Κέντρο Επιστήμης της Αριζόνα / Πλατεία Χάρτης και Οδηγίες

Το Επιστημονικό Κέντρο της Αριζόνα είναι ένα μουσείο επιστημών με διαδραστικά εκθέματα, ένα πλανητάριο και ένα θέατρο IMAX στο κέντρο του Φοίνιξ. Βρίσκεται στο Πάρκο Κληρονομιάς και Επιστημών μαζί με το Μουσείο Rosson House, το Μουσείο Ιστορίας του Φοίνιξ και πολλά εστιατόρια.

Διεύθυνση
600 E. Washington Street
Φοίνιξ, Αριζόνα 85004

Τηλέφωνο
602-716-2000

GPS 33.448674, -112.066671

Το Heritage Square στο πάρκο Heritage and Science βρίσκεται στο κέντρο του Phoenix.

Είναι η τοποθεσία του Επιστημονικού Κέντρου της Αριζόνα, της Πλατείας Ιστορικής Κληρονομιάς, του Μουσείου Ιστορίας του Φοίνιξ και πολλά εστιατόρια. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Chase Field , το Talking Stick Resort Arena (πρώην US Airways Centre), το Συνεδριακό Κέντρο Phoenix , το CityScape και άλλες επιχειρήσεις και αξιοθέατα στο κέντρο της πόλης. Η είσοδος στο γκαράζ είναι στη νότια πλευρά της οδού Monroe στην 5η οδό (νοτιοανατολική γωνία). Αρκετά φεστιβάλ πραγματοποιούνται στην Πλατεία Ιστορικής Κληρονομιάς κάθε χρόνο. Είναι ένα δημοφιλές μέρος για να έχετε ένα γάμο!

Διεύθυνση
113 Ν. Έκτη οδός
Phoenix, ΑΖ 85004

Τηλέφωνο
602-261-8063

GPS 33.450199, -112.065925

Στάθμευση
Το γκαράζ Κληρονομιάς και Επιστημονικού Πάρκου βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνία του 5ου και στο Monroe. Ο χώρος στάθμευσης μειώνεται όταν επικυρώσετε το εισιτήριό σας στο Πληροφοριακό Κέντρο του Κέντρου Επιστημών. Εάν δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης εκεί, υπάρχουν διάφορα δημόσια πάρκινγκ στο κέντρο του Phoenix, αλλά πιθανότατα δεν θα μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση.

Οδηγίες οδήγησης
Από τη Νοτιοανατολική: Πάρτε 1-10 δυτικά στην έξοδο της Ουάσινγκτον. Στρίψτε αριστερά (δυτικά) στην Ουάσιγκτον στην 5η οδό. Στρίψτε δεξιά (βόρεια) στην 5η οδό. Στρίψτε αριστερά (δυτικά) στην Monroe St. για να έχετε πρόσβαση στο πάρκινγκ.

Από τη Δύση: Πάρτε I-10 ανατολικά στην έξοδο του 7ου δρόμου. Στρίψτε δεξιά (νότια) στην οδό Monroe.

Δεξιά (δυτικά) έως 5ου ορόφου γκαράζ.

Από το Βορειοδυτικό: Πάρτε I-17 νότο σε I-10 ανατολικά μέχρι την έξοδο 7ο δρόμο. Στρίψτε δεξιά (νότια) στο Monroe. Δεξιά (δυτικά) στο Monroe.

Από τη βορειοανατολική κοιλάδα: Πάρτε την κρατική διαδρομή 51 (SR51) σε I-10 ανατολικά. Βγείτε στην οδό Washington και στρίψτε δεξιά (δυτικά). Συνεχίστε στην 5η οδό και στρίψτε δεξιά.

Από το Scottsdale ή το East Mesa: Πάρτε Loop 202 δυτικά έως I-10. Βγείτε στην 7η οδό και στρίψτε αριστερά. Βγείτε νότια στην 7η οδό για Monroe. Στρίψτε δεξιά (δυτικά) στην οδό Monroe.

Από το σιδηροδρομικό σταθμό Valley Valley
Χρησιμοποιήστε τον 3ο δρόμο / Ουάσινγκτον ή 3ο οδό / σταθμό Jefferson. Αυτός είναι ένας σταθμός split , έτσι ποιος σταθμός εξαρτάται από την κατεύθυνση στην οποία θα πάτε. Εδώ είναι ένας χάρτης των ελαφρών σιδηροδρομικών σταθμών του μετρό Valley.

Πόσο μακριά είναι?
Δείτε τις ώρες οδήγησης και τις αποστάσεις από διάφορες πόλεις και πόλεις του Greater Phoenix στο Phoenix.

Ο χάρτης

Για να δείτε την εικόνα του χάρτη παραπάνω, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.