Το καλοκαιρινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ - Οι κανόνες έχουν αλλάξει

Μια ευκαιρία να πιάσετε την ανατολή σε ένα μαγικότερο μέρος

Οι κανόνες για το καλοκαιρινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ έχουν αλλάξει για το 2016

Όπως αναμενόταν, η Αγγλική Κληρονομιά, οι διευθυντές του Stonehenge, άλλαξαν αρκετούς από τους κανόνες για διανυκτέρευση στο Stonehenge κατά τη διάρκεια του Θερινού ηλιοστασίου.

Το 2016:

  1. Το αλκοόλ απαγορεύεται στο μνημείο και στο πεδίο μνημείων για το άνοιγμα του θερινού ηλιοστάτη.
  2. Ο χώρος στάθμευσης δεν είναι πλέον δωρεάν. Το 2016, θα υπάρχει τέλος στάθμευσης για τα αυτοκίνητα που διανυκτερεύουν για το ηλιοστάσιο. Οι μοτοσυκλέτες θα πληρώσουν 5 λίρες και τα μίνι λεωφορεία £ 50. Αφού προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης τη νύχτα εδώ και χρόνια, η English Heritage προσπαθεί να μειώσει τον αριθμό των αυτοκινήτων που επισκέπτονται την περιοχή, ενθαρρύνοντας την κοινή χρήση αυτοκινήτων ή τη χρήση τοπικών υπηρεσιών λεωφορείων.

Μια μαγική βραδιά παρ 'όλα αυτά

Το Καλοκαιρινό Ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ είναι μια πραγματικά μαγευτική εποχή για να είσαι εκεί. Είναι μια ad hoc γιορτή που συγκεντρώνει τις φυλές της Νέας Εποχής της Αγγλίας (νεο-δρυίδες, νεο-παγανιστές, Wiccans) με συνηθισμένες οικογένειες, ταξιδιώτες και κόμματα.

Το ηλιοστάσιο σήμερα είναι μια ειρηνική και κινούμενη εμπειρία, αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντοτε. Για χρόνια, η αστυνομία Wiltshire πολέμησε μάχες με τους ανθρώπους που τραβήχτηκαν για να δουν την ανατολή του ηλίου στη μακρύτερη μέρα του χρόνου στο Stonehenge . Κάθε χρόνο τα νέα έφεραν τους αριθμούς που συνελήφθησαν.

Το 1985, σε μια περιβόητη εκδήλωση με τίτλο «Η μάχη του Beanfield», η αστυνομία του Wiltshire κατηγορήθηκε από συμμετέχοντες, δημοσιογράφους και άλλους μάρτυρες, για βιαιότητα εναντίον μιας συνοδείας ταξιδιών της New Age που κατευθυνόταν προς την περιοχή. Η εκδήλωση οδήγησε σε δικαστικές ενέργειες εναντίον της αστυνομίας, οι οποίες συνεχίστηκαν για χρόνια.

Επιτέλους οι αρχές είδαν το φως

Σε πιο πρόσφατες στιγμές, όλοι έχουν δει νόημα.

Για πολλούς η ώθηση να φθάσει στο Stonehenge εγκαίρως για το Ηλιοστάσιο είναι λίγο σαν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν τραβηχτεί στον παράξενο βράχο στις στενές συναντήσεις του τρίτου είδους. Είναι παρόμοια με μια πνευματική εμπειρία. Όποιος είδε το πλήθος να σιωπά καθώς ο ουρανός αρχίζει να φωτίζει μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Η αγγλική κληρονομιά , η οποία διαχειρίζεται το Stonehenge, έχει θεσπίσει ένα σύνολο βασικών κανόνων και τώρα επιτρέπει στους επισκέπτες να περάσουν όλη τη νύχτα - Από την δύση του ηλίου έως τον ήλιο. Σε αντίθεση με την άγρια ​​και wooly δεκαετία του 1980, η ατμόσφαιρα είναι ειρηνική και ευτυχισμένη. Υπάρχει συνήθως αυτοπεποίθηση μουσική, μοιράζονται πικνίκ και τα παρόμοια και αν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο για το καλοκαιρινό ηλιοστάσιο είναι ένας υπέροχος τρόπος να δείτε το Stonehenge.

Πληροφορίες σχετικά με το θέμα της κληρονομιάς της αγγλικής κληρονομιάς για τους κανόνες της διαχειριζόμενης πρόσβασης για το ηλιοστάσιο, κοντά στην ημερομηνία. Δεν αλλάζουν συνήθως από χρόνο σε χρόνο, αλλά υπάρχουν μερικές νέες συνθήκες το 2016. Διαβάστε τις "Προϋποθέσεις Εισόδου" προτού ξεκινήσετε τον εορτασμό.

Το καλοκαιρινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ 2016

Μήπως χάσατε το ηλιοστάσιο;

Εάν ταξιδεύετε με μια ομάδα, μπορεί να μπορείτε να κλείσετε μια ιδιωτική επίσκεψη έξω από το Στάνχενγκε με άδεια να βγείτε μέσα στις πέτρες του εσωτερικού κύκλου. Μάθετε πώς να γνωρίσετε αυτό το σπάνιο προνόμιο.