Περιοχή 51 της Νεβάδας - Καπιτώλιο UFO του κόσμου;

Περιοχή 51 - Τι είναι αυτό;

Θα πρέπει να επισκεφθείτε την Περιοχή 51; Στην πραγματικότητα, η Περιοχή 51, που βρίσκεται σε απομακρυσμένο τμήμα του Lincoln County της Νότιας Νεβάδας, αποτελεί μέρος της δοκιμής και εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας Nevada. Είναι πιο γνωστό ως Groom Lake. Έχουν δοκιμαστεί εξαιρετικά μυστικά πειραματικά αεροσκάφη στην περιοχή. Υπάρχει ένα αεροδρόμιο στην τοποθεσία για τους ανθρώπους που εισάγονται από το αεροδρόμιο McCarran στο Λας Βέγκας. Το αναγνωριστικό είναι το KXTA και το αεροπλάνο είναι γνωστό ως "αεροδρόμιο Homey". Αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα, εκτός από το ότι βρίσκεται εντός του περιορισμένου εναέριου χώρου (ένα ευρύ φάσμα περιορισμένου εναέριου χώρου).

Να φτάσετε στην Ραχήλ, τη Νεβάδα και την Περιοχή 51

Χάρτης Από το Λας Βέγκας, πάρτε το I-15 North για 22 μίλια. Πάρτε την έξοδο 64, US-93 Βόρεια και ακολουθήστε το δρόμο για 85 μίλια. 12 μίλια πέρα ​​από Alamo, NV θα δείτε μια διασταύρωση. Πάρτε Hwy 318 προς τα αριστερά και σε λιγότερο από ένα μίλι veer προς τα αριστερά και ακολουθήστε Hwy 375 (εξωγήινη εθνική οδό). Η πόλη της Ραχήλ είναι αρκετά μίλια κατά μήκος αυτού του δρόμου. Ακριβώς μετά τη διασταύρωση, μπορεί να δείτε τον δείκτη μιλίων 34.5 στον αυτοκινητόδρομο 375. Ο Groom Lake Road βρίσκεται στα αριστερά. Αυτό δεν είναι ένας δρόμος προς εξερεύνηση (περισσότερο σε αυτό αργότερα).

Εντάξει, εδώ είναι η αλλοδαπή ιστορία

Σύμφωνα με το εμπορικό επιμελητήριο του Lincoln County, τον Νοέμβριο του 1989, ο κάτοικος του Λας Βέγκας, Bob Lazar, ισχυρίστηκε ότι είχε εργαστεί με εξωγήινο διαστημόπλοιο στη λίμνη Papoose, στην περιοχή Nellis, περίπου 35 μίλια νότια της πόλης Rachel. Ισχυρίστηκε ότι είδε εννέα ιπτάμενα πιατάκια σε ένα υπόστεγο χτισμένο σε μια πλαγιά. Μόλις το γνώριζαν οι ενθουσιώδεις UFO, στράφηκαν στην κοιλάδα Tikaboo για να ψάξουν για UFOs.

Κάποιοι σταμάτησαν στο Rachel Bar and Grill (μετονομάστηκαν ξανά στο A'Le'Inn). Φυσικά, υπάρχουν περισσότερα. Η ιστοσελίδα του Dreamland Resort έχει περισσότερες πληροφορίες περιοχής 51 από ό, τι θα μπορούσατε να "ονειρευτείτε".

Τι υπάρχει για να δείτε στη Rachel;

Το A'Le'Inn (προφέρεται αλλοδαπός) στη Rachel είναι για το μόνο που υπάρχει. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα Alien Burger. Δεν έχω δοκιμάσει ένα, αλλά μερικοί λένε ότι είναι "έξω από αυτόν τον κόσμο!"

Τι λένε οι ντόπιοι;

Οι ντόπιοι που μίλησα με φανταστικές ιστορίες αλλοδαπών διαστημοπλοίων και τη μυστηριώδη περιοχή 51. Είπαν ότι η κυβέρνηση διατηρεί την άκρως μυστική περιοχή και προειδοποίησε για την οδήγηση κάτω από Groom Lake Road. "Μέχρι να φτάσουν οι άντρες με πολυβόλα, γνωρίζουν το όνομά σας, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, τα ονόματα των μελών της οικογένειάς σας και τα πάντα για σας". Ένας πανδοχείο πρόσθεσε ότι οι ηχητικές εκρήξεις από αεροσκάφη χαμηλού πτήσης (πειραματικά;) σπάουν παράθυρα και ρωγμές ρωγμών. Έχουν καλέσει την Πολεμική Αεροπορία να διαμαρτύρονται, αλλά οι λόγοι τους παραμένουν αδιάφοροι.

Στην εξωδηχιακή εθνική οδό

Το κράτος της Νεβάδα μετονομάστηκε NV Hwy 375, "η εξωγήινη εθνική οδό." Αλλά μην ψάξετε το σημάδι. Άκουσα ότι το κράτος το έχει απομακρύνει. Αυτό που θα δείτε είναι μια λαμπερή νέα καμπάνια Quonset με μια γιγαντιαία λαμπερή νέα αλλοδαπή φιγούρα που σας υποκινεί. Αυτή είναι η νέα κατοικία του "Κέντρου Ερευνών για Αλλοδαπούς". Οι ώρες είναι περιορισμένες, γι 'αυτό ελέγξτε πριν πάτε εκεί έξω. Ακούγεται σαν και επάνω και έρχονται για να πάρει Alien T-shirts σας και αλλοδαπός Jerky. Πρέπει να πω, το εξωτερικό του κτιρίου ήταν πολύ λαμπερό και εντυπωσιακό!

Θα πρέπει να Venture Down Groom Road

Καταλαβαίνω ότι οι τουρίστες το κάνουν αρκετά μακριά από το Groom Road. Υπάρχει ένας βρόχος.

Είναι άστρωτοι και σκονισμένοι. Δείτε τι μπορείτε να δείτε όταν ταξιδεύετε στο Groom Road. Προσωπικά, δεν νομίζω ότι αξίζει να ενοχλεί κανείς τους "φίλους camo" ή "Pave Hawk Security Dudes".

Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της περιοχής επίσκεψης 51

Για τους λάτρεις των UFO από όλο τον κόσμο, πρόκειται για προσκύνημα. Φέρτε τη φαντασία σας και ετοιμαστείτε να τραβήξετε μερικές φωτογραφίες και να διασκεδάσετε. Εάν περιμένετε να ρίξετε μια ματιά στην περιοχή 51, μένετε στο σπίτι. Αν περιμένετε ένα μουσείο παγκόσμιας κλάσης, όπως το μουσείο αέρα και διαστήματος του Smithsonian , μένετε στο σπίτι.

Αλλά αν θέλετε να απολαύσετε μια μικρή διασκέδαση στην εξερεύνηση της εξωγήινης εθνικής οδού, κατεβάζοντας ένα Alien Burger και απολαμβάνοντας την όμορφη καταπράσινη κοιλάδα, τότε, με κάθε τρόπο, να συμπεριλάβετε αυτήν την περιοχή στα σχέδια διακοπών σας.