Νέα Υόρκη σε έναν προϋπολογισμό - Αξιοθέατα

Εκτός από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε

Η Νέα Υόρκη σε έναν προϋπολογισμό γίνεται πιο δύσκολη όταν εξετάζεται το κόστος αξιοθέατων. Μπορούν να συγκλονιστούν στη Νέα Υόρκη. Κανένα από αυτά τα κόστη δεν θα σπάσει την τράπεζα, αλλά όλα προστίθενται και μπορούν να αποτελέσουν σοκ σε όσους δεν είναι προετοιμασμένοι.

Αλλά το Διαδίκτυο παρέχει την ευκαιρία να βρουν οικονομίες πριν την άφιξη. Για την είσοδο σε περισσότερα από 50 από τα καλύτερα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης : το New York Pass , οι αγορές περιλαμβάνουν μια ημερήσια αμοιβή για να επισκεφθείτε πολλά από τα ακόλουθα αξιοθέατα όπως μπορείτε: Empire State Building, Άγαλμα της Ελευθερίας και Ellis Island, Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, The Guggenheim, Μουσείο Κεριών Madame Tussaud, Μουσείο Τέχνης του Μπρούκλιν, Περιήγηση στο NBC Studio, Αξιοθέατα Circleline, Ράδιο Πόλη Music Hall Stage Door Tour, Παγκόσμια Tour Madison Square Garden, μεταξύ άλλων.

Το πέρασμα περιλαμβάνει επίσης οδηγό και δικαιώματα παράλειψης γραμμής σε ορισμένα αξιοθέατα.

Η αγορά πραγματοποιείται πριν από την αναχώρηση για τη Νέα Υόρκη. Τουλάχιστον, θα αποτρέψει τις μεγάλες περιόδους στις γραμμές εισιτηρίων. Η τιμή είναι $ 109 USD για ένα διήμερο ενηλίκων και τα διήμερα περάσματα (πιθανώς πιο πρακτικά) για ενήλικες και παιδιά είναι $ 189.

Σαφώς, ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι αγορές αυτές πληρώνουν είναι αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε πολλά από τα αναφερόμενα αξιοθέατα σε σύντομο χρονικό διάστημα με ή χωρίς το πέρασμα. Εάν το κάνετε, η εξοικονόμηση μπορεί να αυξηθεί γρήγορα. Αν όχι, προτιμάτε να πληρώνετε μόνο για τα μέρη που θέλετε να δείτε.

Παράλληλα, υπάρχουν πολλά ελεύθερα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι οικογένειες στη Νέα Υόρκη. Οι έρευνες που βασίζονται στα ενδιαφέροντά σας μπορούν να εμφανίσουν μια εκπληκτική ποικιλία επιλογών.

Θέατρο Όποιος;

Ακολουθεί ένας άλλος πιθανός προϋπολογισμός-δολοφόνος: Τα εισιτήρια του Broadway μπορούν εύκολα να εκτελέσουν $ 200 ή περισσότερα. Επισκεφθείτε λοιπόν το περίπτερο TKTS στην Times Square και παραγγείλετε εισιτήρια έκπτωσης.

Να είστε έτοιμοι για παρατεταμένες γραμμές κατά περιόδους.

Γιατί όλοι οι άνθρωποι περιμένουν; Η TKTS εκτοξεύει τα απούλητα εισιτήρια ημέρας εκτέλεσης και τα πουλάει κάτω από τα ποσοστά του box office. Τους αφήνετε να επιλέξουν τις θέσεις σας και ακόμα και την επίδειξη. Σε αντάλλαγμα, προσφέρουν έδρες Broadway με 25-50% κάτω από την ονομαστική τους αξία (αλλά προσθέτουν μια χρέωση υπηρεσιών).

Τραβήξτε τις αποταμιεύσεις σας ή εφαρμόστε το σε μια δεύτερη επίδειξη σε άλλη ημέρα.

Μην ξεχνάτε την παραγωγή off-Broadway και ακόμη και off-off-Broadway. Πολλοί είναι καλά ενεργημένοι και παραγόμενοι, και θα κοστίζουν ένα κλάσμα αυτό που χρεώνουν στα μεγάλα θέατρα.

Τηλεοπτικές εκδρομές

Το NBC's Today είναι ένα ντιζάιν στις αρχές του πρωινού και ένα από τα αγαπημένα των ταξιδιωτών του προϋπολογισμού. Η καλοκαιρινή σειρά συναυλιών τους παρέχει ψυχαγωγία με ονόματα σε υπαίθριες παραστάσεις. Scrawl κάτι σε ένα σημάδι, εμφανίζονται στη γωνία της 49ης οδού και Rockefeller Plaza, και ελπίζουμε για μια βούρτσα με το στυλ.

Για πολλές άλλες σημαντικές τηλεοπτικές παραγωγές, θα χρειαστείτε εισιτήρια. Οι περισσότεροι είναι ελεύθεροι, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν στάση σε μεγάλες γραμμές. Σκεφτείτε πόσο δωρεάν είναι αυτά τα εισιτήρια, δεδομένης της διάρκειας του χρόνου σας στη Νέα Υόρκη. Ο χρόνος είναι χρήμα στις διακοπές, πάρα πολύ!

Το Nytix.com προσφέρει μια ωραία λίστα παρουσιάσεων και οδηγιών για την είσοδο στο κοινό.

Οι οδηγοί μπορούν να παρέχουν πληθώρα πληροφοριών εξοικονόμησης χρημάτων. Μην εξαρτάτε από αυτά μόνο για πληροφορίες διαμονής και δεν λαμβάνετε όλες τις αποφάσεις σας σχετικά με περιηγήσεις και νυχτερινή ζωή από τις σελίδες τους.

Ορισμένες πληροφορίες οδηγού είναι απλά ξεπερασμένες ημέρες μετά τη δημοσίευση. Οι συγγραφείς των καλύτερων τόμων παραδέχονται ελεύθερα αυτό. Δεν είναι απλά δυνατό να συμβαδίσετε με το ποιο χορό είναι ζεστό, ποια περιοδεία έχει ακυρωθεί ή ποιος έχει την καλύτερη χορτοφαγική κουζίνα αυτό το μήνα.

Το Διαδίκτυο συχνά παρέχει πιο ενημερωμένες πληροφορίες για τα εστιατόρια, τα κλαμπ και ναι, ακόμη και τις καθαρές δημόσιες τουαλέτες. Μην γελάτε! Βετεράνοι της πόλης, όπως για τον οδηγό επισκεπτών της Νέας Υόρκης Heather Cross, μπορεί να σας πει πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζετε πού να πάτε όταν πρέπει να πάτε. Προσφέρει οδηγίες για τις καλύτερες τουαλέτες. Πώς είναι προσανατολισμένο αυτό το ταξίδι στον προϋπολογισμό; Εάν πηγαίνετε σε λάθος μέρος, ίσως βρείτε τον εαυτό σας να αγοράσετε κάτι για να γίνετε "πελάτης" και ως εκ τούτου "κατάλληλο για μπάνιο".

Μιλώντας για την ελεύθερη άνεση, γνωρίζατε ότι πολλά γεγονότα στην παγκοσμίου φήμης σχολή Juilliard είναι ανοιχτά στο κοινό; Αυτή είναι μια ευκαιρία να ακούσετε μουσική από τους κορυφαίους καλλιτέχνες του αύριο. Προσοχή: ορισμένες εκδηλώσεις που είναι δωρεάν απαιτούν εισιτήρια για εισδοχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες, συμβουλευτείτε το online ημερολόγιο γεγονότων του Juilliard.

Κάνε μια βόλτα

Οι περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις του κόσμου προσφέρουν ευκαιρίες για μεγάλες περιηγήσεις με τα πόδια.

Το Big Onion προσφέρει εθνοτικές γειτονιές και ιστορικές περιοχές ξεκινώντας από $ 15 για ενήλικες, $ 12 για φοιτητές και ηλικιωμένους. Επίσης, θα σας ταξιδέψουν (φαγητό περιλαμβάνεται στην τιμή προσανατολισμού) ή μια βόλτα στο νησί Ellis (με εισιτήριο πορθμείων).

Οι εκδρομές της Νέας Υόρκης θα σας συνδέσουν με άλλες εταιρείες. Σημειώστε τις ειδικότητες τους, επειδή πολλοί έχουν ξεχωριστές δυνάμεις και αδυναμίες. Το Free Tours by Foot προσφέρει μια ποικιλία πληροφοριακών διαδρομών, αλλά οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. Παρόλο που είναι δωρεάν, είναι δίκαιο να ανατρέπετε τον οδηγό για μια καλή δουλειά.

Πόροι της Νέας Υόρκης από dki.me

Η Νέα Υόρκη για Επισκέπτες είναι προσανατολισμένη τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επισκέπτες. Μόνο ένα παράδειγμα: Δωρεάν / Pay-What-You-Wish-Days στα Μουσεία του NYC .

Μην ξεχνάτε τις άλλες τοποθεσίες της NYC. Θυμηθείτε ότι το Μπρούκλιν είναι ο μεγαλύτερος δήμος από τον πληθυσμό και θα μπορούσε να χωρέσει το Παρίσι στα σύνορά του δύο φορές. Το Harlem είναι ένα συναρπαστικό τμήμα της πόλης και μπορείτε εύκολα να περάσετε μια μέρα ή δύο επίσκεψη στα σημαντικότερα αξιοθέατα.

Πηγαίνετε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους και κοιτάξτε προς τα δεξιά στους "σχετικούς ιστότοπους" για την περιοχή της Big Apple που θα επισκεφθείτε. Οι πιθανότητες είναι καλές ότι ένας οδηγός για την εταιρεία έχει ήδη ετοιμάσει εργαλεία σχεδιασμού για τη χρήση σας.

Επιστροφή στο κύριο μενού για τη Νέα Υόρκη σχετικά με έναν προϋπολογισμό .

Συμβουλές για τον προϋπολογισμό για περισσότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.