Πώς να επιλέξετε την αεροπορική σας εταιρεία για πτήσεις προς την Ιρλανδία

Έτσι σχεδιάζετε να πετάξετε στην Ιρλανδία; Σε γενικές γραμμές, η πτήση προς την Ιρλανδία, είτε από τη Βοστώνη, το Βερολίνο ή το Πεκίνο, δεν πρέπει να αποτελεί μείζον πρόβλημα. Όχι πάντα μια άμεση πτήση, σας απασχολεί, αλλά οι αεροπορικές εταιρείες θα σας φτάσουν εκεί, οι περισσότερες είτε στο Μπέλφαστ Διεθνές, το Δουβλίνο, ή Shannon . Από την άλλη πλευρά, ας είμαστε ειλικρινείς - η κατάσταση των αεροπορικών ταξιδιών σήμερα δεν είναι καθόλου παράξενη. Ενώ η πτήση στην Ιρλανδία δεν ήταν ποτέ φθηνότερη, οι διαφορές τιμών εξακολουθούν να είναι τεράστιες.

Απλά ελέγξτε με οποιαδήποτε από τις πολλές πύλες ταξιδιού (και το ταξιδιωτικό σας πρακτορείο), και τα μάτια σας θα ανοίξουν. Και οι τιμές δεν αντικατοπτρίζουν πάντα το επίπεδο υπηρεσίας που παίρνετε. Πράγματι, κάποιες πτήσεις που διαφημίζονται ως "προϋπολογισμός" με αεροπορική εταιρεία χωρίς φτερά θα σας αφήσουν περισσότερο από την τσέπη σας από μια κανονική πτήση οικονομίας. Και αυτό είναι ακόμα και πριν πάρετε την πρώτη γουλιά του καφέ στον πίνακα. Έτσι, εδώ είναι μια ματιά στον κόσμο των αεροπορικών ταξιδιών από την ιρλανδική άποψη.

Long-Haul Πτήσεις προς Ιρλανδία - Pick and Mix

Εάν πετάτε στην Ιρλανδία από τις ΗΠΑ ή τον Καναδά, η επιλογή των άμεσων δρομολογίων είναι πολύ περιορισμένη. Εάν κατευθυνθείτε προς την Ιρλανδία σε πτήση μακρινών αποστάσεων από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, με εξαίρεση τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η επιλογή σας είναι ανύπαρκτη. Εκτός αν επιλέγετε μια στάση κάπου στα ανατολικά των ακτών της Ιρλανδίας.

Το γεγονός είναι ότι η Ιρλανδία δεν διαθέτει σημαντικό κόμβο αεροπορικών ταξιδιών πραγματικής διεθνούς κλίμακας - τα πλησιέστερα μεγάλα αεροδρόμια βρίσκονται γύρω από το Λονδίνο ή στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Έτσι, η επιλογή των απευθείας πτήσεων μακρινών αποστάσεων στην Ιρλανδία είναι αρκετά περιορισμένη και οι περισσότεροι ταξιδιώτες που δεν ξεκινούν από μερικά αεροδρόμια στις ΗΠΑ, τον Καναδά ή τα Εμιράτα θα πρέπει να αλλάξουν αεροπλάνα για να φτάσουν στο Σμαραγδένιο Νησί.

Αλλά μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το αντιληπτό αρνητικό σε πλεονέκτημα για τον εαυτό σας. Σχεδιάζοντας απλά μια αξιοπρεπή στάση και συμπεριλαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης στο δρομολόγιό σας.

Οι ταξιδιώτες από τη Νότια Αμερική θα μπορούσαν να κατευθυνθούν προς την Ιρλανδία μέσω της Ισπανίας, από όλες τις άλλες ηπείρους, οι κόμβοι του Παρισιού, της Φρανκφούρτης, της Ρώμης, του Άμστερνταμ ή του Λονδίνου, για μια μέρα ή δύο πρόσθετες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε μια πτήση προς την Ιρλανδία που θα συνδέεται με έναν σημαντικό κόμβο της Ευρώπης; Πολύ συχνά μπορείτε να πάρετε και freebies (Turkish Airlines, τώρα ένας σημαντικός παίκτης στις ασιατικές διαδρομές από το Δουβλίνο μέσω της Κωνσταντινούπολης, προσφέρει δωρεάν περιηγήσεις στην πόλη σε μακρύτερες στάσεις).

Short-Haul Πτήσεις προς Ιρλανδία - Ο Κόσμος είναι ο στρείδι σας

Η απορύθμιση της ευρωπαϊκής εναέριας κυκλοφορίας και η συνεχώς αυξανόμενη Ευρωπαϊκή Κοινότητα (ΕΕ) έχουν οδηγήσει σε μια πραγματική πνοή πτήσεων για φαινομενικά συνεχώς μειούμενες τιμές. Οι καθαρές χρεώσεις πτήσεων ύψους € 20 καθίστανται το πρότυπο, με ορισμένες πτήσεις σε όλη την Ευρώπη να χρεώνονται τόσο χαμηλά όσο € 0,01 (ναι, ένα Eurocent). Ναι, δεν το είχαμε ποτέ τόσο καλά

Το μειονέκτημα - θα πρέπει να ξέρετε ποιες αεροπορικές εταιρείες στην πραγματικότητα πετούν προς την Ιρλανδία τη στιγμή που θέλετε να ταξιδέψετε. Οι διαδρομές τείνουν να αλλάζουν συχνά, οι χρονοθυρίδες των αερολιμένων ανακατανέμονται σε πιο επικερδείς διαδρομές και πολλές (αν όχι οι περισσότερες) πτήσεις δεν εμφανίζονται ποτέ σε συμβατικές μηχανές κρατήσεων. Πολλοί αεροπορικοί αερομεταφορείς έχουν ως στόχο να αποκόψουν τον μεσαίωνα, δηλαδή τον ταξιδιωτικό πράκτορα.

Μύθοι και παρερμηνείες - Η αλήθεια για τις "Αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού"

Αναφερόμενοι αεροπορικές εταιρείες με προϋπολογισμό ...

ποτέ δεν λαμβάνετε αυτόν τον ισχυρισμό στην ονομαστική του αξία. Το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν πτήσεις με προϋπολογισμό σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές δεν σημαίνει ότι όλες οι πτήσεις είναι πραγματικά φθηνές. Όλα εξαρτώνται από την επιλογή της διαδρομής και της προώθησης. Οι ιρλανδικές αεροπορικές εταιρείες Ryanair και Aer Lingus είναι ένα καλό παράδειγμα - ενώ γενικά μπορείτε να πάρετε μια φτηνότερη πτήση με τη Ryanair, μπορεί να μην είναι τόσο βολική. Και αν δυσκολευτείτε την κράτησή σας (ή την αφήσετε πολύ αργά), μπορείτε να πληρώσετε περισσότερο από την Aer Lingus.

Αντί του "προϋπολογισμού" προτιμώ τον όρο "no frills". Αυτό περιγράφει την κατάσταση πολύ καλύτερα και αντανακλά το σύνθημα "Παίρνετε την υπηρεσία για την οποία πληρώνετε". Οι αεροπορικές εταιρίες χωρίς αεροσκάφη καταργούν τα αεροσκάφη τους για να μεγιστοποιήσουν τη χωρητικότητα των επιβατών και να ελαχιστοποιήσουν το βάρος τους. Ταυτόχρονα, μπορεί να προκύψουν χρεώσεις για τα πράγματα που πολλοί ταξιδιώτες αεροπλάνων θεωρούν δεδομένους.

Ξεκινώντας με τις αποσκευές και τελειώνοντας με το φλιτζάνι καφέ σας κατά την πτήση. Δείτε μια λίστα με αυτά τα "κρυφά πρόσθετα" παρακάτω. Εν πάση περιπτώσει - παίρνετε αυτό που πληρώνετε.

Διαφημίσεις και ευκαιρίες - Μαλλί πέρα ​​από τα μάτια σας;

Με τόλμη διαφήμιση "Δωρεάν Πτήσεις!" κατατάσσονται μαζί με τα δωρεάν γεύματα για μένα - γενικά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Η ίδια συνειδητοποίηση πλήττει τους περισσότερους ανθρώπους όταν χρεώνονται στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο από τίποτα για τις ελεύθερες πτήσεις τους.

Το πρόβλημα έγκειται στη νομιμότητα να τεθεί η καθαρή τιμή πτήσης σε διαφημίσεις, μια πρακτική που μπερδεύει τους επιβάτες χωρίς τέλος. Πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες δεν αναφέρουν την τιμή που πληρώνετε αποτελεσματικά για την πτήση σας. Υπάρχουν σχεδόν πάντα κρυφά πρόσθετα ...

Αυτά τα κρυφά πρόσθετα - Προσθέτοντας την συνολική τιμή

Οι καθαρές τιμές που εμφανίζονται στις διαφημίσεις των αεροπορικών εταιρειών είναι ακριβώς η τιμή που πληρώνετε στην αεροπορική εταιρεία για την πτήση σας από το Α στο Β. Αυτό που είναι πολύ μικρότερο από την πτήση σας θα σας κοστίσει. Ταραγμένος?

Πριν από την απογείωση, η κυβέρνηση θα φωτίσει το πορτοφόλι σας με ποικίλους φόρους. Στη συνέχεια, το αεροδρόμιο θα σας ζητήσει μια συνεισφορά στις τρέχουσες δαπάνες. Όλα αυτά εύκολα λειτουργούν στα € 20 ανά πτήση. Το κόστος της διαφημιζόμενης πτήσης για € 10 έχει ήδη τριπλασιαστεί.

Αλλά οι ίδιοι οι αεροπορικές εταιρείες θέλουν επίσης να σκάψουν στην τσέπη σας. Έχετε αποσκευές που δεν ταιριάζουν στην καμπίνα; Χρειάζεστε πραγματικά "προτεραιότητα επιβίβασης", τώρα που οι θέσεις έχουν διατεθεί; Χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα; Αμεση χρέωση? Γεύματα ή ποτά κατά την πτήση; Όλα αυτά θα σας κοστίζουν επιπλέον! Και τότε προσπαθούν να σας πουλήσουν δαπανηρή ταξιδιωτική ασφάλιση που ίσως έχετε ήδη ...

Η μόνη συμβουλή:

Ελέγξτε και ελέγξτε εκ των υστέρων την τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένων όλων των πρόσθετων στοιχείων, προτού προχωρήσετε στον εαυτό σας!

DIY ή πλήρης εξυπηρέτηση - Πού να κάνετε κράτηση πτήσης στην Ιρλανδία

Εάν διαβάζετε αυτό το θέμα, θα πρέπει να είστε αρκούντως υπολογιστής ώστε να κάνετε κράτηση της δικής σας πτήσης στον ιστό - να διακόψετε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τις αμοιβές ή / και τις προτιμήσεις τους. Αλλά να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια έργα και να κάνετε λίγα μαθηματικά - ή ακόμα και να ανοίξετε ένα υπολογιστικό φύλλο που περιλαμβάνει όλα τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη (από τη βασική τιμή πτήσης, μαζί με τις αποσκευές, μέχρι το κόστος των γευμάτων κατά την πτήση και / ή ποτά, αν χρειαστεί).

Εύκολο χρήμα - Πάρτε το χρόνο να ψωνίσετε γύρω

Γενικά διαπιστώνω ότι με την κράτηση νωρίς μπορείτε να αποθηκεύσετε - μερικούς μήνες πριν είναι καλό. Το πρόβλημα είναι ότι όσο περισσότερο περιμένετε μια ειδική διαπραγμάτευση για να επιτύχετε όσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητές σας να πληρώσετε περισσότερα είναι.

Μόλις προσδιορίσετε την προτιμώμενη ώρα ταξιδιού σας, χτυπήστε τον ιστό με μια εκδίκηση. Προσωπικά θεωρώ χρήσιμο να εισαγάγετε όλες τις πιθανές ημερομηνίες και τιμές (συμπεριλαμβανομένων όλων των πρόσθετων στοιχείων που χρειάζεστε) σε ένα υπολογιστικό φύλλο και στη συνέχεια να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των προσφορών. Βοηθά επίσης να ορίσετε ένα οικονομικό κατώτατο όριο για τον εαυτό σας να ταξινομήσετε το χλοοτάπητα από το σιτάρι. Στη συνέχεια, επιλέξτε απλά την προσφορά με τη μέγιστη ευκολία στην ελάχιστη τιμή ...

Τέλος - Αποφύγετε το "Θα μπορούσε να ήταν φθηνότερο" -Blues

Μόλις κλείσετε την πτήση σας, ξαπλώστε, χαλαρώστε και μην σκεφτείτε περισσότερα. Δεν υπάρχει καμία χρήση στο κλάμα πάνω από το χυμένο γάλα - και ακόμα λιγότερη χρήση σε θρήνο που μόλις περιμένατε άλλες οκτώ ημέρες θα είχατε εξοικονομήσει άλλα € 10. Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά γιατί να βασανίσετε τον εαυτό σας; Η ακύρωση μιας πτήσης και η κράτηση ενός άλλου θα πραγματοποιήσει σχεδόν σίγουρα πιο ακριβό από το να διατηρηθεί η αρχική πτήση. Και θυμηθείτε: Ήταν εντάξει με την τιμή, έτσι δεν ήταν;

Εγώ απλά σταματήσω να κοιτάζω τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών το λεπτό που επιβεβαιώνουν οι πτήσεις μου.