Η TSA επιτρέπει τις θήκες για φορητούς υπολογιστές και σακίδια Laptop Carry-on Checkpoint

Κουρασμένος από το τράβηγμα του φορητού σας υπολογιστή και άλλων ηλεκτρονικών εργαλείων από το σακίδιο σας ή από την τσάντα για φορητό υπολογιστή; Το TSA επιτρέπει στους φορητούς υπολογιστές να παραμείνουν μέσα σε εγκεκριμένους φακέλους φιλικών προς το σημείο ελέγχου, εφόσον πληρούν ορισμένα πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Εάν τα εργαλεία σας είναι σωστά συσκευασμένα, δεν θα χρειαστεί να τραβήξετε το φορητό υπολογιστή έξω όταν περνάτε από τη γραμμή ασφαλείας στο αεροδρόμιο καθόλου, εξοικονομώντας χρόνο και ενδεχομένως αποτρέποντας τη βλάβη στον υπολογιστή σας.

Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις που περιλαμβάνουν ένα χαρτοφύλακα φιλικό στα σημεία ελέγχου, έναν κυλιόμενο χαρτοφύλακα και ένα σακίδιο.

Οδηγίες TSA για τσάντες φιλικές προς το σημείο ελέγχου

Ακολουθεί το τι λέει η διοίκηση ασφάλειας μεταφορών σχετικά με τις τσάντες φιλικές προς τα σημεία ελέγχου.

Για να θεωρηθεί μια τσάντα φιλική προς το σημείο ελέγχου, πρέπει να πληροί τα ακόλουθα πρότυπα:

Επιπλέον, η πλάτη πρέπει να συσκευάζεται κατάλληλα ή ένας πράκτορας ασφαλείας μπορεί να ζητήσει από έναν ταξιδιώτη να βγάλει το φορητό υπολογιστή έξω από την τσάντα ούτως ή άλλως. Σε αυτή την περίπτωση, ο φορητός υπολογιστής θα πρέπει να βρίσκεται στο σωστά σχεδιασμένο μανίκι του φορητού υπολογιστή εντελώς από μόνο του χωρίς άλλα στοιχεία να παρεμποδίζουν την άποψη της μηχανής ακτινών Χ.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της TSA σχετικά με τις σακούλες φιλικών προς τα σημεία ελέγχου.

Τώρα που ξέρετε τι αναμένει το TSA, υπάρχουν τρεις επιλογές για τους συχνούς ταξιδιώτες που θέλουν να αποφύγουν να βγάλουν τους υπολογιστές τους από τις τσάντες τους.

Mobile Edge ScanFast Friendly Checkpoint Friendly & ECO Backpack

Το σακίδιο MobileFront ScanFast Checkpoint & Eco Friendly έχει ένα μεγάλο τμήμα που ανοίγει με φερμουάρ, επιτρέποντας στον σάκο να είναι επίπεδη σε έναν ιμάντα μεταφοράς TSA.

Η τσάντα περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη τσέπη ματιών που παρέχει εύκολη προβολή ενός φορητού υπολογιστή ή οτιδήποτε άλλο παίρνετε μέσω σταθμού ασφαλείας αεροδρομίου. Οι δύο εξωτερικές τσέπες κρατούν τα πάντα από ένα smartphone ή tablet, σε ακουστικά με ακύρωση θορύβου ή βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες που ίσως θέλετε να διαβάσετε ενώ ταξιδεύετε. Υπάρχει επίσης άφθονο χώρο μέσα στην τσάντα για να αποθηκεύσετε σχεδόν οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί να έχετε μαζί σας κατά την πτήση. Η τσάντα είναι ακόμη κατασκευασμένη από ειδικό υλικό που χρησιμοποιεί 30% λιγότερη ενέργεια για να δημιουργήσει και να μειώσει τις εκπομπές κατά περισσότερο από 60%.

Σαμπουάν Δερμάτινο Checkpoint Friendly Brief

Το Samsonite Leather Checkpoint Friendly Brief είναι ένας δερμάτινος χαρτοφύλακας με πολυδιάστατο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ξεχωριστό διαμέρισμα για φορητό υπολογιστή. μια μεγάλη κεντρική τσέπη με φερμουάρ για βιβλία, συνδετικά, αρχεία, χαρτοφυλάκια και αναφορές. και μια μπροστινή ενότητα διοργανωτής με φερμουάρ που περιέχει κάτοχοι στυλό, ξεχωριστή τσέπη με φερμουάρ για την ασφαλή και ασφαλή φύλαξη των τιμαλφών, υποδοχές πιστωτικών καρτών και τσέπη διαφανειών ειδικά σχεδιασμένη για κινητό τηλέφωνο. Η θήκη διαθέτει έναν γεμισμένο, αφαιρούμενο και ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου, καθώς και λαβές μεταφοράς κορυφής για πρόσθετη άνεση και ευελιξία.

Τιμή: 149,99 δολαρίων

Travelon Αντανακλαστική Αντανακλαστική Υπολογιστική / Messenger Bag

Η Travelon έχει δημιουργήσει τσάντες για υπολογιστές φιλικούς προς την TSA από τότε που ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά, αλλά με την πάροδο των ετών τα προϊόντα τους συνέχιζαν να εξελίσσονται. Η θήκη Messenger για αντικλεπτικά αντικείμενα, για παράδειγμα, δεν είναι μόνο πιστοποιημένη για τα σημεία ελέγχου, διαθέτει επίσης θύλακες αποκλεισμού σημάτων RFID, ένα δεμένο κλιπ πλήκτρου με LED, καθώς και μπροστινές τσέπες με φερμουάρ και μια θήκη για μπουκάλια νερού. Επιπλέον, διαθέτει θήκες κλειδώματος για πρόσθετη ασφάλεια, καθώς και ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου που ενσωματώνει υλικά που εμποδίζουν το κόψιμο και καθιστούν σχεδόν αδύνατη την κλοπή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γλιστρήσετε μέσα από την ασφάλεια γρήγορα και εύκολα, ενώ παράλληλα εμποδίζετε τους κλέφτες από την ταλάντευση των εργαλείων σας ενώ ταξιδεύετε.

Πρόκειται για μια πολύ μικρή δειγματοληψία των επιλογών που είναι διαθέσιμες για τις σακούλες φορητών υπολογιστών TSA αυτές τις μέρες.

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες άλλα μοντέλα στην αγορά, και είναι πολύ πιθανό ότι η αγαπημένη σας σακίδιο ή εταιρεία messenger τσάντα κάνει ένα επίσης.

Εάν ταξιδεύετε με μεγάλη συχνότητα, έχοντας έναν από αυτούς τους σάκους μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια καθώς περνάει από ένα σημείο ελέγχου. Όχι μόνο σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να βγάζετε το laptop από την τσάντα σας, σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τυχαία πτώση του στο σκληρό πάτωμα του αεροδρομίου. Απλά τοποθετήστε την θήκη του laptop στη ζώνη μεταφοράς με ασφάλεια, ανοίξτε με φερμουάρ την τσέπη του φορητού υπολογιστή και προχωρήστε στο σαρωτή. Από την άλλη πλευρά, φερμουάρετε ξανά την τσέπη, συλλέγετε την ανάρτησή σας και συνεχίζετε στο δρόμο σας. Δεν είναι πολύ πιο απλό από αυτό.