Ξενάγηση στο Rockefeller Center: Επανεξέταση

Μάθετε για την τέχνη και την αρχιτεκτονική του Rockefeller Center

Το Rockefeller Center είναι γνωστό για το ομώνυμο χριστουγεννιάτικο δέντρο , καθώς και το δημόσιο παγοδρόμιο, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στο Rockefeller Center. Οι συμμετέχοντες στο Rockefeller Centre Tour θα έρθουν για να ανακαλύψουν τα εκτεταμένα έργα τέχνης και τις αρχιτεκτονικές αποχρώσεις σε αυτό το 14 κτιριακό συγκρότημα, καθώς και να κατανοήσουν τις σημαντικές καινοτομίες που έκαναν το Rockefeller Center επαναστατικό όταν χτίστηκε τη δεκαετία του 1930.

Σχετικά με το Rockefeller Center

Άνοιξε το 1933, το Rockefeller Center ήταν ένα από τα πρώτα κτιριακά συγκροτήματα που ενσωματώνουν έργα τέχνης σε όλους, όλα αντικατοπτρίζουν την πρόοδο του ανθρώπου και των νέων συνόρων. Το σημαντικότερο αστικό συγκρότημα του 20ου αιώνα, οι καινοτομίες του Rockefeller Center περιλάμβαναν θερμαινόμενα κτίρια και το πρώτο κλειστό συγκρότημα στάθμευσης. Το Rockefeller Center ήταν ένας σημαντικός εργοδότης κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης - η κατασκευή του προσέφερε 75.000 θέσεις εργασίας στις αρχές της δεκαετίας του 1930. Χτισμένο με πρόσοψη από ασβεστόλιθο της Ιντιάνα, το Rockefeller Center αντικατοπτρίζει το στυλ αρ ντεκό κομψότητας χωρίς διακοσμητικά στοιχεία.

Σχετικά με την εκδρομή στο Rockefeller Center

Η ομάδα μας με 15 συμμετέχοντες (οι περιοδείες καλύπτονται στα 25) χαιρετούν παντού από την Κίνα και την Κορέα στο Ισραήλ και το Οχάιο. Κάθε συμμετέχων έλαβε ένα σύνολο ακουστικών και ένα μικρό πομπό για να τα συνδέσει, γεγονός που το έκανε πολύ εύκολο να ακούσει ό, τι είχε να πει ο οδηγός μας - μια ευπρόσδεκτη απόλαυση σε μια τόσο πολυσύχναστη περιοχή της πόλης.

Σημαίνει επίσης ότι εάν θέλετε να απομακρυνθείτε από την ομάδα για μια στιγμή για να τραβήξετε μια φωτογραφία, θα μπορούσατε να συνεχίσετε με τις πληροφορίες που μοιράζονται. Η Cybil οδηγεί την ομάδα μας σε πολλά από τα κτίρια του συγκροτήματος, συμπεριλαμβανομένης της προβολής των στούντιο Today Show, του Κτιρίου GM και του μενταγιόν στο οποίο βρίσκεται το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Η περιοδεία υπογράμμισε την ποικιλία της τέχνης που ενσωματώθηκε στα 14 κτίρια που συγκροτούν το συγκρότημα Rockefeller Center. Όλες οι τέχνες που ανατέθηκαν για το Rockefeller Center επικεντρώθηκαν στην πρόοδο του ανθρώπου και στα νέα σύνορα. Ο Lee Lawrie ήταν ένας από τους καλλιτέχνες των οποίων η δουλειά είναι πιο εμφανής σε όλο το Rockefeller Center - από εσωτερικές τοιχογραφίες μέχρι ανάγλυφα και γλυπτά στις προσόψεις πολλών κτιρίων, η επιρροή του είναι σαφής σε όλο το συγκρότημα.

Rockefeller Center Tour Φωτογραφίες

Ο Cybil μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία των τοιχογραφιών που δημιούργησε ο Diego Rivera στο κτίριο GE που απεικονίζει τον Λένιν και την προκύπτουσα διαμάχη. Δήλωσε επίσης το άγαλμα του Άτλας απέναντι από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου και πόσο πίσω από αυτό μοιάζει με τον Ιησού Χριστό. Οι πολλές καλλιτεχνικές και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες σε όλο το Rockefeller Center ήταν συναρπαστικές για να ανακαλύψετε, ακόμα και για κάποιον που επισκέφθηκε την περιοχή πολλές φορές πριν.

Θα ήθελα να προειδοποιήσω τις οικογένειες, ότι αυτή η περιοδεία είναι πιθανότατα πιο κατάλληλη για εφήβους και ενήλικες - τα μικρότερα παιδιά προτιμούν το NBC Studio Tour , το οποίο έχει περισσότερη διαδραστικότητα, καθώς και τις πιθανότητες να καθίσει και να μην περπατά τόσο πολύ όσο το Rockefeller Center Tour.

Βασικές πληροφορίες για το Rockefeller Center Tour