Τι είναι η Ανατολική Ευρώπη όπως το χειμώνα;

Σκέφτεστε να ταξιδεύετε στην Ανατολική Ευρώπη κατά τους χειμερινούς μήνες; Χρειάζεστε κάποια ενθάρρυνση για να το κάνετε; Το χειμερινό ταξίδι στην Ανατολική Ευρώπη μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστικό και συναρπαστικό με οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου.

Ταξιδιωτικές προετοιμασίες

Δεν μπορείτε να γεμίσετε μερικά σαγιονάρες στο σακίδιο σας και να πετάξετε στην επόμενη πτήση στην Πράγα. Θα πρέπει, στην πραγματικότητα, να κάνετε κάποιο προσεκτικό σχεδιασμό προτού ταξιδέψετε στην Ανατολική Ευρώπη κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Σκεφτείτε τι θα πάρετε για να σας προστατέψω από το κρύο , τι θα κάνετε σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης πτήσης και ποια ξενοδοχεία θα σας βάλουν σε καλή θέση για να πιάσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς όταν προτιμάτε να μην περπατήσετε.

Απολαμβάνοντας τον εαυτό σας

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να ταξιδέψετε στην Ανατολική Ευρώπη κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ίσως το πιο σημαντικό, εξοικονόμηση κόστους. Ωστόσο, λιγότερο ακριβό αεροπορικό εισιτήριο δεν σημαίνει ότι το ταξίδι σας θα είναι λιγότερο πολύτιμο. Ακολουθήστε το προβάδισμα των ντόπιων και απολαύστε τη νυχτερινή ζωή, τις τέχνες του θεάματος, τα πανέμορφα χειμωνιάτικα τοπία και τις εορταστικές εκδηλώσεις. Τα παγοδρόμια παγοδρομιών εγκαθίστανται σε ιστορικά κέντρα και ζεστό ζυμωμένο κρασί γεμίζει τον αέρα με τη μυρωδιά των μπαχαρικών. Τα εστιατόρια στην ανατολική Ευρώπη γίνονται όλο και πιο γοητευτικά για τις ζεστές ατμόσφαιρες και τις πλούσιες κουζίνες: σκεφτείτε να γεμίζετε σούπες, ντομάτες γεμιστές με κρέας και μακρόστενα, στρωματοποιημένα αρτοσκευάσματα. Θα θελήσετε επίσης να εξερευνήσετε τα τοπικά καφέ και τα ζεστά ροφήματα, όπως αυτά στην Πράγα .

Ειδικές περιπτώσεις

Εάν σχεδιάζετε να επωφεληθείτε από τις χειμερινές και γιορτές διακοπών, θα θελήσετε να προγραμματίσετε μπροστά. Τόσο τα πολιτιστικά όσο και τα φεστιβάλ καλλιτεχνικών έργων αφθονούν. Για κάτι ιδιαίτερο, γιορτάστε τα Χριστούγεννα, το Νέο Έτος ή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα παλάτι ή ξενοδοχείο κάστρο ή γιορτάστε το τέλος του χειμώνα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Maslenitsa της Μόσχας .

Αλλά βιβλίο εκ των προτέρων - αυτοί οι χώροι είναι εξαιρετικά δημοφιλείς.

Χριστουγεννιάτικες αγορές

Οι χριστουγεννιάτικες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης , οι οποίες ξεκινούν από τις αρχές Δεκεμβρίου και τελειώνουν στις αρχές Ιανουαρίου, είναι αρκετοί λόγοι για να χαλαρώσουν το κρύο και να επισκεφθούν την περιοχή κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε δώρα, σουβενίρ, διακοσμητικά, χειροτεχνήματα και παραδοσιακά τρόφιμα για την εποχή και να περιηγηθείτε σε ένα περιβάλλον φωτισμένο με πολύχρωμα φώτα και φρέσκο ​​με το άρωμα του πεύκου από τα δέντρα διακοπών και τις έλατες στάβλος.

Η επίσκεψη στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης το χειμώνα είναι εγγυημένη για μια αξέχαστη εμπειρία, ιδιαίτερα εάν είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας εκεί.