Ένας κατάλογος εθελοντικών διακοπών και έργων

Χιλιάδες εθελοντικές διακοπές όπου μπορείτε να κάνετε μια διαφορά

Το GoVoluntouring είναι ένας εύχρηστος κατάλογος εθελοντικών έργων και διακοπών που προσφέρονται από μικρούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε μεγάλους οργανισμούς. Ο ιστότοπος λειτουργεί ως προξενητής ανάμεσα σε ταξιδιώτες και ευκαιρίες εθελοντισμού σε όλο τον κόσμο.

Αν ψάχνετε για μια περιπετειώδη εμπειρία, ελέγξτε τα έργα που κυμαίνονται από τη βοήθεια για τη φροντίδα των ελεφάντων στην Ταϊλάνδη σε πρακτικές έρευνες για την πράσινη θαλάσσια χελώνα με τους τοπικούς συντηρητές.

Εξίσου συναρπαστικό, αλλά λιγότερο ενεργό, είναι η ευκαιρία να συμμετάσχει σε Εργαστήρια Αποκατάστασης Τέχνης με εμπειρία στη διαδικασία συντήρησης και αποκατάστασης τοιχογραφιών, καμβά, ξύλου, πέτρας και διακοσμητικών έργων και γύψου στο πλούσιο πολιτιστικό περιβάλλον του Την περιοχή της Πούλιας της Ιταλίας.

Πώς να βρείτε ένα ταξίδι εθελοντισμού που σας απευθύνει έκκληση

Χρησιμοποιώντας τον κατάλογο χρειάζονται μόνο μερικά κλικ για να φιλτράρουν τις επιλογές ανάλογα με τον τύπο του ταξιδιού ή του έργου που σας αρέσει περισσότερο. Στην κορυφή της αρχικής σελίδας, υπάρχουν μέρη όπου μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες επιλογές: ταξιδιωτικό προορισμό, τύπο προγράμματος, διάρκεια προγράμματος, κόστος, ιδανική ηλικία, επίπεδο γυμναστικής και θρησκευτική συνείδηση.

Για παράδειγμα, έκανα κλικ σε "λιγότερο από μία εβδομάδα" και δεν προσδιορίσατε χώρα. Αρκετά αποτελέσματα εμφανίστηκαν από την καταμέτρηση των γκρίζων φαλαινών στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνιας για την εργασία με παιδιά σε ορφανοτροφείο στη Χιλή. Έβαλα τον "Εκουαδόρ" στο κουτί προορισμού και τα έργα διατήρησης στην περιοχή του Αμαζονίου και στα νησιά Γκαλαπάγκος εμφανίστηκαν.

Ποιος τρέχει GoVoluntouring.com;

Το site ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2011 από τον Aaron Smith του Ανατολικού Βανκούβερ στον Καναδά. Ο Σμιθ εξέτασε τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουν οι άνθρωποι και στη συνέχεια ρώτησε: "Ποιος είναι ο σκοπός του ταξιδιού αναψυχής, είναι πραγματικά ικανοποιητικός και ποια θα είναι η κληρονομιά του;" Ένας πολύχρονος έμπειρος ταξιδιώτης εθελοντών, ο Σμιθ αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μονοαπευθυντικό κέντρο για να ωφελήσει τόσο τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να εθελοντήσουν όσο και τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άλλους οργανισμούς που θέλουν να βγάλουν λεφτά ότι χρειάζονται εθελοντές.

Η εντολή του GoVoluntouring: να ενδυναμώσει όσους το χρειάζονται περισσότερο.

Τα κορυφαία αναζητούμενα έργα στο GoVoluntouring.com

Πώς επιλέγονται Εθελοντικά Έργα για την τοποθεσία Web

Το GoVoluntouring έχει μια διαδικασία ελέγχου για τα έργα που παρατίθενται στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος δείχνει: "Θέλουμε να δούμε το ιστορικό σας, θέλουμε να μιλήσουμε με ανθρώπους που σας γνωρίζουν από μέσα και έξω, πρέπει να κάνουμε κάποια εργασία για εσάς, είναι σημαντικό για τους στόχους μας και είναι σημαντικό για τους χρήστες μας.

"Οι εταίροι μας πρέπει να προσφέρουν προγραμματισμό που, μέσω του κύκλου ζωής και του δικτύου επιπτώσεων, προσθέτει πολιτιστικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη μέσω του αποτυπώματος τους".

Δεν υπάρχει κόστος για τα μη κερδοσκοπικά. Οι εγκεκριμένες ομάδες κερδοσκοπικού χαρακτήρα μπορούν να δοκιμάσουν το site για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επισκεφθείτε το GoVoluntouring.com

Επισκεφθείτε το GoVoluntouring.com για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτόν τον κατάλογο, ο οποίος λειτουργεί ως προξενητής μεταξύ ταξιδιωτών και εθελοντικών έργων.

Πού να βρείτε περισσότερες εθελοντικές διακοπές

Οι εκδρομές και οι εμπειρίες είναι τόσο κοντά όσο οι οικοδομικές εστίες σε καταστροφικές καταστάσεις από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε μακρινές χώρες ως βοηθώντας σε ορφανοτροφεία στη Ρουμανία ή στρατόπεδα ελεφάντων στην Αφρική και την Ταϊλάνδη. Για να δείτε μια λίστα με οργανώσεις που προσφέρουν εθελοντικά ταξίδια και διακοπές, κάντε κλικ στην επιλογή Top Surveys for Volunteer Vacations . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εθελοντική επίσκεψη επισκεφθείτε τη διαδρομή Εθελοντισμός. Μπορείτε να βρείτε γρήγορες και σύντομες ευκαιρίες εθελοντισμού στην Ημέρα της Γης και την ημέρα των Εθνικών Πάρκων. Οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν λένε ότι το εθελοντικό ταξίδι είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. Εάν αναρωτιέστε αν το Voluntourism είναι κατάλληλο για εσάς, εδώ υπάρχουν προτάσεις για τη διαδρομή που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Κάντε κλικ στο Πώς να αποφασίσετε εάν ο Voluntourism είναι για σας .