Το Εθνικό Πάρκο North Cascades της Ουάσιγκτον - Μια Επισκόπηση

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Ο εθνικός δρυμός σχηματίζει δύο μονάδες, Βόρεια και Νότια, του Συγκροτήματος Υπηρεσιών Εθνικού Πάρκου North Cascades. Κομψά με οδοντωτές κορυφές, βαθιές κοιλάδες, καταρράκτες και πάνω από 300 παγετώνες, είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να επισκεφτείτε. Τρεις μονάδες πάρκο στην περιοχή αυτή αντιμετωπίζονται ως ένα και περιλαμβάνουν North Cascades Εθνικό Πάρκο, Ross Lake, και Lake Chelan Εθνικές Περιοχές Αναψυχής.

Ιστορία:

Το εθνικό πάρκο North Cascades, καθώς και οι λίμνες Ross και οι λίμνες Chelan National Recreation Areas ιδρύθηκαν με πράξη του Κογκρέσου στις 2 Οκτωβρίου 1968.

Πότε να επισκεφθείτε:

Το καλοκαίρι δίνει στους επισκέπτες την καλύτερη πρόσβαση, αν και το χιόνι μπορεί να εμποδίσει τα υψηλά μονοπάτια μέχρι τον Ιούλιο. Ο χειμώνας είναι επίσης ένας πολύ καλός χρόνος για να επισκεφθείτε, καθώς το πάρκο είναι λιγότερο ταξίδεψε και προσφέρει ευκαιρίες για μοναξιά και σκι αντοχής.

Να φτάσετε εκεί:

Το πάρκο βρίσκεται περίπου 115 μίλια από το Σιάτλ. Πάρτε το I-5 στο Wash 20, γνωστό και ως North Cascades Highway.

Η πρωτεύουσα πρόσβαση στο Εθνικό Πάρκο North Cascades και η Εθνική Περιοχή Αναψυχής Ross Lake είναι off της State Route 20, η οποία συνδέεται με το I-5 (Exit 230) στο Burlington. Από το Νοέμβριο έως τον Απρίλιο, η κρατική διαδρομή 20 είναι κλειστή από το Ross Dam Trailhead έως την Lone Fir. Η μόνη οδική πρόσβαση στην ακτή της λίμνης Ross γίνεται μέσω της οδού Silver-Skagit (χαλίκι) από την περιοχή Hope της Βρετανικής Κολομβίας.

Σημαντικά αεροδρόμια που εξυπηρετούν την περιοχή βρίσκονται στο Σηάτλ και το Bellingham.

Χρεώσεις / Άδειες:

Δεν υπάρχουν εισιτήρια εισόδου στο πάρκο.

Για τους επισκέπτες που κάνουν κάμπινγκ, οι τοποθεσίες είναι διαθέσιμες με βάση την πρώτη προτεραιότητα.

Τα τέλη ανέρχονται σε $ 12 για κατασκήνωση Colonial Creek και Newhalem Creek και $ 10 για κατασκήνωση Goodell Creek. Οι λίμνες Gorge Lake και Hozomeen είναι ελεύθερες, όπως είναι το κάμπινγκ στην πλάτη, αν και απαιτείται μια χρέωση.

Το Northwest Forest Pass απαιτείται σε πολλά μονοπάτια στις παρακείμενες περιοχές των δασικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με μονοπάτια που οδηγούν στο εθνικό πάρκο.

Τα τέλη είναι $ 5 ανά ημέρα ή $ 30 ετήσια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα Federal Passes .

Πραγματα να κανεις:

Αυτό το πάρκο έχει κάτι για όλους. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν κατασκήνωση, πεζοπορία, αναρρίχηση, βαρκάδα, ψάρεμα, birding , θέαση άγριας ζωής, ιππασία και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ένα δυναμικό νέο πρόγραμμα Junior Ranger, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα φυλλάδια κατάλληλα για την ηλικία, τα οποία παρουσιάζουν τη μοναδική πολιτιστική ιστορία του North Cascades μέσω μιας σειράς δραστηριοτήτων διασκέδασης. Κάθε φυλλάδιο έχει επίσης ένα "τοτέμ ζώο" που βοηθά τους μαθητές και τις οικογένειες μέσω των δραστηριοτήτων και προσφέρει συναρπαστικούς τρόπους για να εξερευνήσουν το πάρκο.

Σημαντικές Αξιοθέατα:

Stehekin: Η κοιλάδα προσφέρει εναλλακτικές εναλλακτικές προτάσεις, καθώς και κάμπινγκ στην πλάτη χωρίς το backpacking. Ένα λεωφορείο θα σας αποβάλει από όπου μπορείτε να στοιχηματίσετε την απαίτησή σας.

Πεζογέφυρας: Αυτή η μέτρια πεζοπορία περνά πάνω από 15 καταρράκτες και περιλαμβάνει παγετώνα και θέα στο βουνό.

Washington Pass Overlook: Το υψηλότερο σημείο της North Cascades Highway προσφέρει εκπληκτική θέα στο Liberty Bell Mountain. Εάν έχετε κιάλια σας αναρριχητές σημείο μου και κατσίκες βουνό!

Buckner Homestead: Σπίτι στην οικογένεια Buckner από το 1911 έως το 1970, προσφέρει μια ματιά στις προκλήσεις της μεθοριακής ζωής.

Διαμονή:

Το North Cascades Area προσφέρει μια πλήρη γκάμα εμπειριών κάμπινγκ, από ένα αυτοκίνητο, RV, βάρκα, ή ένα βαρύ ταξίδι στην έρημο.

Πέντε αυτοκινητοδρόμους προσβάσιμοι από το αυτοκίνητο (μαζί με αρκετούς ομαδικούς καταυλισμούς) βρίσκονται κατά μήκος της κρατικής διαδρομής 20, ο κεντρικός δρόμος μέσα από το πάρκο, εκτός από ένα κάμπινγκ που βρίσκεται στο βόρειο άκρο της Ross Lake και είναι προσβάσιμο μέσω του Καναδά. φιλοξενεί μια ποικιλία επισκεπτών. Οι χώροι κατασκήνωσης περιλαμβάνουν το Campground Goodell Creek, το Upper and Lower Goodell Creek, το Newhalem Creek Campground, το Campground Lake Gorge, το Colonial Creek Campground και το Hozomeen Campground.

Η διαμονή είναι επίσης διαθέσιμη στην Εθνική Περιοχή Αναψυχής του Ross Lake και στην Εθνική Περιοχή Αναψυχής Lake Chelan. Για καταλύματα στο Chelan, επικοινωνήστε με το Εμπορικό Επιμελητήριο στο (800) 424-3526 ή (509) 682-3503.

Κατοικίδια:

Τα σκυλιά και άλλα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται εντός του εθνικού πάρκου εκτός από ένα λουρί στο μονοπάτι Ειρηνικού Crest και σε απόσταση 50 ποδιών από τους δρόμους. Τα ζώα συντήρησης επιτρέπονται για άτομα με ειδικές ανάγκες .

Τα κατοικίδια επιτρέπονται σε ένα λουρί μέσα στις λίμνες Ross και στις εθνικές περιοχές αναψυχής Lake Chelan και επιτρέπονται επίσης στις περισσότερες εθνικές δασικές εκτάσεις.

Αν δεν είστε βέβαιοι για το πού μπορείτε να κάνετε πεζοπορία με το κατοικίδιο ζώο σας, καλέστε το κέντρο πληροφοριών Wilderness στο (360) 854-7245 για προτάσεις ταξιδιού.

Πληροφορίες επαφής:

Με ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ:
Συγκρότημα Εθνικού Πάρκου North Cascades
810 Κρατική διαδρομή 20
Sedro-Woolley, WA 98284

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τηλέφωνο:
Πληροφορίες επισκεπτών: (360) 854-7200
Κέντρο πληροφοριών Wilderness: (360) 854-7245