Πλοήγηση στις αγορές αγροτών του Κεντρικού Αρκάνσας

Όλες οι τοπικές αγροτικές αγορές είναι ανοικτές και έτοιμες για ψώνια. Η αγορά κάθε αγρότη έχει το δικό του στυλ. Δείτε πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλα αυτά.

Αν ψάχνετε για τοπικά καλλιεργημένα τρόφιμα, το Υπουργείο Γεωργίας του Αρκάνσας έχει θεσπίσει ένα πρόγραμμα "Arkansas Grown", το οποίο προμηθεύει πινακίδες και λίστες για τοπικά καλλιεργούμενα προϊόντα. Αν δείτε το σύμβολο "Arkansas Grown", το προϊόν καλλιεργήθηκε στο Αρκάνσας.

Εάν δεν θέλετε να ρωτήσετε ή να διαβάσετε πινακίδες, αρκετοί κεντρικοί αγρότες του Αρκάνσας πωλούν μόνο προϊόντα του Αρκάνσας.

Η Αγορά Αγροτών Αγοράς ποταμών (Τρίτη και Σάββατο):

Η Αγορά Αγροτών Αγοράς ποταμών είναι ίσως η πιο δημοφιλής αγορά αγροτών. Εκτός από τα τοπικά προϊόντα, έχουν μεσιτελήσει προϊόντα, είδη τέχνης και χειροτεχνίας προς πώληση και κάποια παρασκευασμένα τρόφιμα.

Η πλοήγηση στο προϊόν σε αυτήν την αγορά μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Συνήθως, οι πωλητές είναι αρκετά ειλικρινείς για το πού προέρχεται το προϊόν τους, αλλά αυτή είναι μια δημόσια αγορά. Οι αγρότες που καλλιεργούσαν δικά τους αγαθά μπορούν να έρθουν και να πουλήσουν τα εμπορεύματά τους, αλλά οι μεσίτες τροφίμων που αγοράζουν προϊόντα από παντού, συμπεριλαμβανομένων των κρατικών και των κρατικών εκμεταλλεύσεων, πωλούν επίσης εκεί. Οι μεσίτες είναι συνήθως ειλικρινείς όταν ρωτάτε, αλλά πρέπει να ρωτήσετε. Οι τοπικές γεωργικές εκμεταλλεύσεις εμφανίζουν τις πινακίδες Arkansas Grown, αλλά μερικές φορές οι μεσίτες μεταφέρουν προϊόντα από το κράτος και από το κράτος. Ποτέ δεν έχω παρατηρήσει ότι ένα σημάδι του Αρκάνσας είναι απατηλό, αλλά αν έχει σημασία για εσάς, ρωτήστε τον πωλητή.

Εάν δεν το γνωρίζουν, τότε πιθανότατα δεν είναι τοπικό.

Επειδή πρόκειται για μια δημόσια αγορά, αυτή η αγορά έχει συνήθως την ευρύτερη ποικιλία προϊόντων. Μπορείτε να βγείτε από τα στοιχεία της σεζόν εδώ, μαζί με τα στοιχεία της σεζόν.

Αυτή η αγορά βρίσκεται σε δύο εξωτερικά υπαίθρια περίπτερα με θέα στο πάρκο Riverfront και τον ποταμό Αρκάνσας στο χώρο πίσω από τον ποταμό Market, που χτίστηκε στην οδό Clinton 400.

Το River Market Farmers Market είναι ανοιχτό κάθε Σάββατο και Τρίτη από Μάιο έως Σεπτέμβριο από τις 7 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Μπορείτε να σταθμεύσετε σε οποιοδήποτε από τα πάρκινγκ του River River, αλλά υπάρχει συνήθως ένα τέλος στάθμευσης.

Αγορά αγροτών Bernice Gardens (Κυριακές)

Η αγορά αγροτών Bernice Gardens Gardens δεν είναι τόσο μακριά από την αγορά του ποταμού και προσφέρει 100% τοπικά, διατηρημένα αυξημένα προϊόντα. Επίσης, τείνουν να βρίσκουν εκεί περισσότερα μη τοπικά παραγόμενα προϊόντα, συγκεκριμένα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα κρέατα. Υπάρχουν συχνά μουσικοί και παρασκευασμένα τρόφιμα διαθέσιμα για αγορά. Αυτή η αγορά έχει το συναίσθημα του South Main: είναι μοντέρνο και τοπικό. Αρκετά όλοι οι πωλητές εδώ είναι αγρότες ή εργάζονται άμεσα με τους αγρότες. Καλούν να σας πω τίποτα για το προϊόν και για το πού και πώς καλλιεργείται.

Το πρόβλημα, ή συν πλευράς, μιας ολόκληρης τοπικής αγοράς είναι ότι παίρνετε μόνο ό, τι είναι φρέσκο ​​και σε εποχή στο Αρκάνσας. Η επιλογή εδώ είναι συχνά μικρότερη από την αγορά των μεγάλων γεωργών. Ωστόσο, τα προϊόντα είναι πάντα πιο γευστικά, φρέσκα και υγιεινά κατά τη διάρκεια της σεζόν, οπότε η μάθηση να τρώτε την εποχή είναι καλό. Προσπαθώ να αγοράσω ένα πράγμα ή δύο που δεν έχω φάει ποτέ πριν από κάθε ταξίδι. Συχνά οι πωλητές μπορούν ακόμη και να σας πουν τέλειους τρόπους να το προετοιμάσετε.

Η αγορά του Bernice Garden βρίσκεται στην περιοχή 1401 S.

Main St.

Ο κήπος Bernice είναι ανοιχτός τις Κυριακές από τα μέσα Απριλίου μέχρι το Σεπτέμβριο από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Argenta Πιστοποιημένη αγορά αγροτών του Αρκάνσας

Η τελευταία μεγάλη αγορά στο Κεντρικό Αρκάνσας, η αγορά Argenta Certified Farmers Arkansas απαιτεί το 100% των προϊόντων που πωλούνται στην αγορά να καλλιεργούνται ή να παράγονται στο Αρκάνσας. Συνήθως έχουν τοπικά παραγόμενο κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα. Η ατμόσφαιρα είναι συνήθως γεμάτη με ζωντανή μουσική και τοπικούς καλλιτέχνες.

Η Argenta Farmers Market είναι επίσης μικρότερη από την αγορά του ποταμού, επειδή έχετε μόνο φρέσκα, εποχιακά προϊόντα. Ωστόσο, όλα εδώ είναι πιστοποιημένα Αρκάνσας καλλιεργούνται, έτσι δεν χρειάζεται να ρωτήσετε πριν αγοράσετε.

Το Argenta Certified Farmers Market βρίσκεται στην 5η και 6η Main Street στην ιστορική γειτονιά Argenta στο North Little Rock.

Η Αγροτική Αγορά του Argenta Certified Farmers είναι ανοιχτή τα Σάββατα από τις 7 το πρωί έως το μεσημέρι από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο.

Οι Μικρότερες Αγορές:

Υπάρχουν πολλές μικρές αγορές πάρκινγκ γύρω από την πόλη που κάνουν εύκολη την παραλαβή τοπικά καλλιεργούμενων προϊόντων. Οι περισσότερες από αυτές τις αγορές διαθέτουν τοπικούς αγρότες του Αρκάνσας, αλλά είναι πάντα καλύτερο να ρωτήσετε αν θέλετε να κάνετε τώρα.

Dogtown Farmers Market (Σάββατο): Αυτό είναι το νεότερο στη σκηνή. Είναι ανοιχτά τα Σάββατα από τις 7 το πρωί έως το μεσημέρι και βρίσκονται στην 410 Main Street στο North Little Rock. Φαίνεται ότι θα είναι ένα υπέροχο μέρος. Ανοίξτε τα τέλη Απριλίου έως το Σεπτέμβριο

Westover Hills (Τρίτη): Πρόκειται για μια μικρή αγορά με περίπου δώδεκα πωλητές στο χώρο στάθμευσης της εκκλησίας του Westover Hills Presbyterian Church στην οδό 6400 Kavanaugh. Έχει εξαιρετικές ώρες για τους ανθρώπους που εργάζονται τα Σαββατοκύριακα. Ανοιχτά την Τρίτη από τις 4 έως τις 7 μ.μ.

Hillcrest (Σάββατο, έτος): Αυτή είναι η μόνη αγορά που είναι ανοιχτή όλο το χρόνο. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε φορτηγά τροφίμων. Ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως το μεσημέρι το Σάββατο Υπάρχουν συνήθως περίπου 15-20 πωλητές. Βρίσκεται στην εκκλησία Baptist Pulaski Heights (2200 Kavanaugh Blvd.).