Πώς να βρείτε μια συνάντηση AA στο Κλίβελαντ και στο NE Ohio

Αναρωτιέστε αν η κατανάλωσή σας ή η κατανάλωση ναρκωτικών ξεφεύγει από τον έλεγχο; Θα θέλατε την υποστήριξη των ομοϊδεάτων ανδρών και γυναικών που ήταν "εκεί"; Ίσως το δικαστήριο σας έχει διατάξει να παρευρεθείτε στις συναντήσεις; Πού θα βρείτε αυτές τις μη δημοσιευμένες συναντήσεις ψυχρότητα; Δεν είναι δύσκολο.

Τι να περιμένετε στην πρώτη σας συνάντηση AA

Η μετάβαση στην πρώτη σας συνάντηση ΑΑ μπορεί να είναι λίγο τρομακτική, αλλά δεν πρέπει να είναι. Αν και κάθε συνάντηση έχει τη δική της ατμόσφαιρα, σχεδόν όλοι είναι λαϊκοί με άνδρες και γυναίκες που θα σας καλωσορίσουν και θα σας ενθαρρύνουν στο ταξίδι σας προς την αυτοπεποίθηση.



Οι συναντήσεις ΑΑ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες - συναντήσεις με συναντήσεις ομιλητών και ομάδων συζήτησης. Οι συναντήσεις με έναν ομιλητή (επίσης αποκαλούμενες συναντήσεις "lead") είναι γενικά ανοικτές σε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν. Οι ομάδες συζήτησης, λόγω της προσωπικής φύσης των θεμάτων που τίθενται, περιορίζονται γενικά σε εθισμένους, αλκοολικούς ή σε όσους υποψιάζονται ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα ναρκωτικών ή ποτών.

Οι συναντήσεις ΑΑ ακολουθούν μια κάπως τυπική μορφή σύσκεψης. Αρχίζουν με μια ανάγνωση των 12 βημάτων και 12 αρχών της ΑΑ. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος μιλά για κάθε νέα επιχείρηση για την ομάδα και αναγνωρίζει τα άτομα που έχουν επιτύχει τις ημερομηνίες συγκρισιμότητας. Οι νέοι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιαστούν και είναι ευπρόσδεκτοι. Στη συνέχεια παρουσιάζεται το θέμα ομιλητή ή συζήτησης. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης. Σχόλια ή / και ερωτήσεις ακολουθούν την ιστορία του ομιλητή και η συνάντηση κλείνει με την Προσευχή Serenity.

Ορισμός του AA Lingo

Εκείνοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς θα ακούσουν κάποιους όρους που δεν αναγνωρίζουν στις πρώτες τους συναντήσεις ΑΑ.

Παρακάτω υπάρχουν μερικοί όροι που είναι κοινά για τις συναντήσεις ΑΑ:

Βρίσκοντας μια συνάντηση AA στο ΝΑ Οχάιο

Όπου και αν σας αρέσει στο βορειοανατολικό Οχάιο, υπάρχει μια τουλάχιστον συνάντηση κοντά σας κάθε βράδυ και τις περισσότερες μέρες. Πολλοί κρατούνται σε εκκλησιαστικές αίθουσες. Για να βρείτε μια συνάντηση κοντά σας, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω συνδέσμους: (Λάβετε υπόψη ότι λόγω της ανώνυμης φύσης της ΑΑ, η ενημέρωση των πληροφοριών αφήνεται στους προέδρους και στις γυναίκες των μεμονωμένων συναντήσεων).

Ανώνυμοι αλκοολικοί και οι ρίζες του στο Βορειοανατολικό Οχάιο

Η ΑΑ γεννήθηκε εδώ στο βορειοανατολικό Οχάιο, με μια μοιραία συνάντηση του 1935 μεταξύ Bill W. και Δρ Bob στην πύλη του Stan Hywet Hall στο Akron. Η ιδέα που σκιαγραφούν οι δύο ιδρυτές της ΑΑ εκείνη την ημέρα έχει εξελιχθεί σε μια οργάνωση που αγγίζει τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ και περισσότερες από 150 χώρες παγκοσμίως. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην πύλη στο Stan Hywet καθώς και στο σπίτι κοντά στο οποίο ζούσε ο Δρ Bob. Ο Stan Hywet έχει ένα τέλος εισόδου. η επίσκεψη στο σπίτι του Δρ Bob είναι δωρεάν.

Μην ξεχάσετε τις συναντήσεις NA και CA

Ορισμένες παρόμοιες οργανώσεις των 12 βημάτων προέκυψαν από την ΑΑ. Ανάμεσά τους είναι το Ανώνυμο Ναρκωτικών και η Ανώνυμη Κοκαΐνη. Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να βρείτε αυτές τις συναντήσεις: