Η νόμιμη εποχή κατανάλωσης στην πόλη της Νέας Υόρκης

Όπως οπουδήποτε αλλού στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρέπει να είσαι 21 να πίνεις

Αν και η ελάχιστη ηλικία κατανάλωσης για το κράτος της Νέας Υόρκης ήταν 19 έως την 1η Δεκεμβρίου 1985, η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης για τη Νέα Υόρκη και το σύνολο της πολιτείας της Νέας Υόρκης είναι 21, όπως και παντού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσοι έχουν ηλικία κάτω των 21 ετών απαγορεύεται τώρα να αγοράζουν ή να διαθέτουν αλκοόλ με σκοπό να καταναλώσουν, από την κατανάλωση αλκοόλ στο κοινό και από το να έχουν επίπεδο αλκοόλ αίματος 0,02% κατά την οδήγηση.

Ωστόσο, στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού, με τη συγκατάθεση ενός νόμιμου κηδεμόνα, τα άτομα κάτω των 21 ετών μπορεί να καταναλώνουν αλκοόλ.

Οι bouncers και οι μπάρμαν της Νέας Υόρκης είναι πολύ αυστηροί για να ζητήσουν ταυτοποίηση πριν υπηρετήσουν σε κάποιο μπαρ ή κλαμπ. Αν και πολλοί χώροι γύρω από την πόλη είναι ανοιχτοί σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ένα ποτό ή να έχετε κανένας στο χέρι σας χωρίς ένα 21-και-πάνω βραχιολάκι ή σφραγίδα.

Η ιστορία της εποχής του πόσιμου στη Νέα Υόρκη

Η πόλη της Νέας Υόρκης εδώ και πολύ καιρό είναι γνωστή ως η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, μια άγρια ​​θέση, όπως σε κάθε άλλη χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου πολλοί από τους κανόνες απλώς δεν ισχύουν. Αν και αυτή η υπόθεση είναι αρκετά ανακριβής, το κράτος της Νέας Υόρκης είχε ηλικία κατανάλωσης 18 ετών μέχρι να αυξηθεί σε 19 το 1982.

Το νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης αύξησε πάλι την ηλικία κατανάλωσης το 1985, ανταποκρινόμενο στον εθνικό νόμο για την ελάχιστη ηλικία κατανάλωσης οινοπνεύματος το 1984, ο οποίος μείωσε έως και το 10% την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση οδικής κυκλοφορίας οποιουδήποτε κράτους που δεν είχε ελάχιστη αγοραστική ηλικία 21 ετών.

Οι νόμοι για την αλκοόλη της Νέας Υόρκης είναι από τους πιο επιεικούς σε Βορειοανατολικά, αλλά είναι πιο περιοριστικοί από άλλα έξι κράτη: Λουιζιάνα, Μιζούρι, Νεβάδα, Ιλλινόις, Νέο Μεξικό και Αριζόνα. Για παράδειγμα, στη Νέα Υόρκη, οποιοσδήποτε 16 ετών και άνω μπορεί να μεταφέρει ή να μεταφέρει αλκοόλ (για ένα άτομο ηλικίας άνω των 21 ετών) αλλά δεν μπορεί να το αγοράσει ή να το καταναλώσει.

Επισκεφτείτε τη Νέα Υόρκη ενώ είστε ανήλικος

Δεν επιτρέπεται σε άτομα κάτω των 21 ετών να καταναλώνουν ή να αγοράζουν αλκοόλ στο κοινό στη Νέα Υόρκη, είτε πρόκειται για σύζυγο είτε για νόμιμο κηδεμόνα ή όχι. Παρόλο που κάποιος ηλικίας κάτω των 21 ετών δεν μπορεί να παραγγείλει ή να καταναλώσει αλκοόλ στο κοινό, τα παιδιά επιτρέπεται να μπαίνουν σε μπαρ ανά πάσα στιγμή, εφόσον το συγκεκριμένο μπαρ ή παμπ σερβίρει φαγητό.

Επιπλέον, αν σχεδιάζετε να μετακομίσετε στη Νέα Υόρκη, μπορείτε να εξυπηρετήσετε το οινόπνευμα από την ηλικία των 18 ετών. Σύμφωνα με την κρατική αρχή για τα αλκοολούχα ποτά, "ένας μπάρμαν, σερβιτόρος ή οποιοσδήποτε άλλος υπάλληλος που πωλεί, λαμβάνει παραγγελίες, η διαχείριση αλκοολούχων ποτών πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.Οι εργαζόμενοι όπως μπουρνούζια, πλυντήρια πιάτων και άλλοι που χειρίζονται δοχεία που περιέχουν αλκοολούχα ποτά μπορεί να είναι κάτω των 18 ετών αλλά πρέπει να βρίσκονται υπό την άμεση επίβλεψη κάποιου που είναι τουλάχιστον 21 χρονών."

Η κρατική αρχή για τα αλκοολούχα ποτά της Νέας Υόρκης και ο οργανισμός της, το τμήμα ελέγχου αλκοολούχων ποτών, ιδρύθηκαν με το νόμο της πολιτείας της Νέας Υόρκης το 1762 για να ρυθμίσουν τη διανομή εντός της κατάστασης των αλκοολούχων ποτών με σκοπό την "προώθηση και προώθηση της εξουσίας στην κατανάλωση και σεβασμό για την υπακοή και την υπακοή στον νόμο. "

Εάν επισκέπτεστε την πόλη της Νέας Υόρκης με κάποιον κάτω των 21 ετών, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να πάτε μαζί, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους περιορισμούς ηλικίας σε club και bar.

Οι νύχτες της Τρίτης και της Πέμπτης είναι δημοφιλείς βραδιές κολλεγίων σε πολλούς χώρους χορού της πόλης, οι οποίοι επιτρέπουν σε μαθητές ηλικίας 18 ετών και άνω να απολαύσουν βραδινή έξοδο με μη αλκοολούχα ποτά.