Φτηνές πτήσεις προς την Αφρική

Βρείτε το καλύτερο αεροπορικό εισιτήριο στην Αφρική

Η εύρεση μιας φτηνής πτήσης προς την Αφρική από τις ΗΠΑ είναι εύκολη αν ακολουθήσετε μερικούς βασικούς κανόνες. Δεν υπάρχουν πάρα πολλές αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν την ήπειρο, έτσι οι πτήσεις κρατούν πολύ γρήγορα. Ένα αξιοπρεπές αεροπορικό εισιτήριο για τους περισσότερους προορισμούς στην Αφρική, από τις ΗΠΑ, θα πρέπει να τρέχει περίπου $ 1200 - $ 1400. Εάν ταξιδεύετε στην Αίγυπτο ή το Μαρόκο, ή την Τυνησία, το εισιτήριό σας πρέπει να είναι μεταξύ $ 800- $ 1000. Αν ψάχνετε για μια δωρεάν πτήση προς την Αφρική ελέγξτε έξω: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μίλια των αεροπορικών σας πτήσεων για να πετάξετε στην Αφρική .

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να πάρετε μια φτηνή πτήση προς την Αφρική και να βρείτε ακόμα μια θέση:

Κράτηση εκ των προτέρων

Κάντε κράτηση της πτήσης σας τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα, ειδικά αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στα Χριστούγεννα. Οι πτήσεις γεμίζουν πολύ γρήγορα επειδή είναι σχετικά περιορισμένες σε σύγκριση με πολλούς άλλους προορισμούς στον κόσμο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις αφρικανικές χώρες με μικρές τουριστικές βιομηχανίες. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα μίλια συχνών πτήσεων , ίσως θελήσετε να ανατρέξετε σε χρονοδιαγράμματα 330 ημέρες πριν από το ταξίδι σας (όταν δημοσιεύονται τα προγράμματα).

Πετάξτε μέσω της Ευρώπης

Ζητήστε από τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα να κοιτάξει πτήσεις από την Ευρώπη στην Αφρική (ειδικά το Άμστερνταμ, τη Ρώμη, τη Φρανκφούρτη, τη Ζυρίχη και το Παρίσι) και στη συνέχεια να προστεθούν σε μια πτήση από τις ΗΠΑ. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, όταν οι πτήσεις μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ είναι πολύ φθηνές (από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου και από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο). Το μόνο μειονέκτημα που μπορεί να έχετε είναι ο χρόνος πτήσης, το ταξίδι διαρκεί πολύ όταν σταματάτε στην Ευρώπη άσκοπα.

Οι τουρκικές αεροπορικές εταιρείες είναι ένας εκπληκτικός συμμετέχων στην αφρικανική αρένα. Έχουν πτήσεις προς 17 προορισμούς στην Αφρική που περιλαμβάνουν τους συνήθεις κόμβους του Ναϊρόμπι , του Καΐρου και του Γιοχάνεσμπουργκ, αλλά και του Κιγκάλι και του Μογκαντίσου. Τα αεροσκάφη στην Κωνσταντινούπολη είναι λογικά αν πετάνε κατευθείαν από τις ΗΠΑ και η αεροπορική εταιρεία έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Οι πτήσεις μέσω του Λονδίνου ήταν φτηνές, αλλά οι αυξήσεις στα αεροδρόμια και στους φόρους ασφαλείας σημαίνουν ότι η εξοικονόμηση δεν είναι πια μεγάλη.

Μπορείτε ακόμα να κλείσετε και να τιμολογήσετε πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο σε πολλούς προορισμούς στην Αφρική χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική μηχανή κρατήσεων. Το Flight Centre UK είναι ένα που μπορώ να συστήσω, είναι εύκολο στη χρήση και οι τιμές τους φαίνονται πολύ λογικές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το cheaptickets.com και να συνδέσετε ολόκληρο το δρομολόγιό σας, θα συνδυάσει μαζί τις πτήσεις σας μέσω της Ευρώπης για εσάς.

Ex-αποικίες = περισσότερες επιλογές

Αν πετάτε μέσω της Ευρώπης, σκεφτείτε πρώην αποικίες για να πάρετε τις περισσότερες επιλογές πτήσης. Για παράδειγμα, οι πιο συχνές πτήσεις προς Ναμίμπια φεύγουν από τη Φρανκφούρτη. Αν ψάχνετε για πτήση προς μια χώρα της Δυτικής Αφρικής, χρησιμοποιήστε το Παρίσι ως κόμβο. Για την Ανατολική και τη Νότια Αφρική, οι περισσότερες πτήσεις θα μπουν μέσα και έξω από το Λονδίνο.

Χρησιμοποιήστε τους περιφερειακούς διανομείς

Πετάξτε μέσω του Ντουμπάι

Η Emirates διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο στην Αφρική και μπορείτε να πάρετε μερικές εξαιρετικές προσφορές σε πτήσεις προς προορισμούς όπως οι Σεϋχέλλες, το Ναϊρόμπι, ο Μαυρίκιος , η Ουγκάντα, το Γιοχάνεσμπουργκ, η Τανζανία και πολλά άλλα.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και οι ενδιάμεσες στάσεις είναι ελάχιστες. Η Qatar Airways διαθέτει επίσης ένα καλό αφρικανικό δίκτυο και σύντομα δρομολόγια (Ντόχα). Αλλά αυτές οι επιλογές προσθέτουν αρκετό χρόνο πτήσης.

Χρησιμοποιήστε έναν έμπειρο ταξιδιωτικό πράκτορα

Κάντε κράτηση με ένα πρακτορείο που ειδικεύεται σε διεθνείς πτήσεις ή ταξίδια περιπέτειας. Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία περιπέτειας θα έχουν πάντα διαθέσιμη μόνο την επιλογή για τον αέρα. Θα συνιστούσα να καλέσετε το ταξίδι STA και να μιλήσετε με έναν πράκτορα. Είναι ένα παγκόσμιο ταξιδιωτικό πρακτορείο φοιτητών αλλά ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και θα ξέρουν πού είναι η Αντίς Αμπέμπα . Μια καλή online πηγή είναι η BootsnAll Travel, έχουν αεροπορικές προσφορές ανά πόλη προορισμού στην Αφρική.

Άμεσες πτήσεις

Οι απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ προς την Αφρική είναι συνήθως πιο ακριβές από εκείνες μέσω της Ευρώπης, μόνο και μόνο επειδή έχετε πολύ λιγότερες πτήσεις και γεμίζετε πιο γρήγορα. Μερικά παραδείγματα άμεσων πτήσεων μπορούν να βρεθούν παρακάτω. Για μια πλήρη λίστα δείτε - Άμεσες πτήσεις από τις ΗΠΑ στην Αφρική .

Χρησιμοποιήστε τα μίλια συχνών πτητικών σας

Αν έχετε μίλια σε οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία, θα πρέπει να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τουλάχιστον ένα μέρος του εισιτηρίου σας στην Αφρική. Ακόμη και αν η αεροπορική σας εταιρεία δεν πετά απευθείας στην Αφρική, οι συμφωνίες συμμαχίας μπορεί να σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε τα μίλια σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες ή μπορείτε τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε τα μίλια σας για να φτάσετε στην Ευρώπη και να κλείσετε φτηνότερη πτήση από εκεί ... δείτε περισσότερες συμβουλές για : Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μίλια σας και / ή να ανταμείψετε τα σημεία για να πετάξετε στην Αφρική ...