Πώς να φτάσετε στο Τσέστερ από το Λονδίνο, το Μάντσεστερ ή το Λίβερπουλ

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Τσέστερ και Περισσότερα

Το Chester, με το Μεσαιωνικό κέντρο με μισό ξύλο, μπορεί να είναι περίπου 215 μίλια από το Λονδίνο, αλλά η προνομιακή του θέση κοντά σε δύο πολύ δημοφιλείς πόλεις καθιστά εύκολη την πρόσβαση για ημερήσια εκδρομή ή σύντομο διάλειμμα.

Βρίσκεται στα μισά της διαδρομής ανάμεσα σε δύο εθνικά πάρκα - The Peak District και Snowdonia , και σχεδόν εξίσου μακριά από το Μάντσεστερ ή το Λίβερπουλ, το Τσέστερ είναι ένα αεράκι για να συμπεριληφθεί σε μια διαδρομή βορειοδυτικού ή Λίμνης . Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους πληροφοριών για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να φτάσετε από το Λονδίνο, το Μάντσεστερ ή το Λίβερπουλ στο Τσέστερ και να σχεδιάσετε το ταξίδι σας

Επισήμανση διασημοτήτων στο Τσέστερ

Το Cheshire, το νομό που περιβάλλει το Τσέστερ, είναι εκατομμυριούχος επικράτεια. Εάν είστε στο ποδόσφαιρο, θα δείτε πιθανώς πολλούς ποδοσφαιριστές του Μάντσεστερ και τους WAGS (συζύγους και φίλες) να ψωνίζουν στις μπουτίκ σχεδιαστών της πόλης.

Πώς να φτάσετε στο Τσέστερ

Με το τρένο

Από το Λονδίνο - Virgin Trains λειτουργεί η άμεση εξυπηρέτηση στο σιδηροδρομικό σταθμό Chester από το London Euston κάθε ώρα σε 10 και 40 λεπτά μετά την ώρα. Το ταξίδι διαρκεί λίγο περισσότερο από 2 ώρες. Με το ταξίδι μετ 'επιστροφής, οι ναύλοι εκκίνησης εκτός αιχμής το 2017 ξεκίνησαν στις £ 44 όταν αγοράστηκαν ως δύο απλά (μονόδρομα) εισιτήρια.

Από Λίβερπουλ - Merseyrail λειτουργεί συχνά συχνή άμεση εξυπηρέτηση από τον Κεντρικό Σταθμό του Λίβερπουλ στο Τσέστερ, κάθε λίγα λεπτά. Το ταξίδι διαρκεί 41 λεπτά και ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής το 2017 κοστίζει £ 7,20. Καθώς αυτή είναι βασικά μια υπηρεσία μετακίνησης, δεν υπάρχει έκπτωση για την αγορά εισιτηρίων εκ των προτέρων.

Από το Μάντσεστερ - Βόρεια λειτουργεί συχνές υπηρεσίες από το σταθμό Manchester Piccadilly, 17 και 30 λεπτά μετά την ώρα όλη την ημέρα.

Το ταξίδι διαρκεί περίπου μία ώρα και το μισό και το φθηνότερο ταξίδι μετ 'επιστροφής, το εισιτήριο εκτός αιχμής κοστίζει £ 12,60. Και πάλι, δεν μπόνους έκπτωσης για την αγορά εκ των προτέρων σε αυτό.

Με λεωφορείο

Από το Λονδίνο προπονητές από το Λονδίνο έως το Τσέστερ παίρνουν περίπου πέντε ώρες έως και 7 ώρες.

Το National Express λειτουργεί πολλές υπηρεσίες ημερησίως με εισιτήρια μίας διαδρομής το 2017 που κυμαίνονται από περίπου £ 5 έως £ 20. Ο ταχύτερος προπονητής αφήνει το Λονδίνο στις 4:30 μ.μ. και διαρκεί 5 ώρες και 15 λεπτά. Αγοράστε το εισιτήριό σας πολύ νωρίτερα και θα μπορούσατε να πετύχετε ένα από τα πολύ φθηνά εισιτήρια αξίας £ 5 το 2017. Τα λεωφορεία εγκαταλείπουν το σταθμό Victoria Coach στο Λονδίνο και φθάνουν στο Chester Bus Exchange στην οδό Hunter Street.

Τα εισιτήρια λεωφορείων μπορούν να αγοραστούν online μέσω της ιστοσελίδας της National Express.

Από το Λίβερπουλ, το National Express λειτουργεί επίσης περιορισμένο αριθμό λεωφορείων από τη στάση του λεωφορείου του Λίβερπουλ One προς το Τσέστερ. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 45 λεπτά και κοστίζει μεταξύ £ 3 και £ 4 σε κάθε τρόπο. Υπάρχουν τοπικές υπηρεσίες λεωφορείων στο Merseyside που πραγματοποιούν αυτό το ταξίδι αλλά σχεδιάζουν μια διαδρομή με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ περίπλοκο και το ταξίδι περίπου 27 μιλίων μπορεί να σας πάρει μέχρι και 5 ώρες. Ο σιδηροδρομικός σταθμός του μετρό κάνει πιο νόημα και η υπηρεσία είναι πιο συχνή.

Από το Μάντσεστερ - Υπάρχουν τρεις απευθείας υπηρεσίες National Express ημερησίως από το σταθμό Manchester Coach στο Chester και ένα ταξίδι μέσω Λίβερπουλ, προσθέτοντας μια επιπλέον ώρα στο ταξίδι μιας ώρας 45 λεπτών. Το 2017, η τιμή κυμαινόταν από £ 6 έως £ 11 σε κάθε τρόπο. Πρόκειται για ένα ταξίδι 40 μιλίων και, όπως συμβαίνει και με το Λίβερπουλ, η υπηρεσία σιδηροδρομικής συγκοινωνίας είναι πιο έξυπνη - είναι ταχύτερη και συνήθως φθηνότερη.

Με το αυτοκίνητο

Από το Λονδίνο - το Τσέστερ είναι περίπου 215 μίλια βορειοδυτικά του Λονδίνου μέσω της αυτοκινητοδρόμου Μ1. Χρειάζονται περίπου 4 ώρες και 30 λεπτά σε κανονικές συνθήκες κυκλοφορίας. Λιγότερο εάν παίρνετε πραγματικά τυχεροί και δεν βρίσκετε κυκλοφορία. Αυτό δεν είναι πιθανό, ακόμη και στη μέση της νύχτας, επειδή το M1 είναι συνήθως φραγμένο με φορτηγά . Οι τιμές βενζίνης (βενζίνης) μειώθηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2016, αλλά εξακολουθούσαν να είναι περίπου διπλάσιες από τις τιμές βενζίνης στις ΗΠΑ. Η τιμή των καυσίμων αυτοκινήτων τείνει να ανεβαίνει και πάλι και αν είναι χαμηλή για μεγάλο χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση θα μπει στον πειρασμό να χτυπήσει περισσότερο φόρο σε αυτό. Επίσης, να έχετε κατά νου όταν εξετάζετε τις τιμές στην αντλία βενζίνης ότι η τιμή που εμφανίζεται είναι για ένα λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό).

Από το Λίβερπουλ - Είναι ένα ταξίδι 27 μιλίων από το Λίβερπουλ μέσω της σήραγγας του Kingsway κάτω από το Mersey στο Wallasey στο A59, στη συνέχεια να ενταχθεί στο M53 στην έξοδο 12 του Τσέστερ.

Υπάρχει διόδια για τη χρήση της σήραγγας. Ανάλογα με την κίνηση, το ταξίδι θα πρέπει να διαρκέσει μεταξύ 35 και 45 λεπτών.

Από το Μάντσεστερ - Αυτό το ταξίδι 40 μιλίων θα διαρκέσει περίπου μία ώρα, χρησιμοποιώντας τους αυτοκινητοδρόμους M56 και M53. Συμμετάσχετε στο M56 στο Wythenshawe και βγείτε στη διασταύρωση 15 για το M53. Στη συνέχεια αφήστε το M53 στη διασταύρωση 12, σηματοδοτημένος για το Chester.