Πότε για να πάει στο Καναδά - Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των διαφορετικών ωρών ταξιδιού

Πώς να αποφασίσετε πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε στον Καναδά

Θερμοκρασίες στον Καναδά Εποχές στον Καναδά Καναδάς

Υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε κάθε μία από τις τέσσερις εποχές του Καναδά όσον αφορά το ταξίδι κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Γενικά οι καλοκαιρινοί μήνες είναι οι πιο δημοφιλείς χρόνοι για να επισκεφτείτε αλλά δεν έχει σημασία πότε επιλέγετε να ταξιδέψετε στον Καναδά θα υπάρξουν κάποια πλεονεκτήματα (ίσως φτηνότερες πτήσεις και ξενοδοχεία, λιγότερα πλήθη) και μερικά μειονεκτήματα (είστε πρόθυμοι να πάτε όταν είναι κρύο; ).

Φυσικά, ο Καναδάς είναι μια ευρεία χώρα με πολύ διαφορετικές οικονομικές και κλιματικές συνθήκες. Να είστε βέβαιος να καταλάβετε ότι κάθε μήνα στο Βανκούβερ είναι πολύ διαφορετική εμπειρία από ό, τι τον ίδιο μήνα στο Τορόντο ή το Μόντρεαλ.

Καλοκαίρι

Η πιο δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε τον Καναδά είναι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, οπότε κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών είναι πιθανό να βρείτε υψηλότερα έξοδα μεταφοράς και ξενοδοχείου.

Το καλοκαίρι στον Καναδά ποικίλει ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Προφανώς οι πιο βόρειοι προορισμοί, όπως στα εδάφη ή το Newfoundland και το Labrador, είναι πιο δροσεροί.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται για να απολαύσουν τα αξιοθέατα και τα αξιοθέατα του Καναδά σε ηλιόλουστο και ζεστό καιρό. Εξωτερικές δραστηριότητες όπως η κάμπινγκ και η πεζοπορία είναι δημοφιλείς σε όλο τον Καναδά, αλλά οι προορισμοί για τους αστικούς προορισμούς είναι επίσης δημοφιλείς το καλοκαίρι με τους ταξιδιώτες να συρρέουν στις πιο δημοφιλείς πόλεις της χώρας

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στον Καναδά το καλοκαίρι:

Χειμώνας

Ο χειμώνας είναι επίσης δημοφιλής ως χρόνος για να επισκεφθείτε τον Καναδά λόγω των πολλών χειμερινών σπορ και των ηγετικών καναδικών χιονοδρομικών θέσεων , για να μην αναφέρουμε το Quebec Ice Hotel . Εάν δεν θέλετε να χαράξετε τα στοιχεία στον χιονισμένο χειμερινό καιρό του Καναδά, ο χειμώνας παραμένει μια καλή στιγμή για να πάρετε μια συμφωνία για μια χειμερινή εκδρομή πόλης.

Πολλά πακέτα χειμερινών πτήσεων και αεροπορικών εισιτηρίων είναι διαθέσιμες σε πόλεις όπως το Τορόντο , το οποίο διαθέτει μεγάλα εμπορικά κέντρα, μουσεία, γκαλερί, θέατρα και ένα σύστημα υπόγειου μονοπατιού όπου οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν ζεστά.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο, καναδοί δεν μένουν στο εσωτερικό κατά τη διάρκεια του χειμώνα? θα βγούμε έξω και θα το απολαύσετε εν μέρει μέσω υπαίθριων εορτασμών χειμώνα , συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου χειμερινού φεστιβάλ στον κόσμο, του Κεμπέκ Χειμερινού Καρναβαλιού και του Winterlude στην πρωτεύουσα του έθνους της Οτάβα , όπου μπορείτε να κάνετε πατινάζ στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στον Καναδά το χειμώνα:

Πτώση

Φθινόπωρο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφθείτε τον Καναδά, επειδή ο καιρός έχει δροσίσει, αλλά εξακολουθεί να είναι άνετα, τα πλήθη του καλοκαιριού έχουν φύγει, οι τιμές πτώση και η αλλαγή φύλλωμα πτώσης προσφέρει ένα όμορφο σκηνικό για διακοπές. Επιπλέον, γιορτές πτώσης, όπως οι κολοκύθες, τα μήλα και τα φεστιβάλ κρασιού είναι σε πλήρη εξέλιξη και να δώσει στους επισκέπτες την ευκαιρία να επισκεφθεί ελαφρώς έξω από το δρόμο αγροκτήματα και τα οπωροφόρα.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στον Καναδά το φθινόπωρο:

Οι ταξιδιώτες με ευελιξία ή αυθορμητισμό

Εάν έχετε ευελιξία με τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε να επισκεφθείτε τον Καναδά εκτός εποχής (Νοέμβριος / αρχές Δεκεμβρίου, λίγο μετά τα Χριστούγεννα, αργά το χειμώνα / νωρίς την άνοιξη). Ταξιδεύοντας σε αυτές τις ώρες θα σας εξοικονομήσει χρήματα σε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή.

Εάν είστε σε θέση να εγκαταλείψετε τα πάντα και να ταξιδέψετε σε μια στιγμή, ενημερωθείτε για τις πόλεις και τις επαρχιακές τουριστικές τοποθεσίες, καθώς και για περιοχές που αγαπούν τον προϋπολογισμό όπως το Travelzoo.ca, το Redtag, το WagJag Jaunt και το Groupon Getaways. διαπραγματεύεται στον Καναδά.

Καλό να ξέρω