Εορτασμός των διακοπών του Λος Άντζελες County 2016

Μια δωρεάν συναυλία την παραμονή των Χριστουγέννων

Ο ετήσιος εορτασμός της γιορτής του Los Angeles County Holiday είναι μια ελεύθερη είσοδος, τριών ωρών εποχιακή μουσική και χορευτική παράσταση. Είκοσι συναυλίες από όλη την κομητεία του Λος Άντζελες - συμπεριλαμβανομένων χορωδιών, μουσικών συγκροτημάτων και εταιριών χορού, αντιπροσωπεύουν την ποικιλομορφία των πολιτισμών στη Νότια Καλιφόρνια. Η συναυλία χρηματοδοτείται ως δώρο από το συμβούλιο εποπτών του νομού του Λος Άντζελες στην κοινότητα γενικότερα. Το σύνολο των τριών ωρών είναι ταυτόχρονα ζωντανή στην PBS So Cal δημόσια τηλεόραση.

Θα μεταδίδει επίσης ζωντανά στο pbssocal.org.

Πότε: 24 Δεκεμβρίου 2016, από τις 3:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ., οι πόρτες ανοίγουν στις 2:30. Η ψυχαγωγία στην πλατεία για όσους περιμένουν στη γραμμή αρχίζει στις 12:30 μ.μ.
Πού: Pavilion Dorothy Chandler του Μουσικού Κέντρου , 135 N. Grand Ave., Λος Άντζελες 90012
Κόστος: Δωρεάν
Χώρος στάθμευσης: Δωρεάν στο γκαράζ στάθμευσης του Μουσικού Κέντρου
Πληροφορίες: www.holidaycelebration.org, (213) 972-3099
Σημείωση: Οι άνθρωποι έρχονται και πηγαίνουν σε αυτό το γεγονός, οπότε αν δεν μπείτε στο πρώτο κύμα ανθρώπων, μπορείτε να μπείτε όταν η οικογένεια και οι φίλοι των πρώτων καλλιτεχνών θα φύγουν.

• Οι Feetwarmers της Καλιφόρνιας , ένα ragtime επτά τεμαχίων, το Dixieland blues και το πρώιμο swing συγκρότημα, θα κάνουν αγαπημένα των διακοπών.
• Οι Citrus Singers , ένα 40μελές φωνητικό και χειροποίητο σύνολο από το Citrus College, θα εκτελούν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με χειρολαβές.
• Η Παιδική Χορωδία Colburn και το Ανδρικό Ανδρικό Συγκρότημα , μια χορωδία νεολαίας από τη Σχολή Καλών Τεχνών του Colburn, θα πραγματοποιήσει μια συνέντευξη από τα τραγούδια διακοπών.


• Το Cuba LA *, ένα επταμελές μουσικό σύνολο, θα κάνει το ντεμπούτο τους στο Holiday Celebration με τις λατινικές τζαζ εκδόσεις των διακοπών.
Η Χορωδία του Gay του Λος Άντζελες θα επιστρέψει στο πρόγραμμα με το παραδοσιακό ρεπερτόριο διακοπών.
Η Folk Ballet Company Grandeza Mexicana θα παρουσιάσει χορό folklórico από την περιοχή Tabasco του Μεξικού.


• Η μεγαλύτερη Χορωδία του Καθεδρικού Ναού του Λος Άντζελες , ένα σύνολο 35 μελών, θα πραγματοποιήσει εκθέσεις ευαγγελίων των τραγουδιών διακοπών.
• Το Harmonic Bronze Handbell Ensemble , ένα μουσικό συγκρότημα 11 έως 18 ετών από την κοιλάδα του Antelope, θα πραγματοποιήσει ένα κλασικό κομμάτι χειροκροτητών που γιορτάζει τα Χριστούγεννα και τον Χανουκά.
• Το JazzAntiqua Dance & Music Ensemble θα παρουσιάσει ένα νέο κομμάτι χορού με ζωντανή τζαζ μουσική εμπνευσμένη από την Αφρο-Αμερικανική πνευματική "Wade in the Water".
• Η Kayamanan Ng Lahi , μια 16-μέλος εταιρεία χορού των Φιλιππίνων, θα πραγματοποιήσει χορούς από την επαρχιακή πεδιάδα / παράκτια περιοχή των Φιλιππίνων.
• Η Kim Eung Hwa Dance Company , μια κορεατική χορευτική εταιρεία εννέα μελών, θα εκτελέσει έναν παραδοσιακό χορό ανεμιστήρων.
Lorenzo Johnson & Praizum , 20 τραγουδιστές θα εκτελέσουν μια έντονη σύγχρονη παράδοση του "Go Tell It on the Mountain".
• Η Χορωδία Επιμελητηρίου του Λος Άντζελες *, ένα φωνητικό σύνολο 32 μελών, θα κάνει το ντεμπούτο τους στο Celebration Holiday με έναν αγαπημένο ύμνο της δεκαετίας του 16ου αιώνα.
Η Χορωδία της Γυμνής Ένωσης Γυμνασίου Palmdale και οι Τραγουδιστές της Κυριακής , μια χορωδία από την κοιλάδα του Antelope, θα παρουσιάσουν ένα παραδοσιακό ρεπερτόριο διακοπών.
• Η Παιδική Χορωδία της Χριστιανικής Σχολής του Πασαντένα , μια 50χρονη παιδική χορωδία υπό την ηγεσία της Barbara Allen, θα πραγματοποιήσει αλαζονικά τραγούδια διακοπών με χορογραφία.


QVLN (Q-Violin) * , ο Quetzal Guerrero θα φέρει τη φήμη του "Βραζιλία συναντά τη Jimi Hendrix σε ένα ηλεκτρικό βιολί" στο Celebration Holiday με ένα επταμελές συγκρότημα που παίζει μια έντονη λατινική σύντηξη του κλασσικού Χριστουγέννου "Little Drummer Boy".
• Το Consortium Southern Brass Consortium , ένα 26-μέλος από το Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας του Λονγκ Μπιτς, θα παίξει symphonic ορειχάλκου ρυθμίσεις του ρεπερτορίου διακοπών.
Vox Femina Λος Άντζελες , μια χορωδία 34 γυναικών, θα εκτελέσει τραγούδια που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και Χανουκά.

* Υποδεικνύει νέες ομάδες για το Holiday Celebration φέτος