Οδηγός επισκεπτών Winterlude

Το Winterlude είναι μια ετήσια χειμωνιάτικη γιορτή στην πρωτεύουσα του Καναδά στην Οτάβα του Οντάριο, που πραγματοποιήθηκε κατά τα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση του 2018 θα είναι η 40η ετήσια γιορτή.

Η Winterlude είναι ελεύθερη να παρακολουθήσει και ιδιαίτερα κατάλληλη για οικογένειες. Σημειώστε ότι οι περισσότερες δραστηριότητες είναι σε εξωτερικούς χώρους και περιλαμβάνουν πατινάζ στον πάγο, διαγωνισμούς γλυπτικής χιονιού, παγοδρομίες, σωλήνες, έλκηθρο σκυλιών, συναυλίες και πολλά άλλα.

Πότε είναι το Winterlude;

Σαββατοκύριακα, 2 Φεβρουαρίου - 19 Φεβρουαρίου 2018, συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας Οικογένειας

Πού είναι το Winterlude;

Το Winterlude φιλοξενείται από την Οττάβα, την εθνική πρωτεύουσα του Καναδά, η οποία απέχει περίπου 5 ώρες με το αυτοκίνητο βορειοανατολικά του Τορόντο ή 2 ώρες δυτικά του Μόντρεαλ του Κεμπέκ.

Οι πολλοί χώροι δραστηριότητας του Winterlude βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες, όπως το Confederation Park, το πάρκο Jacques Cartier και το Rideau Canal Skateway και το κέντρο της πόλης Ottawa.

Winterlude Στιγμιότυπα

Συμβουλές για την επίσκεψη Winterlude

Η Οτάβα είναι κρύα. Όπως το πάγωμα του εγκεφάλου, το κούνημα με κρύο με έναν άνεμο που θα βλάψει οποιοδήποτε κομμάτι δέρματος που τολμά να αποκαλύψει τα στοιχεία.

Φορέστε ανάλογα και μην το ξεγελάτε. Φοράτε στρώματα ανθεκτικά στο νερό και το άνεμο , τις κατάλληλες μπότες, τα γάντια, το καπέλο, κλπ. Εδώ είναι πώς να ντύσετε έτσι ώστε να μην καταλήξετε κρύο και άθλιο.

Επωφεληθείτε από το δωρεάν λεωφορείο που μεταφέρει τους ανθρώπους γύρω από τις διάφορες τοποθεσίες. Οι δραστηριότητες είναι απλωμένες σε όλη την πόλη και δεν είναι απαραιτήτως περασμένες.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μια BeaverTail, μια αίσθηση ζύμης μόνο στο Καναδά, που διατίθεται σε διάφορες περιπάτους σε όλη την πόλη.

Rideau Canal Skateway Γρήγορα γεγονότα

Μέρη να μείνεις

Μερη για φαγητο

Οτάβα