Μοντέρνα και ιστορικά ταξίδια με τρένο μέσα και κοντά στο Reno

Πάρτε από εδώ σε εκεί για Amtrak ή βόλτα στην παλιά Δύση

Αν ψάχνετε για κλασικά, μοντέρνα τρένα που σας μεταφέρουν από και προς το Reno, hop στο Amtrak, με το Union Station που βρίσκεται στο κέντρο του Reno. Οι λάτρεις του σιδηρόδρομου που θέλουν να πάνε στην Παλιά Δύση μπορούν να βρουν ατμομηχανές και ατμομηχανές ντίζελ που τραβούν εκδρομικά τρένα στη Νεβάδα. Στην περιοχή Reno / Tahoe μπορείτε να φτάσετε στο σιδηροδρομικό σταθμό Virginia & Truckee, μία από τις πιο γνωστές γραμμές της χώρας. Αλλού, αναζητήστε άλλες ιστορικές ατμομηχανές ατμού, καθώς και το αντίθετο, το υπερσύγχρονο Las Vegas Monorail.

Σύγχρονα τρένα

Για να οδηγήσετε ένα σύγχρονο, πραγματικό τρένο που πραγματικά πηγαίνει κάπου, ελέγξτε τα τρένα Amtrak στο Ρίνο που φεύγουν από το σταθμό Union Station στο κέντρο της πόλης. Το Zephyr της Καλιφόρνιας διέρχεται από το κέντρο του Ρίνο στη διαδρομή του από το Σικάγο προς το Σαν Φρανσίσκο.

Το σύστημα Las Vegas Monorail τρέχει μια υπερυψωμένη διαδρομή κατά μήκος της περιοχής Las Vegas Strip και προσφέρει φθηνή μεταφορά μεταξύ των σημαντικότερων αξιοθέατων. Πηγαίνετε με αυτό το τραίνο αν θέλετε να αποφύγετε την ταλαιπωρία της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στο The Strip. Υπάρχουν μηχανήματα αυτόματης πώλησης εισιτηρίων στους σταθμούς ή μπορείτε να πάρετε εισιτήρια online πριν φτάσετε στην Sin City.

Εκδρομές με τρένα

Ο σημερινός σιδηροδρομικός σταθμός Virginia & Truckee (V & T) είναι μια αποκατάσταση της αρχικής γραμμής που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της εποχής Comstock και έβγαλε μεταλλεύματα και επιβάτες μεταξύ Virginia City και Carson City. Έχει γίνει γρήγορα δημοφιλές αξιοθέατο και τρέχει ατμομηχανές ατμομηχανής και ντίζελ. Η αγορά εισιτηρίων εκ των προτέρων συνιστάται ιδιαίτερα.

Ένα άλλο τρένο εκδρομών που τρέχει μέρος της διαδρομής V & T κάνει ένα πολύ μικρότερο ταξίδι μεταξύ Virginia City και Gold Hill. Αυτό το τρένο κάνει το τρέξιμο αρκετές φορές την ημέρα και οι κρατήσεις δεν απαιτούνται.

Ο Βόρειος Σιδηρόδρομος της Νεβάδα (NNR) στο Ely είναι ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο. Το NNR είναι ένας σιδηροδρομικός σταθμός και μουσείο που προσφέρει εκδρομές με τρένα.

Υπάρχουν ατμομηχανές ατμού και ντίζελ, επομένως ελέγξτε τη συνοπτική παρουσίαση της διαδρομής τρένων ή επικοινωνήστε με το μουσείο αν θέλετε να είστε βέβαιος να οδηγήσετε το τρένο που επιθυμείτε. Εκτός από τις εκδρομικές αμαξοστοιχίες, το NNR διαθέτει μια σειρά από ειδικά αξιοθέατα και ευκαιρίες συμμετοχής στη λειτουργία του σιδηροδρόμου. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τους λάτρεις της σκληρής αμαξοστοιχίας.

Μουσεία Σιδηροδρόμων

Το Κρατικό Σιδηροδρομικό Μουσείο της Νεβάδας έχει δύο τοποθεσίες, στο Carson City και το Boulder City. Οι εκδρομικές εκδρομές είναι διαθέσιμες και στις δύο θέσεις, αλλά οι μηχανές ατμού τρέχουν μόνο στο Carson City. Αυτά τα τρένα αποτελούνται από ιστορικούς κινητήρες και τροχαίο υλικό από τον σιδηρόδρομο Virginia & Truckee (V & T). Εκτός από τις βόλτες με τρένο, το Μουσείο Carson City προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και εκθεμάτων.

Το Ιστορικό Κέντρο Comstock στην πόλη Βιρτζίνια δεν είναι συγκεκριμένα ένα μουσείο σιδηροδρόμων, αλλά το κεντρικό του κομμάτι είναι η αναστηλωμένη μηχανή έλξης Virginia & Truckee Railroad No. 18 - The Dayton. Δεδομένου ότι το V & T είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας Comstock, θα βρείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με το σιδηρόδρομο εδώ πέρα ​​από την ιστορία της πόλης της Βιρτζίνια.

Το East Ely Railroad Depot Museum δεν προσφέρει βόλτες τρένων, αλλά προσφέρει μια ιστορία των ιστορικών σιδηροδρομικών μεταφορών και των πληροφοριών για την εξόρυξη χαλκού τόσο για τους επιβάτες των τρένων όσο και για τους ερευνητές. βρίσκεται στο ιστορικό κτήριο της Βόρειας Σιδηροδρομικής Αποβάθρας της Νεβάδα.