Ανατολική ακτή της Βιρτζίνια: οδηγός επισκεπτών

Η ανατολική ακτή της Βιρτζίνια είναι μια χερσόνησος 70 μίλια μακριά από την ακτή της Βιρτζίνια, που περιβάλλεται από τα νερά του κόλπου Chesapeake και του Ατλαντικού Ωκεανού. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της υπαίθριας ομορφιάς και τους ταξιδιώτες με γαστρονομικές γεύσεις, με τα πιο γνωστά αξιοθέατα - τα αδελφοποιημένα νησιά Assateague και Chincoteague. Το Eastern Shore διαθέτει γοητευτικά B & B, παρθένες παραλίες, μίλια μονοπατιών πεζοπορίας, φρέσκα θαλασσινά, νησιά φραγμού και γραφικές μικρές πόλεις.

Οι παραθαλάσσιες προορισμοί της Βιρτζίνιας προσφέρουν διασκέδαση και περιπέτεια για όλες τις ηλικίες.

Μοναδικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στην περιοχή VA Eastern Shore

Δείτε το Wild Ponies - Παγκόσμια διάσημη για τα άγρια ​​πόνυ του, το Chincoteague National Wildlife Refuge είναι ένα μοναδικό και όμορφο μέρος για να επισκεφτείτε. Οι περισσότεροι επισκέπτες μπορούν να δουν τα άγρια ​​πόνυ στα έλη κατά μήκος του Beach Road και από την πλατφόρμα παρατήρησης στο Woodland Trail. Για μια κοντινή προβολή των πόνι, μπορείτε επίσης να κουπί ένα καγιάκ ή να πάρετε μια καθοδηγούμενη κρουαζιέρα με βάρκα.

Εξερευνήστε το νησί Ταγγέρη - Το νησί Ταγγέρη αναφέρεται συχνά ως η «καβουρδισμένη πρωτεύουσα του κόσμου» και είναι γνωστή για τις κρουαζιέρες του, την καγιάκ, το καγιάκ, το ψάρεμα, την παρατήρηση πουλιών, τα καβούρια και τις περιπλανώμενες εκδρομές. Το μικρό νησί είναι αρκετά απομονωμένο και χαλαρό. Εξερευνήστε την Ταγγέρη και μάθετε για τη βιομηχανία και τη ζωή στον κόλπο Chesapeake.

Hang Gliding - Πάρτε ένα εισαγωγικό αεροπορικό μάθημα διδασκαλίας από το Eastern Shore Hang Gliding Center και πετάξτε σαν ένα πουλί, γλιστρώντας πάνω σε αμπελώνες, αγροκτήματα και πλωτές οδούς της Ανατολικής ακτής της Βιρτζίνια.

Εσείς και ο εκπαιδευτής σας ρυμουλκείτε σε 2.000 πόδια από ένα αθλητικό ελαφρύ αεροπλάνο και στη συνέχεια αφήστε τον για να απολαύσετε τη βόλτα και το θεαματικό σκηνικό. Δεν απαιτείται εμπειρία.

Καγιάκ σε μια οινοποιία - Αν και υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να καγιάκ κατά μήκος της Ανατολικής ακτής της Βιρτζίνια, η πιο μοναδική εκδρομή είναι η διαδρομή του καγιάκ που διοργανώνεται από τις Νοτιοανατολικές αποστολές.

Το ταξίδι ξεκινά από το Wharf Workman's Wharf στο Bayford, VA, ενώ οι συμμετέχοντες κουδουνίζουν κατά μήκος του όμορφου κολπίσκου Nassawaddox στους υπέροχους χώρους των αμπελώνων Chatham για να δοκιμάσουν ένα κρασί και να μάθουν για τα μυστικά της οινοποιίας.

Ταξιδεύοντας σε όλη τη σήραγγα της γέφυρας του κόλπου Chesapeake - που ονομάζεται "ένα από τα επτά τεχνικά θαύματα του σύγχρονου κόσμου", διασχίζοντας το Chesapeake Bay Bridge Tunnel είναι μια μοναδική εμπειρία. Η τετράπλευρη διασταύρωση με διόδια 20 χιλιομέτρων για οδική κυκλοφορία παρέχει άμεση πρόσβαση από τη νοτιοανατολική Βιρτζίνια στη χερσόνησο Delmarva. Πάρτε το χρόνο σας και απολαύστε την εκπληκτική θέα. Σταματήστε στο Chesapeake Grill και τα πρωτότυπα Virginia για ένα γρήγορο γεύμα ή σνακ, για να αγοράσετε μερικά τοπικά είδη δώρων ή να πάτε για ψάρεμα από το Pier Gull.

Να φτάσετε στην ανατολική ακτή της Βιρτζίνια

Από την περιοχή Ουάσιγκτον DC: Πάρτε US 50 Ανατολή. Περάστε από τη γέφυρα του Chesapeake Bay, συνεχίστε στις ΗΠΑ 50 έως τη διαδρομή 13 - στρίψτε νότια. Συνεχίστε στις ΗΠΑ 13 προς την ανατολική ακτή της Βιρτζίνια. Η διαδρομή 13 εκτείνεται νότια από το Salisbury, MD στο Virginia Beach, VA.

Από Richmond, VA και Points South: Πάρτε 64 ανατολικά προς Norfolk / Virginia Beach . Πάρτε την έξοδο 282 προς US-13 Βορρά. Πάρτε τη σήραγγα γέφυρας του Chesapeake Bay βόρεια προς την ανατολική ακτή της Βιρτζίνια.



Δείτε ένα χάρτη της ανατολικής ακτής

Πόλεις κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Βιρτζίνια

Chincoteague Island - Η μικρή πόλη Chincoteague έχει μοναδικά καταστήματα, μουσεία, εκλεκτά εστιατόρια και μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων, όπως ξενοδοχεία, ξενώνες, ενοικιαζόμενα σπίτια και κάμπινγκ. Επισκεφθείτε το εθνικό καταφύγιο άγριας ζωής και δείτε τα άγρια ​​πόνυ και εκατοντάδες είδη πουλιών.

Onancock - Η πόλη βρίσκεται ανάμεσα σε δύο διχάλες ενός κολπίσκου στην ανατολική ακτή της Βιρτζίνια. Τα ψαροκάικα είναι διαθέσιμα για ψάρεμα ή αξιοθέατα. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη βόλτα στην πόλη για να εξερευνήσουν τις γκαλερί τέχνης, τα καταστήματα και τα εστιατόρια. Υπάρχουν μισές νύχτες για να μείνετε, από τα αναπαλαιωμένα σπίτια βικτοριανού Bed & Breakfast σε ένα boutique ξενοδοχείο.

Το νησί Ταγγέρη - Το Ταγγέρη αναφέρεται συχνά ως η «καβουρδισμένη πρωτεύουσα του κόσμου» και είναι γνωστή για τις κρουαζιέρες του, την καγιάκ, το καγιάκ, το ψάρεμα, την παρατήρηση πουλιών, τα καβούρια και τις εξορμήσεις.

Υπάρχει μια ποικιλία από παραθαλάσσια εστιατόρια.

Το Cape Charles βρίσκεται σε απόσταση 10 μιλίων βόρεια από τη σήραγγα γέφυρας Chesapeake Bay και προσφέρει εμπορικό κέντρο με καταστήματα, εστιατόρια, αντίκες, μουσείο, γήπεδο γκολφ, λιμάνι, μαρίνες, B & B και Bay Creek Resort. Το Cape Charles έχει τη μόνη δημόσια παραλία στο bayside της ανατολικής ακτής.

Σημεία ενδιαφέροντος κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Βιρτζίνια

Για πληροφορίες σχετικά με ξενοδοχεία, εκδρομές, γεύματα, ειδικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για την Ανατολική Θάλασσα του Βιρτζίνια Τουρισμού.