Οκτώβριο στο Σικάγο

Καιρός, γεγονότα και τι να φοράτε

Ο Οκτώβριος είναι ένας πολυάσχολος μήνας στο Σικάγο, και αν και η πτώση φέρνει ψυχρότερες καιρικές συνθήκες, φέρνει επίσης εορταστικές εκδηλώσεις, ειδικά αξιοθέατα, υπαίθριες περιπέτειες και εξαιρετικό φαγητό σε αυτή την τεράστια πόλη του Ιλινόις.

Είτε θέλετε να περάσετε τις ημέρες σε εξωτερικούς χώρους εξερευνώντας την πόλη ή μέσα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και εμπορικά κέντρα που έχει να προσφέρει το Σικάγο, ο Οκτώβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για να ζήσετε την Windy City. Επιπλέον, με εκδηλώσεις όπως ο Μαραθώνιος του Σικάγου, το Parade Day Columbus και το Halloween που συμβαίνουν αυτό το μήνα, θα βρείτε πολλές μοναδικές εκδηλώσεις για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Ο καιρός στο Σικάγο κυμαίνεται από ένα μέσο ύψος 63 F (17 C) σε ένα μέσο χαμηλό 44 F (7 C), αλλά η θερμοκρασία από μέρα σε μέρα μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Εάν επισκέπτεστε την αιώνια πόλη κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, θα θελήσετε να συσκευάσετε στρώματα ρούχων και ελαφρύ αλεξίπτωτο για να φιλοξενήσετε τον εαυτό σας για την ταραχώδη πτώση του καιρού.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επίσκεψης στο Σικάγο τον

Τις περισσότερες φορές ο καιρός τον Οκτώβριο είναι αρκετά ζεστός για φαγητό και ποτό alfresco στα πολλά εστιατόρια και μπαρ στο εσωτερικό του Σικάγου καθώς και στην εξερεύνηση του μεγάλου ύπνου σε μια από τις πολλές εκδρομές πεζοπορίας και ποδηλασίας της πόλης.

Οι τιμές των ξενοδοχείων είναι λογικές καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα, εκτός από τον Σικάγο Μαραθώνιο το Σαββατοκύριακο της 7ης Οκτωβρίου 2018 και γενικά μπορείτε να περιμένετε λιγότερα πλήθη και γραμμές στα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της πόλης . Εάν έχετε τη διάθεση να ενημερώσετε την ντουλάπα σας, αυτή είναι επίσης μια καλή εποχή του χρόνου για να πιάσετε τις πωλήσεις σε μερικά από τα εμπορικά κέντρα του Σικάγου.

Ωστόσο, ο καιρός μπορεί επίσης να είναι ιδιοσυγκρασιακός τον Οκτώβριο, και οι χιονοθύελλες και οι ισχυροί άνεμοι μερικές φορές καθυστερούν τις πτήσεις προς και από την πόλη κατά τη διάρκεια του μήνα. Αν παραβιαστείτε σε ένα από τα αεροδρόμια, μπορείτε πάντα να ελέγξετε ένα από τα εστιατόρια και τα μπαρ του αεροδρομίου , αλλά περιμένετε να είναι αρκετά γεμάτα.

Επίσης, καθώς συμβαίνουν τόσα πολλά γεγονότα τα Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο, οι τιμές των ξενοδοχείων και τα μεγέθη πλήθους κυμαίνονται όλο το μήνα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου, το οποίο προσελκύει συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, έτσι ώστε τα ξενοδοχεία να κρατούνται σταθερά και οι δρόμοι να εμποδίζονται σε μεγάλες γειτονιές.

Τι συμβαίνει τον Οκτώβριο

Εκτός από το γεγονός ότι είναι το National Pizza Month, το οποίο τα εστιατόρια του Σικάγο γιορτάζουν προσφέροντας τιμές έκπτωσης στις κλασικές πίτσες βαθύ πιάτων του Σικάγο που έχουν γίνει διάσημες στην περιοχή, ο Οκτώβριος είναι επίσης ο μήνας αποκριών, η ημέρα του Κολόμβου και ο μαραθώνιος του Σικάγου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη ξεκινούν στις 7 Οκτωβρίου 2018, με τον Μαραθώνιο του Σικάγου, ο οποίος φέρνει τους τουρίστες από όλο τον κόσμο στην πόλη. Την επόμενη μέρα είναι η Ημέρα του Κολόμβου, η οποία φέρνει την Παρέλαση της Ημέρας του Κολόμβου στο κέντρο του Σικάγου.

Ξεκινώντας το επόμενο Σαββατοκύριακο και τρέχοντας όλο το μήνα, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σικάγου προσελκύει επίσης ένα τεράστιο πλήθος στην πόλη. Οι ημερομηνίες για το φετινό φεστιβάλ θα διεξαχθούν από τις 11 έως τις 25 Οκτωβρίου 2018, αλλά μπορείτε επίσης να πιάσετε το Διεθνές Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Σικάγου από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου 2018.

Δεδομένου ότι το Halloween πέφτει σε μια Τετάρτη φέτος, οι περισσότεροι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αν και μερικοί θα λάβουν χώρα στις αρχές Νοεμβρίου.

Αν ψάχνετε για κάτι που θα σας φέρει στο πνεύμα αποκριών οποιαδήποτε στιγμή του μήνα, επισκεφθείτε αυτές τις στοιχειωμένες εγκαταστάσεις στο Σικάγο είναι βέβαιο ότι θα είναι μια συγκίνηση, ή μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη γιορτή Απόκριες στο ζωολογικό κήπο Brookfield .