Τα εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών στο Ντιτρόιτ

Γιορτάζοντας το στιλ των καταναλωτών για τις ευχαριστίες το 2014

Αγαπάτε το ή το μίσος, πολλά καταστήματα είναι ανοιχτά την Ημέρα των Ευχαριστιών στο Μετρό Ντιτρόιτ. Τα καταστήματα αξίζουν τον κόπο σας να αποτολμήσετε με ένα γεμάτο στομάχι σε κρύο καιρό προσφέροντας ειδικές πωλήσεις και προσφορές για να τεντώσετε το δολάριο των Χριστουγέννων σας. Ενώ μερικές εθνικές αλυσίδες και τοπικές μπουτίκ επιδιώκουν να δουλέψουν στις διακοπές, τα εμπορικά κέντρα και τα εμπορικά κέντρα αρχίζουν επίσης να εξετάζουν το δίκαιο παιχνίδι της ημέρας των Ευχαριστιών.

Παρακάτω αναφέρονται οι ώρες που έχουν αναρτηθεί για την Ημέρα των Ευχαριστιών ανά κατάστημα, εμπορικό κέντρο ή εμπορικό κέντρο:

Τα καταστήματα ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών

Τα καταστήματα που παρατίθενται παρακάτω είναι ως επί το πλείστον εθνικές αλυσίδες και αποτελούν απλώς μια δειγματοληψία των διαθέσιμων αγορών.

Τα εμπορικά κέντρα και τα εμπορικά κέντρα ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών

Λάβετε υπόψη ότι ενώ τα εμπορικά κέντρα και τα εμπορικά κέντρα που αναφέρονται παρακάτω ενδέχεται να είναι ανοιχτά κατά τις διακοπές, δεν θα είναι κάθε κατάστημα που περιέχουν. Για παράδειγμα, τα καταστήματα του Carson δεν είναι ανοικτά την ημέρα των ευχαριστιών.

** Αποποίηση ευθύνης: Θα πρέπει να κάνετε διπλό έλεγχο με το συγκεκριμένο τοπικό κατάστημα ή εμπορικό κέντρο πριν αποταθείτε στην Ημέρα της Τουρκίας. Τούτου λεχθέντος, ακόμη και αν ένα συγκεκριμένο κατάστημα δεν είναι ανοιχτό, θα είναι ένα άλλο. **