Λίμνη Mead Ενοικιάσεις σπιτιού

Ψάχνετε για διασκεδαστικές, χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές στο νερό; Σκεφτείτε μια ενοικίαση σπιτιού.

Το houseboating προσφέρει μια βόλτα με αναμνήσεις και δεν χρειάζεται καν να είσαι κακομαθημένος deckhand για να πάρετε τον τροχό ενός από αυτά τα πλωτά καταλύματα. Για τα παιδιά, οι διακοπές στο σπίτι είναι το ισοδύναμο ενός πολυήμερου ύπνου πάνω από το πάρτι. Για τους ενήλικες, μπορεί να είναι μια χαλαρωτική και αναζωογονητική απόδραση όπου ο ρυθμός είναι αργός και εύκολος.

Τι να περιμένετε από μια βάρκα Mead Lake House

Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κατοικίας στη χώρα είναι η λίμνη Mead, η Νεβάδα.

Όπως το Λας Βέγκας , ο γείτονάς της προς τα δυτικά, πολλά για τη λίμνη Mead είναι τεχνητός. Δημιουργημένο ως μέρος του έργου Hoover Dam , αυτό το νερό των 112 μιλίων είναι αφύσικα τοποθετημένο στην έρημο.

Το Forever Houseboats είναι μια εθνική εταιρεία ενοικίασης με τοποθεσίες σε 18 κράτη σε 50 διαφορετικές μαρίνες. Στη λίμνη Mead, το Forever Houseboats προσφέρει δύο τοποθεσίες στη Νεβάδα και μία τοποθεσία στην Αριζόνα.

Τα σκάφη, τα οποία μπορούν να κοιμηθούν από 4 έως 12 άτομα, ξεκινούν από 44 πόδια, αλλά μπορούν να φτάσουν τα 70 πόδια. Αυτά δεν είναι τα τυπικά μοντέλα ποντονιών σας, αλλά τα σκάφη που είναι εξοπλισμένα με όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε για να κρατήσετε τόσο τη μαμά και τον μπαμπά, όσο και τα παιδιά, ευχαριστημένοι για τις ημέρες σας στο νερό: μια νεροτσουλήθρα από το πίσω μέρος της βάρκας που πέφτει κολυμβητής μέσα στο νερό? μια πλήρη κουζίνα που είναι πλήρως εφοδιασμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να μαγειρέψετε? τηλεόραση με συσκευή αναπαραγωγής βίντεο / DVD. κλιματισμό καθ 'όλη; επί του σκάφους αερίου · περιοχή και φούρνο. ενσωματωμένα στήλες πάγου. φρυγανιέρα; μίξερ; κλινοσκεπάσματα, καφετιέρα και άλλα.

Το πλοίο των τριών υπνοδωματίων που νοικιάσαμε είχε ακόμη μια πετάγα γέφυρα, ουσιαστικά μια δεύτερη ιστορία όπου το πλοίο θα μπορούσε να κατευθυνθεί ή να ελεγχθεί. Στην εκτεταμένη πλωτή γέφυρα υπήρχε επίσης ένα μπαρ και ξεχωριστό ψυγείο / καταψύκτη, ώστε να μην χρειάζεται να περπατάτε κάτω για να απολαύσετε ένα ποτό ή ένα σνακ.

Για να το συνοψίσουμε, η ενοικίαση σπιτιού σας είναι βασικά ένα μικρό επιπλωμένο condo.

Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε είναι το φαγητό και το ποτό σας.

Δεν είναι Deckhand; Μην ανησυχείς

Δεν απαιτείται ειδική άδεια για τη λειτουργία ενός σπιτιού στη λίμνη Mead, αλλά προετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε μια υποχρεωτική προπόνηση προτού ξεκινήσετε. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με κατοικίες ή σκάφη οποιουδήποτε τύπου, δεν είναι δύσκολο να λειτουργούν τα μεγάλα σκάφη.

Εάν ανησυχείτε για τον ελιγμό του σπιτιού σας μέσα και έξω από μια μαρίνα, οι άνθρωποι στο Forever Houseboats έχουν αυτό που καλύπτονται. Αν σας αρέσει, ένας πιλότος μπορεί να πάρει το σπίτι σας μέσα και έξω από την ολίσθηση. Εκτός από αυτό, είναι σαν να λειτουργείτε οποιοδήποτε άλλο σκάφος ή σχεδόν σαν να οδηγείτε αυτοκίνητο. Ένα πράγμα που δεν θα κάνετε είναι να ρυθμίσετε τα αρχεία ταχύτητας. Η τελική ταχύτητα είναι περίπου 8 έως 12 κόμβους, η οποία μεταφράζεται σε 9 έως 13 mph. Χρειάζεται περίπου μισή ώρα για να ξεφύγετε από τη ζώνη που δεν ξυπνάτε και στη συνέχεια απλά πρέπει να βρείτε ένα μέρος που θέλετε να φτιάξετε το δικό σας.

Το πιο δύσκολο μέρος της εμπειρίας είναι να βρεθεί ένας όρμος και να το κολυμπήσει. Βασικά, τρέχετε το houseboat ακριβώς πάνω σε μια μη βραχώδη έκταση της ακτής ακριβώς σαν να ήταν ένα αμφίβιο σκάφος του Ναυτικού όπως θα μπορούσατε να δείτε στις παλιές ταινίες WW II. Στη συνέχεια, πρέπει να εξασφαλίσετε σωστά το πλωτό σπίτι σας στην παραλία, πριν να μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε.

Παρόλο που έχετε την επιλογή να "τραβάτε άγκυρα" όποτε θέλετε, αυτό είναι απλώς ένας ευφημισμός, καθώς στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πραγματική άγκυρα στο σκάφος. Αντ 'αυτού, υπάρχει μια σειρά από χαλύβδινα αιχμηρά που οδηγείτε στο έδαφος με ένα βαρέλι και συνδέστε τα σχοινιά πρόσδεσης.

Πήραμε τη σύσταση των ανθρώπων στη μαρίνα που μας βοήθησαν να προτείνουμε όρμους και βυθίσαμε στο ίδιο σημείο και για τις τέσσερις νύχτες κοντά σε ένα διάσημο γεωλογικό σχηματισμό της λίμνης Mead, γνωστός ως Mushroom Rock.

Η ζωή σε μια ενοικίαση σπιτιού

Οι μέρες στη λίμνη Mead δαπανώνται για κολύμπι στο δροσερό νερό της λίμνης, ιππασία τζετ σκι (που συχνά ρυμουλκούνται από houseboats), ενώ το βράδυ οι οικογένειες επιστρέφουν σε ημέρες που πέρασαν από όλη την οικογένεια πραγματικά κάθεται και τρώει ένα γεύμα μαζί. Ο υπόλοιπος χρόνος στο σκάφος είναι ένας ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια, όπου μπορείτε να επανασυνδέσετε τις σχέσεις παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, παρακολουθώντας ταινίες και άλλες δραστηριότητες στο πλοίο ή στην ξηρά.

Τέλος, υπάρχει η βραδινή επίδειξη φωτισμού της φύσης. η απουσία φωτεινής ρύπανσης στην απομονωμένη λίμνη Mead σημαίνει εξαιρετικές ευκαιρίες για να δείτε τους ουρανούς, συμπεριλαμβανομένων των πολυάριθμων αστεριών.

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.

Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher