Βασικά στοιχεία για να πάρει ένα αφρικανικό σαφάρι

Μόλις αποφασιστεί η διαδρομή για το αφρικανικό σαφάρι σας και το ταξίδι έχει επιβεβαιωθεί, τότε είναι το "Έτσι, τι ακριβώς πακέτο για ένα σαφάρι;" τίθεται θέμα. Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα όταν αποφασίζετε τι να συσκευάσετε για ένα σαφάρι είναι το βάρος και το μέγεθος των αποσκευών σας. Οι πτήσεις μικρού αεροπλάνου που μεταφέρουν τους επισκέπτες από το στρατόπεδο στο στρατόπεδο έχουν αυστηρά όρια και στα δύο. Οι πιλότοι θα είναι συχνά αυτοί που θα φορτώσουν τις αποσκευές στο ταμείο και οι τσάντες μαλακής όψης είναι απαραίτητοι για να συμπιεστούν και να ωθηθούν τα αντικείμενά σας στο μικρό χώρο φορτίου.

Είναι επιτακτική ανάγκη να ισορροπήσουν τα αεροπλάνα για ασφάλεια, οπότε υπολογίζεται και το βάρος ενός επιβάτη.

Ευτυχώς τα περισσότερα στρατόπεδα που πετάτε θα προσφέρουν επίσης υπηρεσίες πλυντηρίου καθώς και πλήρες φάσμα σαμπουάν και σαπουνιού. Η φράση-κλειδί είναι "dress-down" - ένα σαφάρι δεν είναι επίσης μια φανταστική υπόθεση με κανένα μέσο, ​​και ακόμη και τα πιο πολυτελή στρατόπεδα δεν θα περιμένουν να δειπνήσετε σε οτιδήποτε πιο φανταχτερό από τα παντελόνια κακάκι και το πουκάμισο. Μπορείτε πραγματικά να επιβιώσετε με αρκετά ρούχα για να διαρκέσει 3 μέρες και να σχεδιάσετε για να πάρει τα ρούχα σας πλυμένα. Σχεδόν κάθε στρατόπεδο ή κατασκήνωση θα προσφέρει την ίδια μέρα.

Εάν έχετε ψωνίσει στο Κέιπ Τάουν πριν ξεκινήσετε το σαφάρι σας, υπάρχουν υπηρεσίες αποσκευών από ό, τι μπορείτε να πετάξετε την τσάντα σας με ασφάλεια στο Γιοχάνεσμπουργκ ή σε οποιοδήποτε άλλο αεροδρόμιο για να πάρετε το ταξίδι σας. Επίσης, οι περισσότερες εταιρείες χάρτες θα κρατήσουν τις επιπλέον αποσκευές σας δωρεάν, ενώ βρίσκεστε σε σαφάρι (επιβεβαιώστε ότι επιστρέφετε στο αεροδρόμιο που αφήσατε στις αποσκευές σας).

Εάν είστε ένας έντονος φωτογράφος με ογκώδες εξοπλισμό ή απλά δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να συσκευάσετε το φως , μπορείτε πάντα να αγοράσετε ένα επιπλέον κάθισμα για τις επιπλέον αποσκευές σας και να το φέρετε μαζί σας.

Τι να Pack για το αφρικανικό σαφάρι σας

Αυτό που ακολουθεί είναι ένας βασικός κατάλογος συσκευασίας σαφάρι. Θυμηθείτε, είναι σημαντικό να συσκευάσετε το φως ειδικά εάν παίρνετε πτήσεις charter μεταξύ πάρκων επειδή το βάρος αποσκευών περιορίζεται σε 10 έως 15 κιλά (25 έως 30 λίβρες) το μέγιστο.

Συσκευάστε τα αντικείμενά σας σε μια τσάντα μαλακής όψης που δεν είναι μεγαλύτερη από 24 ίντσες σε μήκος.

Ρούχα για γυναίκες

Ρούχα για άντρες

Καλλυντικά / Πρώτες Βοήθειες

Κάθε κάμπινγκ ή κατασκήνωση θα έχει στη διάθεσή του ένα βασικό κιτ πρώτων βοηθειών και τα περισσότερα οχήματα με σαφάρι (ειδικά εκείνα που λειτουργούν από καταυλισμούς υψηλότερου επιπέδου).

Είναι ακόμα βολικό να φέρετε τη δική σας μικρή ποσότητα απολυμαντικού, Band-Aids, ασπιρίνης κλπ.

Gadgets και Gizmos

Πακέτο για έναν σκοπό

Πολλά στρατόπεδα και καταλύματα σαφάρι υποστηρίζουν τώρα τις πρωτοβουλίες της τοπικής κοινότητας μέσα και γύρω από τα πάρκα άγριας φύσης, τα αποθέματα και τις περιοχές παραχώρησης. Παρακαλείσθε να ρωτήσετε αν μπορείτε να φέρετε οποιεσδήποτε σχολικές προμήθειες, ιατρικές προμήθειες, ρούχα ή άλλα ελαφρά αντικείμενα που θα βοηθήσουν αυτά τα έργα. Ελέγξτε έξω τον ιστότοπο Pack με σκοπό. Έχουν κάποιες καλές προτάσεις για τον τρόπο αποτελεσματικής συσκευασίας αυτών των βιώσιμων ειδών, καθώς και για καταλόγους συγκεκριμένων αιτημάτων από καταλύματα γύρω από την Αφρική.