Τα καλύτερα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία στο Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο φιλοξενεί πολλά ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία που είναι ιδανικά για να περάσετε ένα νυχτερινό απόγευμα - ακόμα κι αν είναι ένα ηλιόλουστο (εμείς οι San Diegans δεν μπορούμε να είμαστε έξω όλο το χρόνο). Εδώ είναι μια λίστα με τα καλύτερα βιβλιοπωλεία στο Σαν Ντιέγκο, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες βιβλίων σας.

Οι βιβλιοπώλες του Warwick

Το Warwick's βρίσκεται στο κέντρο της La Jolla και είναι το παλαιότερο οικογενειακό κατάστημα βιβλίων της χώρας. Το Warwick μεταφέρει νέες κυκλοφορίες και παλιά κλασικά σε μια φωτεινή, φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η Warwick επίσης πωλεί αντικείμενα στατικά και είδη δώρων. Εκείνοι που έχουν έναν αγαπημένο συγγραφέα θα πρέπει να παρακολουθούν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Warwick, το οποίο περιλαμβάνει αναγνώσεις βιβλίων και υπογραφές, καθώς το κατάστημα βιβλίων παίρνει ένα υψηλό ποσοστό συγγραφέων από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται το κατάστημά του.
Διεύθυνση: 7812 Girard Avenue, La Jolla

Βιβλία Bluestocking

Το Bluestocking Books βρίσκεται στο Hillcrest και μεταφέρει τα βιβλία των περισσότερων θεμάτων και ειδών. Το βιβλίο Bluestocking σας επιτρέπει επίσης να κάνετε εμπόριο βιβλίων για πίστωση καταστήματος. Αυτό είναι σίγουρα ένα βιβλιοπωλείο του Σαν Ντιέγκο καλό για την περιήγηση, όπως ποτέ δεν ξέρετε τι βιβλία πολύτιμοι λίθοι θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Bluestocking Βιβλία.
Διεύθυνση: 3817 5th Avenue, Σαν Ντιέγκο

Βιβλιοπωλείο της ΓΔ Wills

Το DG Wills Bookstore είναι ένα κατάστημα με έδρα το La Jolla που ειδικεύεται σε ακαδημαϊκά και ακαδημαϊκά βιβλία καθώς και σε δύσκολους τίτλους από τον 18ο και 19ο αιώνα. Είτε είστε μαθηματικός, επιστήμονας ή λογοτεχνικός φίλος, είστε αναγκασμένοι να βρείτε κάποια απόλαυση και απορία στο ΓΔ Wills Bookstore.


Διεύθυνση: 7461 Girard Avenue, La Jolla

Yellow Road Road

Γονείς, χαρούμε! Έχετε ένα κατάστημα βιβλίων στο Σαν Ντιέγκο το οποίο είναι ιδανικό για τα παιδιά να διαβάσουν και να είναι μόνο οι παιδικοί εαυτοί τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το ότι είναι πάρα πολύ εκλεπτυσμένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή το Yellow Book Road είναι ένα βιβλιοπωλείο μόνο για παιδιά που βρίσκονται στον σταθμό Liberty και φέρνει μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων.

Το Yellow Book Road κάνει επίσης εκδηλώσεις συγγραφέων για παιδιά περιοδικά.
Διεύθυνση: 2750 Historic Decatur Road, Σαν Ντιέγκο

Επάνω Crow

Το Upstart Crow είναι ένα εκλεκτικό κατάστημα βιβλίων και καφέ στο χωριό Seaport Village. Φέρνουν νέες κυκλοφορίες καθώς και παλιές. Επιπλέον, το Upstart Crow διαθέτει στο δεύτερο όροφο ένα γραφείο μικρών παιδιών, το οποίο θα ανεβείτε μέσω μερικών βημάτων ζωγραφισμένα όμορφα με εισαγωγικά. Το Upstart Crow διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από παράξενα ευχετήριες κάρτες και δημιουργικά δώρα.
Διεύθυνση: 835 W. Harbor Drive, Suite C, Σαν Ντιέγκο

Μυστηριώδη βιβλία γαλαξίας

Οι λάτρεις της φαντασίας και της φαντασίας θα βρουν την όαση τους στα μυστηριώδη βιβλία Galaxy, τα οποία φέρνουν μόνο βιβλία για αυτά τα είδη, συν το μυστήριο και τη φρίκη. Το προσωπικό είναι καλά διαβάσιμο σε αυτούς τους τύπους βιβλίων και μπορεί να κάνει καλές συστάσεις με βάση αυτό που ψάχνετε.
Διεύθυνση: 7051 Clairemont Mesa Boulevard, Σαν Ντιέγκο

Βιβλιοπωλείο της Βιβλιοθήκης Adams

Το Βιβλίο Κατάστημα Adams Avenue είναι ένα μεταχειρισμένο κατάστημα βιβλίων που έχει μια εκλεκτική επιλογή βιβλίων. Θα νιώσετε σαν να περπατάτε σε ένα κατάστημα βιβλίων από το παρελθόν με την ζεστή ατμόσφαιρα και την παλιά μυρωδιά του βιβλίου. Το διώροφο κατάστημα είναι επίσης το σπίτι για μια γάτα ζευγάρι, δίνοντας Βιβλιοθήκη Adams Avenue Βιβλιοθήκη μια άλλη σπιτική αίσθηση. Η Adams Avenue πήρε επίσης τον 21ο αιώνα με την πώληση των βιβλίων της μέσω της ιστοσελίδας της επίσης.


Διεύθυνση: 3502 Adams Avenue, Σαν Ντιέγκο

Έχετε ένα αγαπημένο κατάστημα βιβλίων στο Σαν Ντιέγκο για να χαλαρώσετε και να περιηγηθείτε; Τι το καθιστά ξεχωριστό για εσάς;