Κοπή το δικό σας χριστουγεννιάτικο δέντρο στην περιοχή Reno / Tahoe

Αν είστε ο τύπος "do-it-yourself", μπορείτε να πάρετε τις άδειες κοπής χριστουγεννιάτικων δέντρων είτε από την US Forest Service (USFS) είτε από το Γραφείο Χωροταξίας (BLM) για να πάρετε ένα δέντρο σε κοντινό δημόσιο χώρο, δημόσια γη. Τα περισσότερα εθνικά δάση επιτρέπουν τη συλλογή χριστουγεννιάτικων δέντρων, αλλά πρέπει να έχετε άδεια.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα BLM Χορηγός Χριστουγεννιάτικων δέντρων για συνδέσμους για τη Λίμνη Tahoe Basin Unit και τις γύρω Εθνικές Μονάδες Δασών.

Για άλλες περιοχές, αναζητήστε την τοπική τοποθεσία BLM ή την υπηρεσία National Forest Service και τις πληροφορίες σχετικά με τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο κοπής στη λίμνη Tahoe

Ελέγξτε την ιστοσελίδα της μονάδας διαχείρισης λεκάνης απορροής λιμνών Tahoe (LTBMU) της ΗΠΑ για να δείτε την ημερομηνία έναρξης πώλησης των αδειών κοπής δέντρων. Τα τελευταία χρόνια, η ημερομηνία ήταν την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, οπότε ελέγξτε στις αρχές του μήνα .. 2.500 άδειες θα είναι διαθέσιμες σε δύο τοποθεσίες της λίμνης Tahoe με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Αν εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα (πωλούν γρήγορα, όλα έφυγαν σε μία θέση από την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου), η τελευταία ημέρα για να αγοράσετε τις άδειες είναι η 19η Δεκεμβρίου και η τελευταία ημέρα για να κόψετε ένα δέντρο είναι η 25η Δεκεμβρίου.

Περιλαμβάνονται με τις άδειες είναι οι χάρτες σε καθορισμένες περιοχές κοπής και άλλες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή ενός δέντρου. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από είδη δένδρων όπως πεύκο, κέδρο και έλατο. Τα δέντρα που επιλέγονται για κοπή πρέπει να έχουν διάμετρο κορμού 6 ιντσών ή λιγότερο.

Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα εποχιακά κλεισίματα δρόμων και η οδήγηση εκτός δρόμου δεν επιτρέπεται, επομένως ίσως χρειαστεί να περάσετε λίγο για να φτάσετε σε ορισμένες περιοχές κοπής. Μείνετε στους δρόμους του Εθνικού Δασικού Συστήματος και μην παραβιάζετε την ιδιωτική ιδιοκτησία.

Βόρεια Shore Lake Tahoe Incline χωριό δασικό γραφείο Υπηρεσία: 855 Alder Avenue, Incline Village, NV.

Οι ώρες είναι 8 π.μ. έως 4:30 μ.μ., Τετάρτη έως Παρασκευή. (775) 831-0914 (κατά τη διάρκεια των χειμερινών συνθηκών οδήγησης, καλέστε για να βεβαιωθείτε ότι το γραφείο είναι ανοιχτό).

South Shore Lake Tahoe LTBMU Γραφείο Επιβλέπων Δασών: 35 College Drive, South Lake Tahoe, CA. Οι ώρες είναι από τις 8 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή. (530) 543-2600.

Χριστουγεννιάτικες δένδρες για το εθνικό δάσος Humboldt-Toiyabe

Η αμερικανική υπηρεσία δασών (USFS) πωλεί αδειοδοτήσεις κοπής χριστουγεννιάτικων δέντρων για το εθνικό δάσος Humboldt-Toiyabe. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους στη σελίδα "Νέα και γεγονότα" για να δείτε πότε και πού ξεκινούν την πώληση, συνήθως την τελευταία ολόκληρη εβδομάδα από τον Νοέμβριο μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου ή έως ότου οι διαθέσιμες άδειες εξαντληθούν.

Οι άδειες πρέπει να αγοράζονται αυτοπροσώπως με κάρτες μετρητών, επιταγών ή πιστωτικών καρτών / ATM. Οι άδειες είναι κατάλληλες για την κοπή λευκής έλατος, πεύκου Jeffrey, πεύκου υπολείμματος και κέδρου θυμίαμα σε καθορισμένες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των μεριδίων της Dog Valley, Mt. Rose, Markleeville, Woodfords, Hope Valley και Wolf Creek. Οι USFS χριστουγεννιάτικες δένδρες συνήθως προσφέρονται σε αυτές τις τοποθεσίες, αλλά ελέγξτε για τις τρέχουσες πληροφορίες και αν πωλούνται έξω.

Άδεια χριστουγεννιάτικων δέντρων από το γραφείο διαχείρισης γης (BLM)

Οι άδειες από την περιοχή Nevada BLM Carson City διατίθενται συνήθως στα μέσα Νοεμβρίου. Οι άδειες δεν επιστρέφονται και δεν υπάρχει όριο για το πόσα μπορείτε να αγοράσετε. Οι περιοχές που είναι ανοιχτές στην κοπή δέντρων περιλαμβάνουν τα βουνά Pinenut μεταξύ Carson City και Yerington, το Clan Alpine και τα Desatoya Mountains ανατολικά του Fallon και τα βουνά Excelsior νοτιοανατολικά της Hawthorne. Όταν αγοράζετε μια άδεια, διατίθενται χάρτες και οδηγίες. Τα γραφεία BLM στο Reno και στο Carson City δέχονται κάρτες πιστωτικών καρτών, μετρητά και επιταγές. Άλλες τοποθεσίες δέχονται μόνο μετρητά ή επιταγές που καταβάλλονται στο BLM.

Μπορείτε να πάρετε προσωπικά τις άδειες σε διάφορες τοποθεσίες BLM. Αυτά είναι αυτά που τα προσφέρουν γενικά. Ελέγξτε τις τρέχουσες πληροφορίες.

Να είστε έτοιμοι για τις χειμερινές συνθήκες

Όπου κι αν πηγαίνετε, κόψτε τα δικά σας πριόνια και άλλο εξοπλισμό. Σε περίπτωση που συναντήσετε κακούς δρόμους και καταιγίδες, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζεστά ρούχα, ένα κιτ πρώτων βοηθειών, επιπλέον φαγητό και νερό, βαριά σχοινιά ή αλυσίδα, φτυάρι και αλυσίδες ελαστικών. Αν κολλήσετε, μπορεί να είναι λίγο πριν κάποιος βρει εσείς και τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να μην λειτουργούν σε απομακρυσμένες περιοχές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις καιρικές συνθήκες και τις συνθήκες για τις οδικές αρτηρίες για να βεβαιωθείτε ότι οι δρόμοι στην προβλεπόμενη τοποθεσία σας είναι ανοιχτοί.