Τι να περιμένετε στο καθήκον της Κριτικής Επιτροπής στην κομητεία της Οκλαχόμα

Επομένως, έχετε λάβει την ειδοποίηση κλητεύσεων στο ταχυδρομείο. Έχετε επιλεγεί για το καθήκον της κριτικής επιτροπής. Ένα εκατομμύριο σκέψεις περνούν από το κεφάλι σας, ίσως απογοήτευση αναμιγνύεται με λίγο ενθουσιασμό. Πάνω απ 'οτιδήποτε, απλά δεν έχετε ιδέα πώς όλα λειτουργούν. Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσετε τη σύγχυση και να σας προετοιμάσω για την εμπειρία, εδώ είναι μια λίστα με τις συχνές ερωτήσεις σχετικά με το καθήκον της κριτικής επιτροπής στην κομητεία της Οκλαχόμα.

Που πάω?

Η ειδοποίησή σας σας λέει τη φυσική τοποθεσία, το δικαστήριο της Οκλαχόμα County στο κέντρο της πόλης της Οκλαχόμα. Βρίσκεται στη λεωφόρο Robert S. Kerr 320 μεταξύ Hudson και Harvey, ανατολικά του Μουσείου Τέχνης του ΟΚΚ .

Αφού εισέλθετε στο εσωτερικό του, θα προχωρήσετε μέσω του σημείου ελέγχου ασφάλειας, οπότε προσέχετε όσα έχετε στις τσέπες σας. Πάρτε το ασανσέρ στον 5ο όροφο και κάντε το δρόμο σας στην αίθουσα κριτικών στο δωμάτιο 513 για να κάνετε check in.

Πού μπορώ να σταθώ;

Υπάρχουν πολλές επιλογές για στάθμευση στο κέντρο της πόλης Οκλαχόμα . Ένας μετρητής δεν πρόκειται να λειτουργήσει λόγω των απαιτήσεων χρόνου που συνεπάγεται, ώστε να αναζητήσετε γκαράζ ή επιφάνεια. Αυτό ακριβώς απέναντι από το δικαστήριο είναι ασφαλώς βολικό, αλλά αν παρκάρετε λίγα τετράγωνα μακριά και με τα πόδια, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Τι μπορώ να φορέσω;

Το γραφείο του γραφείου γραφείου του Oklahoma County Court Clerk δίνει κάποιες διευκρινίσεις στην ιστοσελίδα του, επισημαίνοντας ότι «τα σορτς, οι δεξαμενές ή τα σανδάλια δεν επιτρέπονται». Επίσης, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγετε τα καπέλα.

Προφανώς, φορέστε όμορφα. Θυμηθείτε ότι μπορεί να είστε εδώ για πολύ καιρό, όμως, βεβαιωθείτε ότι είστε άνετοι. Τα παιδιά δεν πρέπει να φορούν δεσμούς, για παράδειγμα. Στόχος για την επιχείρηση casual είναι μια χαρά, αλλά κάποιος θα μπορούσε πιθανώς να ξεφύγει με φορώντας κάποια ωραία τζιν επίσης.

Χρειάζεται να φέρω κάτι;

Η κλήση σας θα σας πει πότε θα φτάσετε, πιθανώς πριν από τις 8 π.μ. Έχετε την κλήση σας μαζί σας, καθώς και την ταυτότητα .

Επίσης, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να περιμένετε. Πολύ. Έτσι φέρτε ένα βιβλίο ή ένα περιοδικό για να διαβάσετε.

Πόσο καιρό θα είμαι εκεί;

Για τη διαδικασία επιλογής, εξετάζετε 2-3 ημέρες από τις 8 το πρωί έως τις 5 το βράδυ. Αν όμως έχετε επιλέξει μια υπόθεση, θα διαρκέσει περισσότερο από αρκετές εβδομάδες για ποινικές δίκες.

Πώς λειτουργεί η επιλογή;

Είναι η παλιά τεχνική όνομα-σε-κουτί. Ναι, ενώ η τεχνολογία έχει επεκτείνει σημαντικά τη ζωή μας, το δικαστήριο εξακολουθεί να πηγαίνει από το δοκιμασμένο και αληθινό. Δεδομένου ότι οι δικαστές χρειάζονται δικαστική αίθουσα, θα εμφανιστεί ένας δικαστικός επιμελητής και θα ανακοινώσει έναν αριθμό με βάση το αν η υπόθεση είναι αστική ή ποινική. Τα ονόματα σχεδιάζονται και διαβάζονται δυνατά. Υπάρχει τότε μια παρόμοια διαδικασία μόλις βρεθεί μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Κάποιοι απολύονται μετά από ανάκριση και τα σημεία λαμβάνονται από άλλους υποψηφίους έως ότου επιλεγεί μια τελική κριτική επιτροπή.

Τι εάν δεν είμαι επιλεγμένος;

Έχετε την τιμή να επιστρέψετε στην αίθουσα της κριτικής επιτροπής για να περιμένετε ακόμα περισσότερα. Αν δεν έχετε επιλέξει την περίοδο των 2-3 ημερών, τυπικά θα λάβετε μια έκδοση και όλα έχουν ολοκληρωθεί.