Πού να φάτε καβούρι αυτή την εποχή

Συντροφιά San Franciscans: Η εποχή καβουριών Dungeness είναι σχεδόν πάνω μας! Η 5η Νοεμβρίου είναι η αρχή της σεζόν στη Βόρεια Καλιφόρνια και δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση φέτος, αντίθετα από την τελευταία. Αν και η εμπορική περίοδος καβουριών τρέχει επίσημα μέχρι τις 30 Ιουνίου, τα περισσότερα από τα συνολικά αλιεύματα της σεζόν συνήθως ρυμουλκούνται από τον ωκεανό κατά τους πρώτους δύο μήνες - οπότε η προσφορά φρέσκου Dungeness μειώνεται συνήθως μέχρι το Φεβρουάριο.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε ρωγμές. Εδώ είναι μερικά εστιατόρια του Σαν Φρανσίσκο που είναι dishing Dungeness σε διάφορες μορφές και στυλ.

Anchor Oyster Bar

Γειτονιά: Ο Κάστρο
579 St. Castro St.
Τα θαλασσινά παρασκευάζονται απλά σε αυτό το μικρό και δημοφιλές εστιατόριο Castro. Ολόκληρο, ραγισμένο καβούρι ψητό σε σκόρδο, λευκό κρασί και απόθεμα ή σερβίρεται κρύο με βούτυρο. Ή να πάρετε τα καβούρια σας σε μια τούρτα, ένα κοκτέιλ ή τον Καίσαρα.

Σπίτι καβουριών στην προβλήτα 39

Γειτονιά: Wharf του ψαρά
203 C Pier 39

Ο καβγάς είναι βασιλιάς σε αυτό το εστιατόριο Fisherman's Wharf: είναι σε chowder, cioppino, κέικ, Caesar και Louis, ζυμαρικά alfredo, λαζάνια, λιωμένα σάντουιτς, ομελέτες και enchiladas. Επίσης, έρχεται ολόκληρο, ψημένο και σερβίρεται με βούτυρο σκόρδου. Η μόνη μορφή που δεν έρχεται είναι το επιδόρπιο.

Κιμ Θάν

Γειτονιά: Tenderloin
607 Geary St.

Κατά τη διάρκεια της εποχής Dungeness, θα δείτε ένα ολόκληρο καβούρι σε σχεδόν κάθε τραπέζι αυτού του κινεζικού-βιετναμέζικου εστιατορίου στο Tenderloin.

Ο καβούρι αλάτι και πιπέρι ξεραίνεται. μετά από να χτυπήσει το κρέας καβουριών, μπορεί να βρεθείτε να μαζεύετε τα νόστιμα κομμάτια του τηγανισμένου σκόρδου και του πιπεριού που προσκολλώνται στο κέλυφος και στην πιατέλα. Άλλες παραλλαγές που προσφέρονται: στον ατμό? ανακατεύετε-τηγανισμένο με τζίντζερ και πράσινο κρεμμύδι? και ανακατεύετε-τηγανισμένο με μαύρη σάλτσα φασολιών. Τα ζυμαρικά σκόρδου είναι ένα δημοφιλές συνοδεία.

PPQ Dungeness Island

Γειτονιά: Εσωτερικός Ρίτσμοντ
2332 Clement St.

Ολόκληρο το καβούρι που παρασκευάζεται πέντε διαφορετικούς τρόπους προσφέρεται σε αυτό το Ρίτσμοντ περιοχή Βιετναμέζικο εστιατόριο: ψητό (ψημένο με το σκόρδο και το βούτυρο)? πιπέρι (βαθιά τηγανητά με σκόρδο, αλάτι και πιπέρι). πικάντικο (παρόμοιο με το πιπέρι, με προσθήκη jalapeno και βασιλικού). μεθυσμένος (μαγειρεμένος σε σάλτσα κρασιού) · και κάρυ.

R & G Lounge

Γειτονιά: Chinatown
631 Kearny St.

Το Dungeness, που παρουσιάστηκε σε έναν από τους τηλεοπτικούς τομείς "No Reservations" του αρχιμάγειρα Anthony Bourdain, είναι το πιάτο Dungeness, το οποίο είναι αληθινά πιάτο από αυτό το μακρόχρονο εστιατόριο της Chinatown και δικαίως. Ο καβούριας ψιλοκομμένο, ελαφρώς κακοποιημένος, βαθιά τηγανισμένος και ρίχνοντας με ένα μίγμα αλατιού και πιπεριού.

Swan Oyster Depot

Γειτονιά: Polk Gulch
1517 St. Polk

Αυτό το αιωνόβιο μαγαζί με θαλασσινά και το δείπνο ονομάστηκε Classic Classic της Αμερικής από το Ίδρυμα James Beard. Συμμετοχή στη γραμμή για ένα από τα 18 αντίκα κόπρανα. Πυροβόλησε, κρύο καβούρι έρχεται με άφθονο βούτυρο και ψωμί sourdough. Ή κρατήστε τα δάχτυλά σας καθαρά και παραγγείλετε το καβούρι Louis, ένα τέλειο σύνολο μαρούλι, Dungeness και ζωντανή ντύσιμο.

Tadich Grill

Γειτονιά: Union Square
240 Καλιφόρνια

Το Tadich Grill αποκαλείται "ουσιαστικά ένα εστιατόριο με θαλασσινά", το όνομά του αντέχει.

Χρονολογείται από το 1849, είναι επίσης το παλαιότερο εστιατόριο στην Καλιφόρνια. Ο καβούρι, που σερβίρεται σε λευκά τραπεζομάντιλα με σερβιτόρους με λευκά μανίκια, προσφέρεται σε μορφές κέικ, κοκτέιλ και σαλάτας και χαρακτηρίζεται σε ένα κλασικό cioppino. Άλλα καβούρια που εστιάζουν στα καβούρια περιλαμβάνουν σολομό ελαφριά κρέμα, καβουρντισμένα καβούρια, καβουρδισμένη κατσαρόλα με θαλασσινά και καβουροειδή Dungeness και γαρίδες α la Monza (ψητά σε σάλτσα με βούτυρο με τυρί και ρύζι).

Thanh Long

Γειτονιά: Εξωτερική ηλιοβασίλεμα
4101 Judah St.

Το ψητό καβούρι (ένα ολόκληρο καβούρι μαγειρεμένο με σκόρδο και άλλα μπαχαρικά) και τα νούφαρα σκόρδου είναι η πιο δημοφιλής σειρά σε αυτό το εστιατόριο Sunset. Αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε το καβούρι σας μεθυσμένο (κρασμένο σε κρασί, σακέ και μπράντι και ωριμασμένο με φραγκοστάφυλα και σχοινόπρασο), ταμαρίνδη-καρυκεύματα (μαγειρεμένα με ντομάτες, ταμαρίν και άνηθο) περικάλυμμα).