Κάντε μια ημερήσια εκδρομή από το OKC στο Tulsa

Συναγωνιστές? Ισως. Αδελφοί; Σίγουρα. Παρά την επιθυμία κάποιων κατοίκων να δημιουργήσουν ένα είδος πικρής αντιπαλότητας, οι δύο μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές της Οκλαχόμα είναι βαθιά συνδεδεμένες και ικανοποιούν ο ένας τον άλλον και με πολλούς τρόπους. Είτε ζείτε στην πόλη της Οκλαχόμα είτε επισκέπτεστε, ψάχνετε για μια μικρή ποικιλία στο ταξίδι σας, το Tulsa κάνει για μια εξαιρετική εκδρομή, μία από τις πολλές επιλογές για εκδρομές από το μετρό .

Πάρτε τη μέρα ή το σαββατοκύριακο, τραβήξτε μια φωτογραφία μπροστά από το εικονικό Golden Driller και απολαύστε φανταστικά μουσεία, αξιοθέατα, εστιατόρια και πολλά άλλα. Παρακάτω είναι ο οδηγός σας για μια ημερήσια εκδρομή από την OKC στην Tulsa της Οκλαχόμα.

Οδηγίες και Μεταφορές

Παρόλο που μια σιδηροδρομική σύνδεση ξεπερνά τον κατάλογο των ονείρων για το μέλλον, η Οκλαχόμα Σίτι και η Τούλσα είναι μια αρκετά μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Το Turner Turnpike είναι η πιο αποδοτική διαδρομή. Απλά ακολουθήστε το Interstate 44 ανατολικά από την πόλη της Οκλαχόμα. Εάν δεν διαθέτετε ένα Oklahoma PIKEPASS , προετοιμάστε με μετρητά ή αλλαγή για τα διόδια. Θα πληρώσετε λίγο πάνω από 6,00 δολάρια για ένα μονοπάτι ταξίδι, ανάλογα με το που στο Τούλσα θα βγείτε.

Μια άλλη επιλογή για ταξίδια από την Οκλαχόμα Σίτι στην Τούλσα είναι η φημισμένη ιστορική διαδρομή 66. Μια πολύ πιο γραφική διαδρομή, η διαδρομή ξεκινάει από το ανατολικό Edmond , βόρεια του OKC. Ακολουθήστε τον αυτοκινητόδρομο 77 ανατολικά μέσω της κοντινής πόλης της Αρκαδίας προς την Τούλσα. Θα περάσετε από πόλεις όπως οι Chandler, Stroud, Bristow και Sapulpa κατά μήκος του δρόμου.

Έτσι, με τις πιο αργές ταχύτητες και τις στάσεις του φανάρι, πρέπει να γνωρίζετε ότι θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από το Turner Turner. Ενώ ο πρώτος είναι περίπου μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά, η γραφική κίνηση προσθέτει τουλάχιστον μισή ώρα και πιθανόν περισσότερο, ανάλογα με την ταχύτητα κυκλοφορίας στην αυτοκινητοδρόμια δύο λωρίδων.

Πραγματα να κανεις

Παρόλο που συνιστώ ολόψυχα το ταξίδι Route 66, ίσως να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή για άλλη μια φορά.

Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε το χρόνο που θα αποθηκεύσετε για να απολαύσετε τα υπέροχα αξιοθέατα Tulsa. Προφανώς, σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε για ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Παρακάτω είναι μόνο μια μικρή δειγματοληψία του τι είναι διαθέσιμο, λίγες επισημάνει τις συστάσεις για να απολαύσετε που είναι κάπως διαφορετικές από ό, τι βρίσκετε εδώ στο OKC:

Φαγητό και ποτό

Μιλώντας για φαγητό ... Είτε πρόκειται για μια κοντινή πόλη είτε για έναν μακρινό προορισμό διακοπών, ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα είναι να βρω αυτό το μοναδικό, ξεχωριστό τοπικό εστιατόριο. Γιατί κάποιος θα επισκεφτεί ένα μέρος και θα φάει κάπου που μπορεί να φάει στο σπίτι. Στο Tulsa, υπάρχουν τοπικά φαβορί που αξίζει να δοκιμάσετε σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Για καλό φαγητό, είμαι οπαδός του Bodean, ένα εστιατόριο με θαλασσινά που έχει εντυπωσιάσει τους φίλους για δεκαετίες. Το Polo Grill στην πλατεία Utica είναι επίσης υπέροχο, όπως και η αυθεντική ιταλική στη Villa Ravenna.

Στην ανεπιθύμητη πλευρά, πάρτε εξαιρετική μπάρμπεκιου στο Burn Co., αλλά να είστε έτοιμοι να σταθεί στη γραμμή. Το Burger Bar του Fat Guy έχει μερικές θέσεις στην περιοχή του Tulsa και είναι εγγυημένο για να σας γεμίσει. Ή δείτε τη νόστιμη πίτσα στο Andolini's on Cherry Street. Αν ψάχνετε για μια διασκεδαστική ιρλανδική παμπ, δεν θα είστε απογοητευμένοι με το Kilkenny's, επίσης στην Cherry Street, και για τα θαλασσινά, η αγορά ψαριών White River βρίσκεται από το 1932 και σερβίρει νόστιμα φρέσκα ψάρια καθημερινά. Αφού το στομάχι σας είναι ωραίο και γεμάτο, συμπληρώστε το με ένα επιδόρπιο από το Cafe της Quennie στην πλατεία Utica.

Για τους λάτρεις της μπύρας σκάφη, η Οκλαχόμα Σίτι έχει πολλά φανταστικά ζυθοποιεία . Παρόλο που βρίσκεστε στην Tulsa, επισκεφτείτε άλλους που είναι πιθανό να σας γνωρίσουν από τις παμπ και τα εστιατόρια. Για παράδειγμα, το Prairie Artisan Ales έχει ένα brewpub στο κέντρο της πόλης όπου οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα αγαπημένα τους από την Prairie και άλλους τοπικούς ζυθοποιούς. Επίσης, κάντε μια περιήγηση στις εγκαταστάσεις της Marshall Brewing Company. Είναι δωρεάν, διαρκεί περίπου 30 λεπτά και περιλαμβάνει δείγματα.

Διαμονή

Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε την ημερήσια εκδρομή Tulsa σας μια απόλυτη απόδραση το Σαββατοκύριακο, έχετε πολλές επιλογές στον τρόπο των καταλυμάτων, όλα από διαμονή με πρωινό έως ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας. Ψάχνετε για τα καλύτερα από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η πόλη; Σκεφτείτε εκείνους που, όπως και ο Skirvin και η Renaissance εδώ στην Οκλαχόμα Σίτι, κέρδισαν τις αξιολογήσεις AAA Four Diamond :