Νέο Μεξικό Κρατική Μεταφορά

Πάρτε το λεωφορείο στην έκθεση

Οι δημόσιες συγκοινωνίες μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στην Κρατική Έκθεση του Νέου Μεξικού. Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων που περνούν από τους εκθεσιακούς χώρους και αν ζείτε κοντά σε γραμμή λεωφορείων, μπορείτε απλά να φτάσετε στο λεωφορείο ή να μεταβείτε σε ένα κέντρο διαμετακόμισης Park and Ride και να οδηγήσετε στην έκθεση.

ABQ RIDE

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό λεωφορείο ABQ RIDE από οποιαδήποτε από τις γραμμές λεωφορείων της πόλης ή από τις πέντε εγκαταστάσεις του Park and Ride. Τέσσερις διαδρομές λεωφορείων ABQ RIDE, συμπεριλαμβανομένων των ταχέων διαδρομών διαδρομής # 766, # 777, # 66 και # 157, θα αποσυρθούν και θα πάρουν αναβάτες στην κεντρική και τη Λουιζιάνα και άλλες στάσεις λεωφορείων από τους εκθεσιακούς χώρους.

Το ABQ RIDE θα έχει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από το μεσημέρι έως τις 11:30 μ.μ. στα δύο Σαββατοκύριακα της έκθεσης. Το λεωφορείο θα πάρει μέσα στην Πύλη 9 στην πύλη του καζίνο Downs και θα μεταφερθεί στα περίπτερα εισόδου μέσα στους εκθεσιακούς χώρους.

Πάρκο και βόλτα

Μπορείτε να αφήσετε το όχημά σας σε μια αποκλειστική τοποθεσία Park & ​​Ride και να πάρετε ένα λεωφορείο για την κρατική έκθεση. Ο χώρος στάθμευσης στις παρτίδες είναι δωρεάν και περιπολούνται από αξιωματικούς ασφαλείας. Η συνιστώμενη τοποθεσία για εκδηλώσεις είναι αυτή που βρίσκεται πλησιέστερα στο Fair, το κέντρο Uptown Transit, που βρίσκεται νότια του κέντρου Coronado. Τα κέντρα είναι:

Τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές, η ABQ Ride θα προσφέρει στους αναβάτες διαμετακόμισης ένα λεωφορείο που θα τους μεταφέρει μέσα στους εκθεσιακούς χώρους.

Από τα κέντρα διαμετακόμισης Park and Ride, οι αναβάτες διαμετακόμισης μπορούν να πάρουν πέντε δρομολόγια λεωφορείων, για να συμπεριλάβουν δύο διαδρομές Rapid Ride και τη γραμμή # 66.

Αυτές οι πέντε διαδρομές θα παραδώσει τους αναβάτες στην παρτίδα της Κεντρικής και της Λουιζιάνα, όπου θα μπορούν να μεταφέρουν το λεωφορείο στην εκδήλωση.

Πάρκο σε ένα από τα ακόλουθα κέντρα διαμετακόμισης και πάρτε μία από τις γραμμές λεωφορείων. Οι κανονικοί ναύλοι με λεωφορεία ισχύουν. παιδιά κάτω των 10 ετών ελεύθερα. Οι ναύλοι είναι $ 1 για ενήλικες, κάθε τρόπο? ηλικιωμένους 62+ και άτομα με κινητική δυσκολία και φοιτητές (10-18), 35 σεντς κάθε τρόπο. συνοδεύονται παιδιά κάτω των 10 ετών δωρεάν.

Κέντρα Διαμετακόμισης

Οι χρόνοι είναι τελικοί χρόνοι αναχώρησης στις εγκαταστάσεις διαμετακόμισης

Uber

Μερικές φορές είναι ευκολότερο να προσλάβεις ένα αυτοκίνητο για να φτάσεις στην έκθεση και να παρακάμψεις να περιμένεις να μπεις, να κάθεσαι στη γραμμή και να ψάξεις για ένα πάρκο. Η Κρατική Έκθεση του Νέου Μεξικού καθιέρωσε μια συνεργασία με την Uber, ώστε οι αναβάτες να μπορέσουν να φτάσουν στην έκθεση. Τα αυτοκίνητα Uber θα χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένες πύλες μόνο για αυτούς, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να διευκολύνετε τη διαδρομή σας στην εύλογη.

Στα πολυάσχολα Σαββατοκύριακα, το Uber θα έχει ένα σαλόνι με καθίσματα και αναψυκτικά, έτσι ώστε οι πελάτες της Uber να μπορούν να χαλαρώσουν ενώ περιμένουν την παραλαβή. Οι πρώτοι αναβάτες Uber μπορούν να πάρουν $ 15 από το βόλτα τους στην έκθεση με τη λήψη της εφαρμογής Uber. Καταχωρίστε τον κώδικα NMSTATEFAIR.

Να είστε επιφυλακτικοί για κρατικές συμφωνίες Fair και εκπτώσεις.