Τα καλύτερα αξιοθέατα και δραστηριότητες της Ιρλανδίας ανά περιοχή

Έτσι, ταξιδεύετε μέσω της Ιρλανδίας και χρειάζεστε έναν οδηγό για τα καλύτερα αξιοθέατα, αξιοθέατα και δραστηριότητες, ανά κομητεία, επαρχία ανά επαρχία; Μην περιπλανείτε, εδώ σας φέρνουμε τους δεσμούς που θα σας μεταφέρουν στο "Best of Ireland", είτε στο Κορκ, το ποσό της ακτής Antrim, στο Donegal, ή στο Wexford. Ω, και στο Δουβλίνο και στο Μπέλφαστ.

Ακόμη και οι καλύτεροι οδηγοί στην Ιρλανδία μπορεί να είναι συντριπτικοί.

Συχνά παραμένουν πίσω από τις εποχές, παραλείπουν τα πράγματα που ο συγγραφέας δεν άρεσε (ή να δει) και είναι, εν γένει, στατικά για ένα μεγάλο αριθμό αξιοθέατων και αξιοθέατα που βρίσκονται σε αυτό το συγκριτικά μικρό νησί φαίνεται τεράστιο. Πράγματι δεν μπορείτε να ρίξετε ένα βότσαλο χωρίς να χτυπήσετε ένα αρχαίο μνημείο στις περισσότερες περιοχές. Ο προγραμματισμός μιας ιρλανδικής διακοπής μπορεί να γίνει εφιάλτης. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πετάξετε είναι η ανόητη ιδέα ότι πρέπει να δείτε τα πάντα. Δεν μπορείτε. Τουλάχιστον όχι σε διακοπές περιορισμένης χρονικής διάρκειας, όχι σε ένα χρόνο ή δύο, ίσως όχι σε μια ζωή. Πιστέψτε με, έζησα εδώ αρκετά. Θα υπάρχουν πάντα σημεία που χάσατε - ταξιδεύοντας στην Ιρλανδία είναι λίγο σαν να καθαρίζετε το σπίτι από αυτή την άποψη.

Και ας κολλήσουμε με την αναλογία του σπιτιού ... καθώς έχετε τα αγαπημένα σας σημεία στο σπίτι σας και τη σοφίτα όπου αποθηκεύετε πράγματα που κάποια μέρα θα έρθουν πάλι πρακτικά (ποτέ δεν πετάτε το Betamax, ξέρετε), θα έχετε μια λίστα από τα αγαπημένα πράγματα που βλέπετε ενώ οδηγείτε κάτω από τους δρόμους της Ιρλανδίας και στη συνέχεια μια μακρά λίστα με πράγματα που μπορεί να είναι ενδιαφέρον.

Προσπάθησα να πάρω τον πόνο από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για εσάς. Και συντάξαμε μερικές λίστες που θα σας δώσουν μια ιδέα που είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα και αξιοθέατα. Βολικά ταξινομημένο ανά περιοχή ή θέμα.

Ιρλανδία

Δουβλίνο

Η επαρχία Connacht

Η επαρχία του Leinster

Η επαρχία Munster

Η επαρχία του Ulster