Οδηγός για το North County San Diego

Τι να δείτε, να φτιάξετε, να φάτε και να πίνετε στο πιο ανεξερεύνητο North County του Σαν Ντιέγκο

Οι περισσότεροι άνθρωποι που επισκέπτονται το Σαν Ντιέγκο τείνουν να παραμένουν στην πραγματική πόλη του Σαν Ντιέγκο και να παραμελούν τα προάστιά τους. Ενώ τα προάστια συνήθως δεν είναι κάτι το τρομερά συναρπαστικό σε διακοπές, το San Diego County είναι το σπίτι μερικά αρκετά εντυπωσιακά χάρη στην πανέμορφη ακτή του Ειρηνικού και πολλά από αυτά τα προάστια βρίσκονται στην περιοχή που αναφέρεται ως North County που βρίσκεται βόρεια των συνόρων της πόλης του Σαν Ντιέγκο.

Οι επισκέπτες με τα παιδιά μπορεί να πάρουν μια γεύση από το North County όταν κάνουν μια εκδρομή μέχρι την Carlsbad για να επισκεφτούν Legoland, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα να δει κανείς στο North County San Diego από αυτά τα διάσημα δομικά στοιχεία. Εδώ γιατί δεν θέλετε να χάσετε σε αυτή την περιοχή του νομού Σαν Ντιέγκο για την επόμενη επίσκεψή σας στην αμερικανική Finest City.

Η Γεωγραφία της Βόρειας Κομητείας

Πρώτον, πού ακριβώς είναι το North County San Diego; Το North County εκτείνεται παραλιακά από τη μικροσκοπική πόλη Tony του Del Mar μέχρι το πιο τεράστιο Oceanside, που προσελκύει τις αγαπημένες παραλιακές πόλεις της παραλίας Solana, Cardiff, Encinitas και Carlsbad στα σύνορά της. Το North County στη συνέχεια εξαπλώνεται στα ανατολικά έως τα κατοικημένα Vista και San Marcos και την ευρύτερη πόλη του Escondido.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της παράκτιας κομητείας North και της ενδοχώρας North County. Αν και είναι μόνο περίπου είκοσι μίλια από την ακτογραμμή στο κέντρο του Escondido, όλα αλλάζουν από την εμφάνιση στη θερμοκρασία.

Η ενδοχώρα της Βορείου Κομητείας μετατρέπεται γρήγορα από τη ζωή της πόλης σε αγροτική γη όταν φτάσετε στα σύνορά της. Το Βόρειο Escondido έχει κυλιόμενους λόφους, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν αναπτυχθεί, εκτός από μερικά σποραδικά σπίτια καθώς και ένα διάσημο θέρετρο και πρέπει να δούμε την έλξη των ζώων (την οποία θα φτάσω αργότερα). Είναι επίσης πολύ πιο καυτό στο Escondido και το μεγαλύτερο μέρος του San Marcos αφού δεν έχετε τα παράκτια αεράκια.

Στην ανατολή, όταν φτάσετε ανατολικά από τον αυτοκινητόδρομο I-5 (ο κύριος δρόμος Βορρά-Νότου στη Βόρεια Κομητεία), παίρνετε πολύ περισσότερη ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια των μηνών που η θαλάσσια στρώση είναι βαριά πάνω από την ακτή.

Κάθε παραλία πόλη (στην πραγματικότητα πόλη) έχει το δικό της μικρό κέντρο της περιοχής.

Oceanside: Η περιοχή του Oceanside στο κέντρο της πόλης έχει αναβαθμιστεί την τελευταία δεκαετία και τώρα διαθέτει μοντέρνα μπαρ και εστιατόρια, κινηματογράφο και αρκετές ζυθοποιίες και τοπικά μπαρ μπύρας για να εγγυηθούν τις περιηγήσεις με μπύρα.

Carlsbad: Η περιοχή στο κέντρο της πόλης Carlsbad, που ονομάζεται Carlsbad Village, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ κρασιού και καφέ. Έχει ακόμη ζευγάρι μέρη για να χορέψει σε μια Παρασκευή ή το βράδυ του Σαββάτου.

Encinitas: Chill και χαλαρή, αλλά με τα στοιχεία του hipster και της πολυτέλειας που ρίχνεται in. Θα βρείτε μοντέρνα μπαρ αναμειγνύονται με αληθινά μπαρ βουτιά και surfer-εμπνευσμένα καφενεία δίπλα σε γκουρμέ εστιατόρια.

Κάρντιφ: Ο Encinitas έχει ένα surfer vibe, αλλά είναι η μικρή κοινότητα της νότιας Encinitas που ονομάζεται Κάρντιφ, η οποία είναι η πραγματική πόλη surf. Το Κάρντιφ έχει τη δική του ταυτότητα, πολλοί ντόπιοι του Σαν Ντιέγκο δεν συνειδητοποιούν καν την πραγματικότητα του Encinitas. Εδώ θα βρείτε το Pipes Café, την Παραθαλάσσια Αγορά, την Παταγονία και πολλά άλλα μικρά καταστήματα που φαίνονται εστιασμένα στην κοινότητα και φέρνουν το εξωτερικό.

Παραλία Solana: Θα βρείτε ζυθοποιία στο μπαρ Solana Beach στο κέντρο της Solana Beach, το οποίο σας προσφέρει ένα ωραίο μέρος για να σταματήσετε για ένα διάλειμμα μετά από τις αγορές σας κατά μήκος της λεωφόρου Cedros, μια περιοχή σχεδιασμού που διαθέτει ποικιλία ανεξάρτητων καταστημάτων που εστιάζουν στο εσωτερικό το σχεδιασμό, τις βιοτεχνίες και τα κοσμήματα.

Del Mar: Υπάρχει μια αίσθηση υψηλού επιπέδου σε αυτή την υπέροχη παραλιακή πόλη που διαθέτει πολυτελή εστιατόρια και καταστήματα, καθώς και πανέμορφη θέα στον ωκεανό. Προσπαθήστε να μην ζηλεύετε πολύ από τα μεγα-αρχοντικά που καλύπτουν την ακτογραμμή.

Είναι δύσκολο να πάει στραβά με οποιαδήποτε από τις παραλίες δίπλα σε αυτές τις παραλιακές πόλεις, αλλά μερικές που ξεχωρίζουν είναι:

Βόρεια παραλία (που ονομάζεται επίσης παραλία σκυλιών): Βρίσκεται στο βόρειο Del Mar, αυτό είναι το μέρος για να κατευθυνθείτε για το off-leash διασκέδαση με το σκυλί σας, αν και τα σκυλιά πρέπει να είναι λυγισμένα κατά τη διάρκεια των πολυάσχολη καλοκαιρινών μηνών. Δυτικό άκρο της 29ης οδού

Tide Beach Park: Αυτή η παραλία παίρνει μια σειρά από σκάλες για να κατεβείτε και είναι φωλιασμένη ανάμεσα στους παραθαλάσσιους βράχους της παραλίας Solana, δίνοντας της μια λίγο πιο απομονωμένη αίσθηση. Δεν είναι συνήθως τόσο γεμάτο από άλλες παραλίες στο North County. 302 Solana Vista Drive

Moonlight Beach: Ευρύχωρη, αμμώδης παραλία στο Encinitas με παιδική χαρά, φωλιά πυρκαγιάς και μεγάλο χώρο ντους / μπάνιου. Μεγάλη παραλία για οικογένειες. 400 B Street

Tamarack: Μεγάλο σημείο σερφ (εφ 'όσον δεν είσαι αρχάριος) στο Carlsbad. Ακριβώς δυτικά από το σταυροδρόμι στη λεωφόρο Carlsbad και τη λεωφόρο Tamarack

Παραλία Oceanside: Η προβλήτα εδώ είναι διασκεδαστική για ψάρεμα ή μια γραφική βόλτα μέχρι το τέλος. 301 Ν. Το σκέλος

Εσωτερική γοητεία της πόλης

Ενώ οι παραλίες είναι μεγάλες, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πόλεις της ενδοχώρας δεν έχουν τη δική τους ιδιαίτερη γοητεία. Θα βρείτε αγροτικές τσέπες της ζωής που ακόμα μπαίνουν στο Escondido και στο San Marcos, ενώ το Vista διαθέτει ένα ιστορικό κέντρο στο κέντρο, το οποίο είναι γοητευτικό για να περπατήσει και να φιλοξενεί εκλεκτικά μπαρ και εστιατόρια. Το Escondido είναι επίσης το σπίτι σε ένα πολυσύχναστο κέντρο με επιχειρήσεις, κτίρια γραφείων και ένα μεγάλο κινηματογραφικό θέατρο.

Τα ζυθοποιεία και τα οινοποιεία της κομητείας του Βόρειου Σαν Ντιέγκο

Η περιφέρεια του Σαν Ντιέγκο φιλοξενεί πάνω από εκατό τοπικά ζυθοποιεία και πολλοί επισκέπτες δεν αντιλαμβάνονται ότι επεκτείνονται πολύ πέρα ​​από τα όρια της πόλης του Σαν Ντιέγκο. Στην πραγματικότητα, ο παππούς των ζυθοποιών του Σαν Ντιέγκο, Stone Brewing Company, έχει την έδρα της στο Escondido μαζί με έναν τεράστιο κήπο μπύρας γεμάτο με δέντρα, χώρους με καθίσματα πικνίκ, λιμνούλες koi και πολλά άλλα, καθώς και ένα εστιατόριο στο τραπέζι. Η Stone διαθέτει επίσης αίθουσα γευσιγνωσίας στο Oceanside.

Άλλα μεγάλα ζυθοποιεία που επισκέπτονται το North County είναι το Stumblefoot, που βρίσκεται σε αποθήκη που βρίσκεται στο Carlsbad. Μητέρα Γη Brew Company στο κέντρο της Vista που έχει ένα δροσερό γκαράζ αίσθηση σε αυτό? και Πολιτιστική Εταιρεία Ζυθοποιίας με αίθουσα γευσιγνωσίας ισχίων στην παραλία Solana.

Το Σαν Ντιέγκο δεν είναι μόνο για την μπύρα, όμως. Escondido σύνορα Temecula, η οποία είναι μια μεγάλη αμπελουργική περιοχή στην Καλιφόρνια. Αν και το Temecula είναι τεχνικά στην κομητεία του Riverside, οι τρόποι παραγωγής του κρασιού αυτού του είδους στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο και μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα τοπικά οινοποιεία του Witchcreek Winery στο κέντρο της πόλης Carlsbad και τα γραφικά Cordiano Winery ή Orfila Vineyards and Winery στο Escondido για μερικές εκδρομές γευσιγνωσίας.

Διασκέδαση για οικογένειες στη Βόρεια Κομητεία του Σαν Ντιέγκο

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να κάνουν οι οικογένειες στο North County San Diego είναι να κατευθυνθούν σε όλη τη διαδρομή προς την ανατολική άκρη και να πάνε στο πάρκο Safari του Zoo του Σαν Ντιέγκο. Λοιπόν, αν έχω ήδη πάει στον πραγματικό ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, γιατί πρέπει να περάσω μέχρι το ζωολογικό πάρκο Σαν Ντιέγκο Safari Park; Μπορεί να σκέφτεστε. Η γρήγορη απάντηση είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικές. Εδώ γιατί. Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο Safari Park έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει το φυσικό οικοσύστημα του ζώου και επιτρέπει πολλαπλά είδη να περιφέρονται σε αγέλες μαζί στην ίδια γη. Μπορείτε να πάρετε ένα τρένο πάνω από απέραντες εκτάσεις καμηλοπάρδαλης και λιονταριών και άλλων ζώων ή να πάρετε ακόμα πιο κοντά και προσωπικά λαμβάνοντας ένα φορτηγό σαφάρι από τσίτα, ρινόκερους, γορίλες και πολλά άλλα.

Και τότε, υπάρχει η προαναφερθείσα Legoland για τις οικογένειες. Είναι διασκεδαστικό, είναι δροσερό - αν σας αρέσει ο Legos, θα σας αρέσει το Legoland. Υπάρχει επίσης ένα αναζωογονητικό πάρκο για τις ζεστές μέρες.

Μιλώντας για τις ζεστές μέρες, μπορείτε επίσης να κατευθυνθείτε στο Wave Waterpark στο Vista για κάποια διασκέδαση γεμάτη νεροτσουλήθρες.

Νυχτερινή ζωή στο North County

North County είναι πιο υπνοδωμάτιο, όταν πρόκειται για νυχτερινή ζωή από το Gaslamp Quarter ή πάρτι πόλεις PB και Mission Beach κάτω στο Σαν Ντιέγκο. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε μια διασκεδαστική νύχτα έξω στις περισσότερες πόλεις της Βόρειας Κομητείας και μάλιστα κάνουν κάποια bar hopping αν είστε τόσο διατεθειμένοι. Σας συνιστώ να κολλήσετε στις βόρειες παραλιακές πόλεις Carlsbad και Encinitas για μια αξέχαστη βραδιά στην πόλη.

Carlsbad Καλύτερα στοιχήματα για νυχτερινή ζωή: Το Carlsbad Village Drive και η Grand Street στο Carlsbad Village φιλοξενούν πολλά μπαρ. Το Alley έχει ζωντανή μουσική τις νύχτες του Σαββατοκύριακου ενώ το Boar Cross'n παίρνει ανθρώπους που χορεύουν με DJ. Ο O'Sullivans έχει ένα συναρπαστικό vibe και ζωντανή μουσική, καθώς και παραδοσιακή ιρλανδική μουσική μερικές νύχτες. Το Carlsbad έχει μερικές καλές μπάρες κατάδυσης, ιδιαίτερα το Pub Village, το οποίο είναι αμυδρή και στενό και έχει ποτά ειδικά όταν το τρένο περνάει. Το Paon και το Relm είναι καλές επιλογές για κρασιά, ενώ η Compass έχει μια ζωντανή ατμόσφαιρα αργά τη νύχτα με μια ποικιλία από μπύρες βιοτεχνίας στη βρύση και ένα μενού κοκτέιλ μουλάρι.

Encinitas Καλύτερα στοιχήματα για νυχτερινή ζωή: Stick στο κέντρο της πόλης κατά μήκος της εθνικής οδού 101. 1 ο Street Bar έχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα και τραπέζια μπιλιάρδου. Το Beachside Bar and Grill και το D Street Bar και Grill έχουν μια καλή επιλογή μπύρας και νόστιμη κουζίνα. Το Saloon έχει ένα μπαρ κατάδυσης που αισθάνεται ότι γρήγορα μετατρέπεται σε μια ατμόσφαιρα κλαμπ με χτυπήματα χορού μόλις ο ήλιος πέσει κάτω τις νύχτες του Σαββατοκύριακου.

Άλλα Καλύτερα Στοιχήματα για Διασκέδαση στη Βόρεια Κομητεία: Μπαρ στο κάτω επίπεδο του En Fuego στο Del Mar, το οποίο είναι ως επί το πλείστον σε εξωτερικούς χώρους και έχει τροπική αίσθηση σε αυτό. το Kraken στο Κάρντιφ, το οποίο είναι ένα μπαρ κατάδυσης με τραπέζια μπιλιάρδου στην παραλία. Κάρντιφ Beach Bar @ Tower 13 σπορ μπαρ με μια σούπερ στρίψιμο στο Κάρντιφ? Cow Bar Shed και Grill για καραόκε στο San Marcos. και Barrel Republic στο Oceanside, όπου μπορείτε να ρίξετε τις γευστικές σας γεύσεις από μπίρα βιοτεχνίας.

Πού να φάτε στο North County San Diego

Διαβάστε προηγούμενες κριτικές Έχω γράψει μερικά από τα αγαπημένα μου εστιατόρια στο North County:

Αγορά: Πολυτελές εστιατόριο στο Del Mar με μενού που αλλάζει καθημερινά.

Δυτική Στενά και Θαλασσινά και Bistro West: Αδελφικά εστιατόρια στο νότιο Carlsbad που ειδικεύονται σε τοπικά, φρέσκα υλικά.

Εστιατόριο Paon: Εστιατόριο εμπνευσμένο από γαλλικά εστιατόρια με παρακείμενο wine bar και κατάστημα στο Carlsbad.

Υψηλή κατοικία: Gourmet μακαρόνια και τυρί συν προσαρμόσιμη πίτσα και τυρί στη σχάρα Restaurant Row στο San Marcos.

Η Πυξίδα: Hip gastropub στο Carlsbad.

Yellow Deli: Απίστευτα νόστιμα σάντουιτς και σούπες σερβίρονται σε ένα γοητευτικό περιβάλλον στο Vista που ανήκει και λειτουργεί από μια τοπική κοινότητα.

Ali Baba: κουζίνα της Μέσης Ανατολής με τεράστιες μερίδες οικογενειακού στιλ στο Escondido.

Tip Top Κρέας: Κρεοπωλείο με ένα εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου που είναι εκπληκτικά προσιτή, ενώ διαμένουν σε υψηλή ποιότητα και γευσιγνωσία.

URBN Coal Πυροσβεστική Πίτσα: Hip εστιατόριο που ειδικεύεται σε πιάτα τεχνίτη σε Vista.

Encinitas Sushi Lounge: Οικογενειακό περιβάλλον με νόστιμο σούσι στην ανατολική Encinitas.

Green Tavern και Μουσείο Δράκου: Αμερικανική κουζίνα με ιστορική στρίψιμο, δίπλα σε μουσείο με επίκεντρο την αποικιακή Αμερική.

Το Taco Shop της Juanita: Αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα και νόστιμο carne asada σε μια τοποθεσία χωρίς φρουτάκια στο Encinitas.

Bellows Restaurant: Μοντέρνο gastropub στο San Marcos.

Άλλα καλά εστιατόρια στο North County περιλαμβάνουν το Solace και το Moonlight Lounge στο Encinitas, το high-end Mille Fleurs στην ραγισμένη κοινότητα του Rancho Santa Fe, ανατολικά του Del Mar, το Land and Water Company στο Carlsbad και το Pipes στο Κάρντιφ για πρωινό burritos. Το τοπικό εστιατόριο Cohn Group έχει επίσης πολλά εστιατόρια του North County, όπως το 333 Pacific που σερβίρει θαλασσινά στο Oceanside και το μοναδικό Vintana Wine + Dine που βρίσκεται πάνω από μια αντιπροσωπεία της Lexus στο Escondido. Το εμπορικό κέντρο Carlsbad Premium Outlets φιλοξενεί επίσης πολλά εστιατόρια.

Από το φαγητό στην οικογενειακή διασκέδαση και τις πανέμορφες παραλίες και το τοπίο, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στο North County San Diego. Έχετε υπόψη σας για το επόμενο ταξίδι σας στο Σαν Ντιέγκο και κατεβείτε από το ξετυλιγμένο τουριστικό μονοπάτι της πόλης.