύσης. δεν έχει ανοιχτό "θαλασσινό" γεύση, παρά το ζωμό αχλαδιού.

Το Clamato (και το εμπορικό σήμα αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ο χυμός είναι κοινώς γνωστός, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή) είναι διαθέσιμος σε οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ ή κατάστημα ευκαιριών στον Καναδά, αλλά, ειρωνικά, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, από όπου προέρχεται. Η Wal-Mart το μεταφέρει στα περισσότερα καταστήματα των ΗΠΑ και ο χυμός είναι δημοφιλής στο Μεξικό. Στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες, ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε καταστήματα ειδικών ειδών ή να παραγγείλετε online.

Ο Caesar έχει την προέλευσή του στο Κάλγκαρι, Αλμπέρτα, όταν δημιουργήθηκε ένας άγριος μπάρμαν για να σηματοδοτήσει την έναρξη ενός ιταλικού εστιατορίου. Η έμπνευσή του ήταν το ιταλικό πιάτο, το Spaghetti Vongole (ζυμαρικά με μύδια).

Αν και οι Bloody Caesars δεν είναι κοινές στις ΗΠΑ, είναι ένα δημοφιλές κοκτέιλ στον Καναδά και είναι διαθέσιμες σε οποιοδήποτε μπαρ ή εστιατόριο ή μπορούν να αγοραστούν πριν από την ανάμειξη σε κουτιά ή μπουκάλια όπου πωλείται το αλκοόλ.

Συστατικά:

Παρασκευή:


Παραλλαγές στην παραπάνω προδιαγραφή Bloody Caesar συνταγή περιλαμβάνουν την αντικατάσταση του Tabasco με χρένο.