Οδηγός για οδήγηση στο Ντιτρόιτ και το Μίτσιγκαν

Είτε είστε νέος στο κράτος, απλώς ταξιδεύετε ή λίγο ξεχασμένος όταν πρόκειται για νόμους οδήγησης ή / και αλλαγές στο δρόμο, οι ακόλουθες πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στους δρόμους κατά την οδήγηση στο Ντιτρόιτ και το Μίτσιγκαν.

Ζώνες ασφαλείας και συστήματα συγκράτησης

Πρέπει να τα έχετε. Αρκετά ειπώθηκαν? Λοιπόν, πρέπει να γνωρίζετε ότι η χρήση της ζώνης ασφαλείας είναι υποχρεωτική μόνο στο Michigan για όποιον κάθεται στο μπροστινό κάθισμα, αλλά σημειώστε ότι υπάρχουν διαφορετικοί νόμοι για τα παιδιά.

Παιδιά και νόμους περί αυτοκινήτων

Τα παιδιά (ηλικίας κάτω των 16 ετών) πρέπει να κλαδεύονται ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, τα παιδιά κάτω των τεσσάρων πρέπει να οδηγούν σε κάθισμα αυτοκινήτων, ενώ τα παιδιά κάτω των οκτώ πρέπει να οδηγούν σε αναμνηστικό κάθισμα. Αυτό πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά μην κολλάτε τα παιδιά στο πίσω μέρος μιας pickup.

Μοτοσικλέτα

Μια πρόσφατη τροποποίηση του νόμου του κράνους του Μίτσιγκαν έκανε ορισμένες αλλαγές όσον αφορά τη χρήση κράνους. Από την αλλαγή, θα δείτε συχνά αναβάτες μοτοσικλετών χωρίς κράνη. Σε γενικές γραμμές, απαιτείται ένα κράνος, εκτός εάν ένα άτομο ηλικίας 21 ετών ή μεγαλύτερου έχει εκπληρώσει συγκεκριμένες απαιτήσεις, όπως να περάσει μια πορεία ασφάλειας μοτοσυκλετών και να πάρει πρόσθετη ασφάλιση.

Οδήγηση μεθυσμένος ή υψηλός

Ναι ... όχι. Σε γενικές γραμμές, ο νόμος Heidi του Μίτσιγκαν απαγορεύει τη λειτουργία ενός οχήματος ενώ είναι σε κατάσταση μέθης ("OWI"). Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, καταρχάς, σημειώστε ότι η τοξίκωση μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση οινοπνευματωδών ποτών, συνταγογραφούμενων φαρμάκων, μαριχουάνας, κοκαΐνης ή οποιουδήποτε άλλου «μέταλλου».

Η τοξικομανία αποδεικνύεται είτε από παρατηρητικές αποδείξεις από τον αξιωματικό συλλήψεως ότι ο οδηγός "οδήγησε υπό την επιρροή" είτε από υπέρβαση του νόμιμου ορίου αναπνοής ή αλκοόλ αίματος. Σημείωση: Το όριο αλκοολαιμίας στο αίμα είναι το Michigan είναι 0,08%. Αν είστε κάτω των 21 ετών, ωστόσο, το Μίτσιγκαν έχει μηδενική ανοχή, που σημαίνει ότι το νόμιμο όριο είναι 0,02%. Δεν υπάρχουν στάσιμα σημεία ελέγχου.

Κινητά τηλέφωνα / Γραπτά μηνύματα

Γενικά, μπορείτε να μιλήσετε στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπορείτε να κειμενοποιήσετε κάποιον όταν οδηγείτε αυτοκίνητο που κινείται.

ΕΙΔΙΚΑ:

Ευθύνη

Το Μίτσιγκαν είναι ένα ασφαλιστικό κράτος χωρίς σφάλματα.

Κανόνες οδοστρώματος

Οι διαφορετικές πολιτείες έχουν διαφορετικούς κανόνες του δρόμου. Οι Κανονισμοί Οδικής Κυκλοφορίας του Μίτσιγκαν και οι Κανόνες Κυκλοφορίας θα σας δώσουν μια ωραία περίληψη των βασικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου προσέγγισης μιας "Αριστεράς του Μίτσιγκαν" και του Κυκλικού Κόμβου.

Αυτοκινητόδρομοι και αυτοκινητόδρομοι

Το Μίτσιγκαν διαθέτει ένα εκτεταμένο σύστημα διαδρόμων και αυτοκινητόδρομων. Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, όπως τα τοπικά ονόματα, οι κανόνες διέλευσης, οι δρόμοι με διόδια, οι χώροι ανάπαυσης, η κυκλοφορία, η χρήση λωρίδων, οι ράμπες εισόδου και η ροή της κυκλοφορίας, καθορίζονται στο Driving on Freeways and Highways in Michigan.

Υπερβολική ταχύτητα

Ας το παραδεχτούμε, η ταχύτητα φαίνεται να σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους σε διαφορετικά μέρη. Όταν οδηγείτε στο Μίτσιγκαν, πρέπει να γνωρίζετε τα μέγιστα όρια ταχύτητας τόσο στις αγροτικές όσο και στις αστικές περιοχές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη ροή της κυκλοφορίας και την επιβολή ορίων ταχύτητας.

Δείτε το Επιτάχυνση στο Μίτσιγκαν.

Ασφάλεια χειμερινής οδήγησης

Ενώ οι χειμώνες του Μίτσιγκαν δεν είναι καθόλου συνεπείς, ειδικά γύρω από την περιοχή του Ντιτρόιτ, οι οδηγοί θα συναντήσουν αναμφίβολα περισσότερο από ένα μικρό μέρος των λευκών ουσιών. Φυσικά, βοηθά να γνωρίζουμε τι πρέπει να περιμένετε στους δρόμους του Ντιτρόιτ, όσον αφορά το χιόνι και τον πάγο , πώς να προετοιμαστείτε για οδήγηση το χειμώνα και κάποιες χειμερινές δεξιότητες οδήγησης.

Συμβουλές

Δεν είναι όλα σχετικά με τους κανόνες του δρόμου, μερικές φορές είναι το μήκος του ταξιδιού ή το κόστος του ταξιδιού. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε μέσα ή γύρω από το κράτος, θα σας βοηθήσει να ενημερώνεστε για:

Πηγές και πόροι

Συχνές ερωτήσεις κυκλοφορίας / Πολιτειακή αστυνομία του Μίτσιγκαν

Νόμοι για την Ασφάλεια Αυτοκινητοδρόμων του Μίτσιγκαν / Κυβερνήτες

Digest of Michigan Motor Νόμοι / ΑΑΑ

Περίληψη των νόμων DUI του Michigan / Michigan Drunk Driving Law Firm

Michigan Κείμενο και Κινητά Τηλέφωνα Νόμοι / Μίτσιγκαν Νομοθετική Ιστοσελίδα