Μια πιο προσεκτική ματιά στις σουίτες μόνο για ζευγάρια Sybaris του Midwest

Οι σουίτες πισίνας, οι υδρομασάζ και τα τζάκια στρέφουν το ρομαντισμό

Οι σουίτες ξενοδοχείων Sybaris μόνο για ζευγάρια είναι μια αλυσίδα πέντε θέσεων στο Ιλλινόις, το Ουισκόνσιν και την Ιντιάνα που ισχυρίζονται ότι είναι «αφιερωμένες στην πολυτέλεια και την αισθησιακή ευχαρίστηση». Ορισμένες σουίτες του Sybaris διαθέτουν ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα και άλλες διαθέτουν μπανιέρα υδρομασάζ αρκετά μεγάλη για δύο άτομα.

Σε λειτουργία για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, οι σουίτες πισίνας του Sybaris είναι ένας δημοφιλής προορισμός απόλαυσης για τα ζευγάρια.

Η αλυσίδα πήρε το όνομά της από μια αρχαία ελληνική πόλη στη νότια Ιταλία που χρονολογείται από το 500 π.Χ.

Ο Αρχαίος Συμπάρης ήταν γνωστός για τον πλούτο και την πολυτέλεια. Οι κάτοικοι του Sybaris ήταν γνωστοί για την πολυτέλεια και την αισθησιακή ευχαρίστηση. Η φράση "ένα κρεβάτι από τριαντάφυλλα" προέρχεται από το συβαριτικό έθιμο της πλήρωσης του κρεβατιού και των μαξιλαριών με ροδοπέταλα πριν τα ζευγάρια μοιράζονται στιγμές οικειότητας.

Ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Sybaris

Οι σουίτες στο Sybaris έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν την οικειότητα. Όλα διαθέτουν κρεβάτια king size, μεγάλους καθρέφτες, εξαρτήματα νερού (όπως πισίνα, υδρομασάζ ή καταρράκτη) και τα περισσότερα διαθέτουν τζάκι. Οι πισίνες φροντίζονται σχολαστικά από εκπαιδευμένους τεχνικούς που δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ισορροπία του pH και τα επίπεδα αποχέτευσης. Κάθε σουίτα ελέγχεται διεξοδικά πριν από την άφιξη ενός νέου επισκέπτη.

Άλλες βασικές παροχές είναι αυτό που θα περιμένατε, τηλεόραση premium, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα με τσάι και τσάι και ψυγείο.

Δείπνο στο Sybaris

Δεν υπάρχει ούτε εστιατόριο στο ξενοδοχείο ούτε υπηρεσία δωματίου στο Sybaris, έτσι ώστε τα ζευγάρια να θέλουν να φέρουν μαζί τα τρόφιμα για να κρατήσουν την ενέργεια τους ψηλά.

Τα ξενοδοχεία Sybaris βρίσκονται κοντά σε μεγάλες αρτηρίες, ώστε να μπορούν να διατεθούν τα τρόφιμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φούρνο μικροκυμάτων για να ζεστάνετε τα υπολείμματα και το ψυγείο για να κρυφίσετε τα ποτά σας.

Ρομαντικά πακέτα στο Sybaris:

Πακέτα δύο και τριών διανυκτερεύσεων διατίθενται από το Sybaris. Οι παροχές μπορούν να περιλαμβάνουν ένα μπουκάλι σαμπάνιας ή αφρώδη μηλίτη με ποτήρια υπογραφής.

Άλλα αξεσουάρ βελούδου περιλαμβάνουν συρμάτινες λουρίδες Sybaris, ρόμπες, κεριά και ροζ-πετάλι. Επίσης, τα δωμάτια μπορούν να ενοικιαστούν για μερική μέρα.

Δραστηριότητες στο Sybaris

Οι δραστηριότητες είναι αυτές που ονειρεύεστε εσείς και ο συνεργάτης σας στο απόρρητο της σουίτας σας.

Σύμφωνα με τον καθυστερημένο Ken Knudson, συνιδρυτή του Sybaris με τη σύζυγό του:

Όταν επισκέπτεστε το Sybaris, δεν υπάρχει αίσθηση ευθύνης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Δεν υπάρχουν τηλέφωνα ή άλλες συνδέσεις με τον έξω κόσμο. Είναι μόνο εσύ και ο σημαντικός σου άλλος είναι να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι για εσένα άλλο άτομο και μια ευκαιρία να πεις «σε αγαπώ».

Τι είναι τα μέλη της Sybaris

Το Sybaris λειτουργεί ως ιδιωτικός σύλλογος, αλλά μπορείτε να συμμετάσχετε για $ 30 ετησίως. Η ιδιότητα μέλους μπορεί να αγοραστεί με την πρώτη σας κράτηση.

Ποιος είναι ο Sybaris;

Εάν είστε ένα από εκείνα τα ζευγάρια που ποτέ δεν φαίνεται να βρουν χρόνο για να είναι μαζί, ζει στο Midwest, θέλει να περάσει βασικά μια νύχτα ή δύο ημέρες οικειότητας χωρίς διαταραχές, τότε οι σουίτες Sybaris είναι πιθανό να σας ταιριάζουν.

Τοποθεσίες Sybaris

Πέρα από τρία κράτη στο Midwest, κάθε μία από τις τοποθεσίες είναι σε κοντινή απόσταση από τις περιοχές του μετρό του Milwaukee, του Σικάγο και της Ινδιανάπολης.