Πώς να έρθετε στο Σήμερα

Το Today Show, παλαιότερα γνωστό ως Today, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα talk show της Αμερικής. Ανοίγει στο NBC από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 7-11 π.μ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 1952 και ήταν το πρώτο talk show αυτού του είδους. Με αυτόν τον τρόπο, έθεσε το σκηνικό για τη σύγχρονη αμερικανική τηλεόραση.

Με τη δημοτικότητα του Today Show, πολλοί οπαδοί γίνονται νωρίς το πρωί για να συμμετάσχουν στο κοινό του αέρα. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο πλήθος, σημειώστε ότι δεν υπάρχουν εισιτήρια για την εκπομπή.

Απλά πρέπει να φύγετε νωρίς και να παραμείνετε έξω από το Rockefeller Center, όπου η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη.

Πότε θα φτάσετε

Το κλειδί για να δει κανείς στο Today Show έρχεται νωρίς για να βάλει ένα καλό σημείο. Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να εμφανιστείτε στις 7 το πρωί και να είστε στην πρώτη σειρά, τότε εσείς κάνετε λάθος. Οι φρουροί λένε ότι υπάρχουν ήδη άνθρωποι που παρατάσσονται όταν φτάνουν στις 6 το πρωί Θέστε λοιπόν τον συναγερμό σας νωρίς για να φτάσετε στη γωνία του 49ου και του Rockefeller Center πριν από την αυγή.

Πώς να φτάσετε στο Show Today

Παρόλο που μπορείτε να πάρετε μια καμπίνα, μπορεί να χτυπήσει κυκλοφορία αιχμής, ειδικά γύρω από την πολυάσχολη περιοχή Rockefeller Center. Με αυτό κατά νου, το μετρό είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας. Το B / D / F / M σταματούν στο 47-50 St.-Rockefeller Centre, ή υπάρχει το N / Q / R / W στην οδό 49, μόλις ένα τετράγωνο μακριά.

Πώς να ξεχωρίσετε από το πλήθος

Σιγουρευτείτε ότι θα μείνετε στη νοτιοανατολική γωνία, έτσι θα είστε πίσω από όπου κάθονται οι άγκυρες. Είναι επίσης σημαντικό να φέρετε το πιο γοργό σημάδι που μπορείτε να το σκεφτείτε, καθώς πιθανότατα θα έχετε μεγαλύτερη προσοχή.

Και φυσικά, φορέστε ένα φιλικό προς την κάμερα χαμόγελο και απλά απολαύστε τον εαυτό σας. Θέλετε όλοι οι φίλοι σας να δουν πόση διασκέδαση έχετε στη Νέα Υόρκη!

Συμβουλές

Εάν δεν είχατε πάει ποτέ στο Σήμερα Show πριν, υπάρχουν μερικές συμβουλές εσωτερικών που μπορεί να θέλετε να εξετάσετε.